Jump to content
BulForum.com

Divx

raptor2721

Recommended Posts

След дълго търсене не намерих нищо по моя проблем. Трябва да направя CD в Divx формат и да има и субтитри. Проблема ми и че видео файла е 715 mb а дисковете които имам са по 700 mb а и не знам как да сложа субтитри. Ако може някой да ми каже с коя програма може да стане и малко упътване как ще стане точно. Филма е за ДвД не за комп.

DVD-то ти чете ли субтитри?

За да намалиш размера или трябва да отрежеш от филма (финалните надписи ще свършват работа), или да го прекомпресираш целият на по-малък bitrate. Ако плейъра ти не чете субтитри, ще трябва да ги вградиш или директно на филма или като използваш *.divx форматът.

Даже и да е 715MB ни го барай ше се запиши. Записваш го като data disk и субтитрите вътре да са със същото име. Ша видиш че като го аднеш в nero-то за записване сам ша си стане под 700 :punk :punk :punk

Така вече е в Divx формат намалих и размера на 691 MB което мисля е достатъчно. Сега каква с програма да запиша дисковете имам Nero Burnin ROM v6.6.0.18 Ultra Edition обаче не знам дали ще свърши работа. DVD-то чете всякакви формати Divx също както и субтитри само че не знам как да направя самия диск. Казаха ми че ако направя Data диск и просто сложа сложа в него субовете и филма няма проблеми но на мен това не ми се вярва иначе на типично видео дискове както VCD субс не могат да се сложат.

с неро е най-лесно. направи дата диск ,гарантирам ти че ще тръгне и филма и събтитрите. аз само на дата диск записвам филмите и си ми трагват на мен :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...