kse Posted December 24, 2003 Share Posted December 24, 2003 Всичко хубаво ви желая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIX Posted December 24, 2003 Share Posted December 24, 2003 Mandrake>>>RedHat/Fedora/>>>Suse>>>Slackware parvite dve sa za predpochitane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted December 24, 2003 Author Share Posted December 24, 2003 Всичко хубаво ви желая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 kse, dano da imash ideq da gledash filmi i da slushash pesni samo ot diskove, shtoto inache ne vijdam kak she se opraish s tiq 2.5 GB. Kakto nadqvam se znaesh linuxa nai-mnoo da go nablyskash na ~1.5GB za nujdite koito imash inache normalno si e ~2.5 GB I az sym zad mnenieto, che RedHat e nai lamerski, ama tva v kraq na krasihtata e vypros na lichna precenka. Inache poslednite nqkolko slacka gi imam na diskove - nqma problem da ti gi dam. Ama naistina sys slack ne se zafashtai, trudno shti e .. A we nali ne ochakvash da ti napisha 10 srtanici info kak da si instalirash linux-a ... i posle kak da si go konfigurirash - za tui neshto se chete. Nqma az da cheta vmesto teb i da ti izkarvam rabotite deto mislq ne znaesh. A zashto ne si slojish Windows - mislq che toi e tochnoto neshto, koeto ti trqbva... za adminite: jelatelni li sa temi ot tipa - shte mi napishete li nqkolko stranichki dobre podbran manual za instalaciq na linux i podrobno opisanie na razlichnite video playeri, mp3 playeri, koeto vkliuchva podkarvaneto na subs na bg, opravqne na ekrana, konfigurirane na zvukovata karta i t.n. A we vsichko, koeto vkliuchva "multimediino PC"... Mai na tva se otgovarq samo taka : http://google.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted December 25, 2003 Author Share Posted December 25, 2003 Всичко хубаво ви желая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 Естествено, че са желателни нали затова е този форум все пак? А това, че не ти се пишат 10 страници!? си е твоя работа или ще помогнеш или ще замълчиш... не се чувствай задължен да отговаряш на всеки post. А и дори така да се чустваш имай предвид, че има доста незнаещи, които очакват помощ... затова и аз попитах тук. Хубаво би било примерно да кажеш книжката от която ти четеш вместо да се ежим тука. Пич, нещо си в грешка. Естествено, че не са желателни. Естествено, че никой не може да ти попречи да постваш подобни глупости. Естествено, никой няма и да ти отговори на тях. Този форум е за хора, които са се потрудили поне малко сами да се справят с нещата, не са успели и сега се нуждаят от помощ (подсещане, разяснение). В тази категория не се включват откровени мързели, какъвто очевидно си ти. Никой няма да седне да ти пише 10-на странички за нещо, което е описано на 1000 страници (най-малко) в Мрежата. Ако имаш конкретен въпрос - заповядай! Кажи какво си намерил сам, какво си опитал да направиш по въпроса сам, къде ти прави проблем и кое - ще се радвам да се потрудя над проблема ти и да ти отговоря. Дори и Мрежата си има собствена етика и правила за поведение. Ако не си си изяснил тях, значи имаш проблем. Няма да се учудя, ако по подобен начин те посрещат и по другите форуми - ако и там използваш същия подход.... http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=3852 - тук има едно кратко мануалче как се задават въпроси - прочети го, може само да ти бъде от полза. На конкретния ти въпрос за RH и хардуерните му изисквания - ми погледни на официалния сайт - там има купища материали относно инсталирането на RH и изискванията му към хардуера. Ако не те мързи де... За книжките - отиди на сайта на СофтПрес и ползвай търсачката им с ключова дума "Линукс". Ако не те мързи де... А още по-добре - разходи се до Техническата книжарница и по сергиите около Централна Поща - всичко необходимо е там. Ако не те мързи де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted December 25, 2003 Author Share Posted December 25, 2003 няа смисъл да се води спор с надъхани пичои кат вас... отказвам се щото ме мързи разбиш ли? и такиа кат вас ми скапват коледата Всичко хубаво ви желая! П.П.: ае шо не се прекръстите уникалния клуб на линугз пичоите с възпитателна цел!? мноу вървежно ше е ши знаиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 Nikoi ne e trygnal da ti skapva Koledata, oshte po-malko da se "eji". Razgledai vnimatelno foruma i vij kolko mnogo vyprosi sa poluchili svoite otgovori. Samo, che tova sa dosta po-konkretni vyrposi, koito iziskvat ne poveche ot stranichka obqsnenie, a nai-chesto 2-3 reda ili 2-3 dumi. Vesleli, praznici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 25, 2003 Share Posted December 25, 2003 Весела и на теб. И да знаеш, че си го преместих от единия крачол в другия, защото съм те засегнал и си се обидил. Като порастнеш пак заповядай. До тогава - ходи из чатовете и форумите на Кефче-то - там тия номера вървят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.