kills Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Значи знам че темата е доста странна но все пак ми трябва отговор Значи имам едни слушалки от една мп3 ка но проблема им е че облицовката им е от доста кофти гума и същност от студа става доста твърда и се чудя има ли нещо с което да омекне ;Д забелязах че от топлото омеква но като излизам на вън сутрин в студа пак стават супер зле. та ако има някакво препарат-че или нещо подобно ще съм ви благодарен ако споделите с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Има си отделен форум за този вид теми. Прочети и правилата на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 Добре ще съм по наблюдателен занапред път. Видя ми се най-подходящо но все пак оставете ми темичката ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Мда.. и аз имам същия въпрос Даже съм забелязал че гумата на слушалките най-вече се скапва от допира с кожата... сякаш не е толкова до студа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 м не съм го забелязал възможно е и от това .. Предполагам слушалките ти са с прозрачна облицовка и вътре лъскаво такова...моите са същите много ме дразни това дано някои знае някаква рецепта Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Защо не си ги сложиш под якето или фанелката докато слушаш(имам предвид самия кабел а слушалките в ушите разбира се ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Не става бе човек то става супер тъпо само от студа навън просто няма начин трябва да направя самата облицовка да омекне тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Пробвал ли си с други слушалки или си държиш на тези ? А тези може да си ги оставиш за лятно ползване Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Е,едно от решенията е да държиш кабела под дрехите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 Абе хора трябва ми трайно решение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Трайното ти решение се състои в зкупуване на качествени маркови слушалки с цена над едноцифрена ако е както предполагам за МП3 плейър или дискмен. Иначе винаги ще го имаш тоя проблем и дори ще се напуква кабела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 И мойте слушалки марка уолкмен се прецакаха така... а те не са за 5 лева... ама забелязах че кабела е по-твърд там къде е имал допир до кожа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 дам прави сте проблема се реши с закупуването на pioneer слушалки 30 ти на лева оправиха проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 имам слушалки за 198 лв и нямам проблеми с кабелите понеже слушалките нямат кабели ето ти решение брат шегувам се ,това хич не е решение при условие че самият плеиър е 4 пъти по евтин. просто си дръж кабелите под дрехите това е трайно решение наистина и няма да ти се мотаят кабелите пред очите.неприятно е нали? или си купи ...има мн яки филипси по 56 лв мн як звук мн доволки . с тях проблеми с кабелите няма да имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.