Jump to content
BulForum.com

Как да накарам кабел да омекне ?

Recommended Posts

Значи знам че темата е доста странна но все пак ми трябва отговор :)

Значи имам едни слушалки от една мп3 ка но проблема им е че облицовката им е от доста кофти гума и същност от студа става доста твърда и се чудя има ли нещо с което да омекне ;Д забелязах че от топлото омеква но като излизам на вън сутрин в студа пак стават супер зле. та ако има някакво препарат-че или нещо подобно ще съм ви благодарен ако споделите с мен :)

Мда.. и аз имам същия въпрос :(

Даже съм забелязал че гумата на слушалките най-вече се скапва от допира с кожата... сякаш не е толкова до студа..

м не съм го забелязал възможно е и от това ..

Предполагам слушалките ти са с прозрачна облицовка и вътре лъскаво такова...моите са същите много ме дразни това дано някои знае някаква рецепта :)

Не става бе човек то става супер тъпо само от студа навън просто няма начин трябва да направя самата облицовка да омекне тва е.

Пробвал ли си с други слушалки или си държиш на тези ? :rolleyes:

А тези може да си ги оставиш за лятно ползване :P

Трайното ти решение се състои в зкупуване на качествени маркови слушалки с цена над едноцифрена ако е както предполагам за МП3 плейър или дискмен. Иначе винаги ще го имаш тоя проблем и дори ще се напуква кабела.

И мойте слушалки марка уолкмен се прецакаха така... а те не са за 5 лева... ама забелязах че кабела е по-твърд там къде е имал допир до кожа... :blink:

имам слушалки за 198 лв и нямам проблеми с кабелите понеже слушалките нямат кабели ;)

ето ти решение брат

шегувам се ,това хич не е решение при условие че самият плеиър е 4 пъти по евтин.

просто си дръж кабелите под дрехите това е трайно решение наистина и няма да ти се мотаят кабелите пред очите.неприятно е нали?

или си купи ...има мн яки филипси по 56 лв мн як звук мн доволки .

с тях проблеми с кабелите няма да имаш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...