hardcore_united Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 та мисълта ми е-дали някой в Пловдив се кефи на тея стилове музика.електронната музика като цяло не мие любимия стил но парчетата на ROB GEE,NEOPHYTE,3 STEPS AHEAD,ROTTERDAM TERROR CORPSE,GABBA FRONT BERLIN,ANGERFIST,CORE MANIAX ме подлудяват адски много искам да ида на габа парти,но в Пловдив едва ли някога ще има.имало е преди,но скоро не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Намират се фенове и тук.. а за партита в плд аз не съм чувал виж в софия редовно : и понякога отскачам до там.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Има има... фенове има. Бяхме дискутирали малко по тоя въпрос в другата, ама бяхме малцинство тия дето слушахме и не стана много много. Иначе аз бях качил преди малко музика, отделни албуми и няколко сета, та може да споделим нещо с някой. Жалко, че тука няма партита, на които да пускат такава музика, а пускат по-често или psy или dark... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 аве нали знаеш-София не е България аз имам една позната дет разправяше че скоро щяло даима некво такова парти в Плд ама май само слухове останаха... имаше преди около полвин година или повече последно в оная дупка Рикики ама не отидох щот мноо късно видях "обявата" кой знае колко народ са се събрали там Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Аз лично наблягам на дигитален хардкорец, нойз и индъстриъл в последно време. ATR, KMFDM, EC8OR, Alec Empire. Nic Endo...вписвам ли се в темата или да изчезвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 NOIZE!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Абре ако е направено интелигентно ... мога и да се съглася... ама някакви елементарни мелачки не ми се слушат Tim Exile прави доста интересен IDM / Noise Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Рядко съм попаднал на качествени изпълнения за жалост. Както каза afx повечето са елементарни мелачки. Има един пич, на който му имам само две изпълнения и много ме кефи - Noize Suppressor. Ако някой има нещо негово в повече нека цъкне насам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Току що стигнах до заключението, че кат съм пийнал ме кефи Speedcore-a Хихих мнооо странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 fenove ima i v pld ama naistina lo6oto e 4e tuka nqma takiva partyta ina4e prosto obojavam hardcore, speedcore i tn. a klip4eto na Day-Mar koeto WriteR4e go postna prosto e brutalno EDIT: za fenovete na hardcore, speedcore i tn. prepora4vam DI.FM Link to comment Share on other sites More sharing options...
unsparing Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 От скоро се зарибих по хардкор и габер, но определено много съм изпуснал, че до сега не съм ги слушал тези стилове. искам парти в пловдив, а иначе къде прават партите най-често смисал клубове ала бала ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 От скоро се зарибих по хардкор и габер, но определено много съм изпуснал, че до сега не съм ги слушал тези стилове. искам парти в пловдив, а иначе къде прават партите най-често смисал клубове ала бала ? Phobia,на центъра, всяка събота Psy, Goa, Dark парти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Phobia,на центъра, всяка събота Psy, Goa, Dark парти. Може да се видим там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 e nie tam sme vse edni i suhti mucuni Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 e nie tam sme vse edni i suhti mucuni Аз не съм бил от 2 седмици и днеска пак няма да ида мама му стара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 След 4 дена е 15 годишнината на Thunderdome и се очаква да е адско парти. Ето може да видите трейлъра. За жалост ще изпусна, но другата година или по следващата смятам да присъствам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Извинявам се, че така се получава с постовете. Ето това е последния Thunderdome, 15 годишнината, който има интерес да заповяда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.