Jump to content
BulForum.com

Бойлера ми май замина?

Recommended Posts

Свети му лампичката като да загрява, но нито се чува шум отвътре както обикновенно, нито температурата се покачва. Иначе лампата при загряло положение гасне.

Някакви идеи как сам да се оправя, защото не ми се викат майстори.

Свети му лампичката като да загрява, но нито се чува шум отвътре както обикновенно, нито температурата се покачва. Иначе лампата при загряло положение гасне.

Някакви идеи как сам да се оправя, защото не ми се викат майстори.

Сигурно е отишъл нагревателя.А може и да има прекъсната или нагоряла жичка.Първо му отвори капака отдолу и погледни жичките.Ако има някоя прекъсната я свържи или ако е нагоряла я подмени.Ако всичко с жичките е О'К значи най-вероятно е нагревателя.Той също се намира отдолу и за различните модели е захванат различно.Трябва да викнеш някой който разбира повече за да ти каже как да го подмениш!Дано съм помогнал поне малко.Успех!!

Най-вероятно е нагревателя, но ако не разбираш - не пипай! Ако е в гаранция направо се обаждай на сервиза. Ако ли не, викай майстор. Ако искаш мога да ти препоръчам един, но не знам колко ще ти струва.

...Трябва да викнеш някой който разбира повече...

само ми кажете как да ви изпратя или да кача тук във форума сканирани страници от справочника "Домашен майстор" - там е обяснено много достъпно всичко ...

И моя съвет е ако не разбираш ,не пипай.Смяната на нагревателя не е толкова проста работа,колкото ви се струва.А ако нямаш и подходящ инструмент,си е жива мъка.Имаи в предвид ,че дори ида иточиш бойлера ,той игурно е пълен с котлен камък.Затова ,за да си спестиш неприятни изживявания ,викни си майстор или поне някой ,който поне веднъж е сменял( а не само гледал) нагревател :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...