$$$SoLo Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Нека това да бъде Topic-а в който сички да изказват своте мнения за групта и въобще всичко свързано с НАШИТЕ любимци!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.D. Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Много са сериозни и яки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 ottdavna ne gi slu6am Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$SoLo Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 ottdavna ne gi slu6am Ми след като не ги слушаш защо пишеш не се обиждай ама много искам да те питам. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Мдаааам аз съм изключително възмутен и огорчен от последните изцепки на групата, наречни албуми ... че и номера дето отбиха с тоя концерт 05' wtf бе майна, даже Дейвис не са чуваше кво пее Иначе уважение Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Мдаааам аз съм изключително възмутен и огорчен от последните изцепки на групата, наречни албуми ... че и номера дето отбиха с тоя концерт 05' wtf бе майна, даже Дейвис не са чуваше кво пее Иначе уважение ти бил ли си на концерта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Аз бях и с ръка на сърцето мога да кажа, че беше най-тъпия концерт на който съм бил, деа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Аз бях и с ръка на сърцето мога да кажа, че беше най-тъпия концерт на който съм бил, деа! Значи или не си бил на много концерти или имаш странни изисквания. Но е вярно, че имаше един недостатък на концерта- залата! Звука беше изчислен да се чува перфектно от трибуната, а хората "на първия ред" чуваха и усещаха основно баса, другото се губеше. Но от професионална гледна точна, групата се представи блестящо. А сега слушам MTV Unplugged на парчето Freak On A Leash и съм възхитен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$SoLo Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 Мдаааам аз съм изключително възмутен и огорчен от последните изцепки на групата, наречни албуми ... че и номера дето отбиха с тоя концерт 05' wtf бе майна, даже Дейвис не са чуваше кво пее Иначе уважение Извинявай много ама какво по точно не ти харесва в албума ''See You On The Other Side'' Не смятам че в този албум има лоши парчета особенно пак хита Coming Undone Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Извинявай много ама какво по точно не ти харесва в албума ''See You On The Other Side'' Не смятам че в този албум има лоши парчета особенно пак хита Coming Undone Брутално са изкомерсиализираха което не е болка за умиралка, ама в тоя случай е неприятно.Албума няма абсолютно нищо общо с Issiues, или Untouchables, или който да фанеш преди Take a Look in the Mirror .А за клиповете да не почвам, че ми става лошо Абе метаморфозата която претърпяха след напускането на Хед ми бърка не знам къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Като фен мога да кажа че добрите албуми са до Untouchables включително.. след това не струват. KoRn [1994] Life is Peachy [1996] Follow the Leader [1998] Issues [1999] Untouchables [2002] това е положението за мен няма значение дали са се комерсиализирали или не.. просто смениха звученето а за мен то е по-важно от всичко останало включително текста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Аз ги слушах до Follow the Leader и за мен лично нещата се поразвалиха още в Issues. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$SoLo Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Добре каквото и да са направили все пак те си остават една от най-добрите групи в света за мен лично те са The BEST :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 за мен ''See You On The Other Side'' е един средняшки албум.Има някой парчета който ми харесват,но масата не ми допадат.Иначе корн си ги слушам все още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Nigga what Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$SoLo Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Nigga what KORN F**KIN RULEZ that's what!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Хаха, добре, малко се сбърках, щото точно тоя емотикон ще рече "пич, вземи прочети правилата", не схванах че просто си сложил rulez между две точки с друго значение [Edit] Пръста на съдбата! Докато пишях тоя пост от 10 036 mp3-ки ми се пусна Freak On a Leash! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 И аз съм съгласен за звученето и аfx.Мен дори Untouchables не ме радва особено. Новите им работи.. twisted transistor не е лоша, но много комерс.. иначе старите рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.