Jump to content
BulForum.com

Проблем с USB устройства

Recommended Posts

Хора,PLS ако можете помогнете.Bluethoot-а ми за тела на компа се прееба нещо :( .Слагам го в USB порта и ми казва,че не може да разпознае устрйството.Така ми стана и с едиа флаш памет.В който и от USB портовете да ги пъхна все ми излиза,че не може да ги разпознае.Не сам ги чупил или нещо такова,всичко си им е наред на външен вид.NZ майна ако някой знае къв е проблема да пише щото много ми трябват тия малки простотийки.BB и мерси предварително. :rolleyes:

Хора,PLS ако можете помогнете.Bluethoot-а ми за тела на компа се прееба нещо :( .Слагам го в USB порта и ми казва,че не може да разпознае устрйството.Така ми стана и с едиа флаш памет.В който и от USB портовете да ги пъхна все ми излиза,че не може да ги разпознае.Не сам ги чупил или нещо такова,всичко си им е наред на външен вид.NZ майна ако някой знае къв е проблема да пише щото много ми трябват тия малки простотийки.BB и мерси предварително. :rolleyes:

Виж каква е марката на устройството и изтебли драйвери за него, или виж дали си сложил драйвери за usb-a портовете...

А не ти ли се пр....ло и нещо друго.

Нещо се е бъгнал Windows-а. Предполагам, че ще имаш и други проблеми, не само с USB портовете.

Най добре ще е да преинсталираш Windows-а, както е направил "Gorgar".

Ти малоумен ли си бе ? Във всяка една тема все едно и също пишеш "Виж си захранването, май там е проблема". Голем спец си бил...

е не мога да не се съглася със zlobar! вие знаете ли колко са мощни тия bluetooth устроства! ако нямаш поне 1000вт захранване (марково, разбира се), направо забрави да го подкараш. не ги слушай тия с преинсталациите на windows, драйвери и тестове на друг компютър - лаици!

просто не се сдържах ...

OutCold - така и така не се сдържаш, да беше обяснил как да се реши проблема? Или не знаеш? Ако не знаеш - сдържай се, не обяснавай на другите какви са...

OutCold - така и така не се сдържаш, да беше обяснил как да се реши проблема? Или не знаеш? Ако не знаеш - сдържай се, не обяснавай на другите какви са...

айде сега в прав текст:

... преинсталациите на windows, драйвери и тестове на друг компютър ...

а иначе си прав - не знам как точно да се реши, затова давам предложения. ти ако знаеш, кажи.

айде сега в прав текст:

а иначе си прав - не знам как точно да се реши, затова давам предложения. ти ако знаеш, кажи.

Защо пишеш като не знаеш.

Докога в тези форуми ще има хора, които само си чешат езиците?

Човека е дал много малко информация по проблема, да не очакваш от разстояние накой да го реши, или да вземе да хвърли боб та да разбере по подробно какво е станало?

Трабва да се направи поне някакъв опит и да се пише предложенията дали са помогнали?

При такива случаи са казва стандартното "windows, драйвери и тестове на друг компютър"

"DJ__Pa4o__" правиш ли изобщо нещо, за да си решиш проблема?

Пиши ако има някакво развитие?

Защо пишеш като не знаеш....

ти сигурно знаеш, но нищо не казваш, а 'само си чешеш езика'. не виждам с какво твоят пост помага, за да звучиш толкова поучително.

@Outcold, @zlobar

Bluetooth Power Classes

Bluetooth provides three types of power classes, although class 3 devices are not in general availability.

Type Power Level Operating Range

Class 1 Devices 100mW Up to 100 meters

Class 2 Devices 2.5mW Up to 10 meters

Class 3 Devices 1mW 0.1-10 meters

А сега превърнете консумираната мощност от миливат във ват и сами си отговорете на въпроса "знаете ли колко са мощни тия устройства?" и дали наистина се нуждаята от киловат захранване :blink:

Извинявайте,че не писах отново до сега.Ами преинсталнах си Windows-a,пробвах на друг комп (пак не стаа),а тези неща със захранването изобщо не ги разбирам :( .Разбрах също че и още бая хора има кадето така им е ставало и не могат да си го обяснят.Сигурно е нещо от самите устройсва (щом не става и на друг компютър),но нямам представа какъв може точно да е проблема за това и пуснах тази тема.Съжалявам,наистина не сам дал много инфо за проблема ми,но т'ва е защтото и аз не знам какво друго да ви кажа.Следвах всички предложения до тук,не ми помогнаха,но все пак бяха нещо.Ще видя т'ва със захранването.Тряя да поразпитам,щото и предстаа си нямам за кво става въпрос,но няма проблем.Мерси много за съветите.Ако някой се сеща за още нещо да пише.

