paspartu Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 ВЕЧЕ И ПРИ НАС!!! МЕРСИ НА LaZiaN4O!!! http://bt.wrzru.com/details.php?id=3800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 nishto osobeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 nishto osobeno стига хейтъри пуснах са на някъв требъл на най трудното и веднага се почна да ми се сипва-не губи мача при 1-0 и дузпа за лацио на техния терен,най-малко равен при 0-1 и 5минути до края и все такива интересни предизвикателства иначе като си ме пусне на цял мач газа с над два гола нещо преките свободни ми се струват попроменени и дузпите и те,геймплея си е на 99% същия като фифа07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Айде качете някъде другаде крака , защото не мога да го сваля от арената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 не виждам никва разлика с 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Поредната бозица. По принцип бях фен на фифата, ама това вече е преалено за 1 и също нещо да взимаш парите на хората 3х. Графиата не се е подобрила от последните 2 фифи. Коментаторите имат 1:1 реплики и вече само като ги чуя ми призлява. Геймплея е миризлив(което вече е запазена марка на ЕА). Требъла се развива по един и същ начин, който същевременно мирише. Опитват се да вмъкнат нещо като менинджър симулатор и да го съчетаят с аркада, но всъщост развалят и аркадата. В общи линии и за губене на време не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 ХаХаХаХ Има фал за мен и стената е от трима човека, двама обаче са в аута вижте Това ме засмя хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Айде качете някъде другаде крака , защото не мога да го сваля от арената http://www.uploading.com/files/9FBP5WF5/CL07.exe.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToHuTo Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Изобщо не ми хареса.Графиката на макс е много зле.Има страшно много бъгове.Не се лъжете да я сваляте Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Благодаря на frodo , въпреки това пак ми дава някаква грешка, така че се ядоцах и изтрих всичко. А като гледам коментарите на другите, не съжалявам че няма да я играя тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 ХаХаХаХ Има фал за мен и стената е от трима човека, двама обаче са в аута вижте Това ме засмя хаха http://img57.imageshack.us/my.php?image=asdoh3.jpg Иска ми се причината да е в 24-ти номер от Лацио, ама за съжеление тва си е един от многото смешни бъгове на ЕА... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Мда тоя бъг и на мен ми се случи .. като цяло имах по-големи надежди. А и т'ва дето ме пуска примерно в 79мин 2:0 за другия отбор не ме кефи особено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 пф тоя требъл много прост бе майна....пуска ме 70мин 1-0 за другите и има дузпа за тях...а аз трябва да не загубя ? на требъл не мога да си направя полувремето на 6мин и така като е на 4мин супер бързо минава времето.Избирам си Ман Ю примерно и в началото има 2 мача който се симулират и разбира се и 2-та са Х,а съм купил някой от най-добрите играчи в света. И тва дето постоянно сейва нещо и пита по 10 пъти искаш ли да сейваш,искаш ли да го сейва върху стария файл,пък полсе има и Continue да цъкаш ...тва супер много ме изнервя.Аз искам да играя футбол а не само да цъкам там някви глупости. общо взето просто работа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 А бе случи се пак няква мизерия от ea sports. Играя требъл с Еспаньол и имам мач с Барса. Играя го и Луиз Гарсиа получава червен картон. Следващия мач, клуба иска Гарсиа да е в стартовите 11. Обаче той в предишния мач има червен картон и немога да го вкарам. ето вижте. И сега немога да си играя мача и да си продължа требъла. Някой знае как да пренабрегна това искане на клуба ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 По-бъгава игра не съм виждал... вратаря влиза с топката във вратата, но няма гол. Да не говорим за геймплея, опитали са се да земат от песа извеждащите по въздух, но се вижда, че не се получава... а обикновените извеждащи и те са направени супер некадърно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Има си бъгове играта ето един например ..... Центрирам от центъра, вратаря гледа топката как идва.. удря му се в главата и гол Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Играта е много яка до сега съм зимал купата 3 пъти и съм на път да я зема за 4-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Организирам турнир на играта. Ако искате да поиграем малко мулти. Записването тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 A бе някой има ли представа защо ми дава don't send на multiplayer-a Преинсталирах играта... пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.