Jump to content
BulForum.com

UEFA Champions League™ 2006 - 2007

paspartu

Recommended Posts

nishto osobeno ;)

стига хейтъри :P

пуснах са на някъв требъл на най трудното и веднага се почна да ми се сипва-не губи мача при 1-0 и дузпа за лацио на техния терен,най-малко равен при 0-1 и 5минути до края и все такива интересни предизвикателства :bgrin:

иначе като си ме пусне на цял мач газа с над два гола :punk

нещо преките свободни ми се струват попроменени и дузпите и те,геймплея си е на 99% същия като фифа07

Поредната бозица. По принцип бях фен на фифата, ама това вече е преалено за 1 и също нещо да взимаш парите на хората 3х. Графиата не се е подобрила от последните 2 фифи. Коментаторите имат 1:1 реплики и вече само като ги чуя ми призлява. Геймплея е миризлив(което вече е запазена марка на ЕА). Требъла се развива по един и същ начин, който същевременно мирише. Опитват се да вмъкнат нещо като менинджър симулатор и да го съчетаят с аркада, но всъщост развалят и аркадата. В общи линии и за губене на време не става.

Благодаря на frodo , въпреки това пак ми дава някаква грешка, така че се ядоцах и изтрих всичко. А като гледам коментарите на другите, не съжалявам че няма да я играя тая игра

ХаХаХаХ

Има фал за мен и стената е от трима човека, двама обаче са в аута

вижте

Това ме засмя хаха

http://img57.imageshack.us/my.php?image=asdoh3.jpg

Иска ми се причината да е в 24-ти номер от Лацио, ама за съжеление тва си е един от многото смешни бъгове на ЕА... :)

Мда тоя бъг и на мен ми се случи .. като цяло имах по-големи надежди. А и т'ва дето ме пуска примерно в 79мин 2:0 за другия отбор не ме кефи особено...

пф тоя требъл много прост бе майна....пуска ме 70мин 1-0 за другите и има дузпа за тях...а аз трябва да не загубя ? на требъл не мога да си направя полувремето на 6мин и така като е на 4мин супер бързо минава времето.Избирам си Ман Ю примерно и в началото има 2 мача който се симулират и разбира се и 2-та са Х,а съм купил някой от най-добрите играчи в света.

И тва дето постоянно сейва нещо и пита по 10 пъти искаш ли да сейваш,искаш ли да го сейва върху стария файл,пък полсе има и Continue да цъкаш ...тва супер много ме изнервя.Аз искам да играя футбол а не само да цъкам там някви глупости.

общо взето просто работа ! :angry:

• 1 month later...

А бе случи се пак няква мизерия от ea sports.

Играя требъл с Еспаньол и имам мач с Барса. Играя го и Луиз Гарсиа получава червен картон.

Следващия мач, клуба иска Гарсиа да е в стартовите 11. Обаче той в предишния мач има червен картон и немога да го вкарам. ето вижте.

И сега немога да си играя мача и да си продължа требъла.

Някой знае как да пренабрегна това искане на клуба ?

По-бъгава игра не съм виждал... вратаря влиза с топката във вратата, но няма гол. Да не говорим за геймплея, опитали са се да земат от песа извеждащите по въздух, но се вижда, че не се получава... а обикновените извеждащи и те са направени супер некадърно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...