Ти малоумен ли си бе ? Във всяка една тема все едно и също пишеш "Виж си захранването, май там е проблема". Голем спец си бил...

Не знам какво и колко разбираш ама виждал ли си комп с подути кондензатори знаеш ли колко е изходящата максимална мошност на захранване (кодеген,жнц и подобни аз знам 120W)говорим за 350ватовите версии процесора ти лапа около 80вата останките се разпределят по останалите устройства. Я сега батювуто земи елката и посмятай какво ти остава и като мине някоя и друга година и като се разтекът кондензаторите на това захранванце и му се сменя КПД-то на 180 градуса и хм как да не предположа това по изказаните неща. Друго знаеш ли колко е изходящото на 300 ватов фортрон ами ще ти кажа 200 вата открий разликите. И има защита на вход след това бушон и следва втора защита и има филтрация на тока! Докато при предните захранвания има бушон преобразуване и това е! Мисля че бях що годе изчерпателен и може би си ме разбрал ако не си проблема е изцяло твой! :punk

Проблемът така както го описваш няма нищо общо със захранването - това е сигурно. Оттук нататък следва да помислиш какво друго може да го предизвика - ако ти или някой е бъркал из кутията има чалъм да сте го "омагьосали". Ако пробваш с примерно с предните портове мушни устройствата отзад и пробвай там. Много вероятно е проблема ти да е софтуерен, но пък след като казваш че си преинсталирал Вируса би трябвало да има промяна. Освен това си пробвал и на друга машина... Това за съжаление силно навежда на мисълта че са преебани асмите устройства... Да не забравяме че има устройства, чиито драйвери трябва да бъдат инсталирани преди да се включат в системата - много уебкамери и апарати например са така - ако се включат преди да се сложи и Вирусът не ги разпознае, не ги разпознава изобщо повече... Варианти много за тоя проблем. Кажи поне като ръгнеш устройството опитва ли се Вируса да го инсталира

Не,просто ми излиза едно скапано балонче долу в дясно "USB Device Not Recognized".Ам нз ама сам си играл бая с драиверите... install ... uninstall....нови версии а у. Ми може и така да е станало както казваш..."много уебкамери и апарати например са така - ако се включат преди да се сложи и Вирусът не ги разпознае, не ги разпознава изобщо повече... " може нещо да сам го объркал с тия драйвери,(най-вероятно) :(. Мерси за идеята.Малко ме отчая щото не ми се дават пак 18 кинта ама аз сам си виновен.ОК майна мерси пак на всички.

гледам че има тема за проблем с USB устройства аз искам да попитам ма ко се дулйи тва начи води се 4е ланката на дуното е изгориала пониакога не отчита че работи а др път отчита начи кат вклуча на нея и усб нсе побуркват и си прават кото си искат сами си инсталват некви глупости не отчита че има вкл устроиства кат вклуча нещо на тях и инсталирам програмката за тва не6то немога аз подозирам 4е нещо може да дава на късо самия комп да има нещо окъсено и затова да се получава това плс помогнете ми ако можете мерси предварително

Друго знаеш ли колко е изходящото на 300 ватов фортрон ами ще ти кажа 200 вата открий разликите.

Тук няма да се съглася Фортроните 300 W са си 300 W изхоидяща мощност а иначе входящата им е 390 пише си го на саита им. Па ако има някой дет да е турил електромер след захранването да ми се обади искам да видя снимка.

Не,просто ми излиза едно скапано балонче долу в дясно "USB Device Not Recognized"....

това само когато сложиш някакво устройство на usb порта ли става или след самото зареждане на windows-a?

• 1 year later...
Не,просто ми излиза едно скапано балонче долу в дясно "USB Device Not Recognized

Айде да се наредя и аз на опашката. Оня ден ей така от нищото и ми цъфна тоя гаден надпис. Става въпрос за уеб камера, която си работеше до преди дни и ей така от нищото и айде в джаза. Пробвах на 2-ра машина същата работа. Ще пробвам по-късно и под линукс и ще едитна. Иначе я отворих замервах я (е не аз де) и уж всичко е наред ама неще.

Та въпросът ми е да я хвърлям ли ;) или това има оправия. Ако е софтуерно гледам колега е преинсталирал заразното зло ама пак същото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...