LoOK™ Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Значи видях от 1 приятел че си е качил на своя компиутър два Windows-а (xp и 98) на един компиутър.При стартирането на компа тои си избира кои от двата може да си вклучи.А аз искам да ви питам дали може сега като сам на Windows да си сложа и Linux,и двете да са на едно.Някои ми казват че може други ми казват че неможе!Вие какво ще кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Значи видях от 1 приятел че си е качил на своя компиутър два Windows-а (xp и 98) на един компиутър.При стартирането на компа тои си избира кои от двата може да си вклучи.А аз искам да ви питам дали може сега като сам на Windows да си сложа и Linux,и двете да са на едно.Някои ми казват че може други ми казват че неможе!Вие какво ще кажете? може - dual boot му се вика http://en.wikipedia.org/wiki/Dual_boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Ми може. Само май трябва да са на различни дялове на диска иначе няма проблим доколкото знам. Помна че един френд си беше напрайл така Linux и Wimdows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Moже виж ТУК ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 повечето линукси още при инсталиране сами си го правят даже няма да забележиш един съвет: преди да почнеш да инсталираш освободи 10-20 гб от диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 LoOK™, ако евентуално прочетеш правилата на форума, ще разбереш защо ти е затворена темата. Евентуално. Първо се използва търсачката. Чак след това се създава нова тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.