Jump to content
BulForum.com

Споделяне на нет

Recommended Posts

Здравейте,искам дапопитам макар дазнам,че тази тема е дискутирана преди това!За което се извинявам!Та имам итернет(еврокомски)с модем!Имам и втори комп с лан карта.Искам да попитам как може да пусна нет на втория комп?Знам,че въпроса ми е елементарен,но ще съм много благодарен на всички отзовали се!!

два начина - 1. купуваш втора лан карта, слагаш я на един от двата комютъра и шерваш нета; 2. купуваш си рутер и включваш двата компа към него. и четеш. из нета има достатъчно инфо, дори за начинаещи...

успех!

Благодаря за инфото.Това завтората лан карта съм го чувал.Ако ми дадете линк към страаницатас подробни обясненения цена няма да имате!!! :punk

На компютъра, който е вързан към нета трябва да има 2 ЛАН карти.Едната да е вързана към другия компютър, а другата към нета.Отваряш control panel-а,кликваш 2 пъти на иконката network setup wizard, натискаш 2 пъти next,след това най-горното от трите точки, след това next,избираш ЛАН картата, която е към нета, натискаш next, въвеждаш името на другия компютър(аз го въвеждам и в двете полета), пак next, въвеждаш workgroup името на другия, next, тук трябва да му кажеш, ако искаш дали да сподели принтера, и ако имаш.След това от всички точки избираш най-долната"Just finish the wizard...".Това е.Аз по този начин съм вързал два копютъра, на които има интернет.В нас така съм го направил.Успех. :) Ако нещо не ти е ясно, на ЛС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...