minko_vm Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 има тема за най-великата метал група тая е за най-великата пънк група за мен това са Тhe Ramones и The Calsh nyakoi ima li ne6to na g.b.h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 nyakoi ima li ne6to na g.b.h. аз имам първия им албум и е мега як- "City baby attacked by rats" много критици твърдят че точно g.b.h. доста са спомогнали за възникването на траш метъла-наистина мноо интересно твърдение но се пак Джейсън Нюстед(май така се казваше ) - втория басист на Металика(и задържалия се най-дълго) много често на концертите през 80те е бил с Т-шърт на g.b.h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Е, не може да не се уважават някои групи като Ramones, The Misfits и Sex Pistols, ама чак велики... Идеята ми беше друга... Имах впредвид,че понятието "велик" влиза в разрез с идеологията на пънк/хардкор културата.Все пак в сцена,където няма звезди(или поне такава е идеята) неможе да се говори за велики групи. ПП.пънк и пънк-рок са едно и също нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaSeTy Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 абе ддзн.. аз отскоро се зарибих по тоя стил и ме кефят по бавните песнички на такива групи... не толкова да крещът лично ме кефят: panic at the discoo, 3 doors down, Sunrise Avenue и RED HOT CHILLI PEPPERS незная дали това е точно пънк но ме зарибява Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 OMFG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 абе ддзн.. аз отскоро се зарибих по тоя стил и ме кефят по бавните песнички на такива групи... не толкова да крещът лично ме кефят: panic at the discoo, 3 doors down, Sunrise Avenue и RED HOT CHILLI PEPPERS незная дали това е точно пънк но ме зарибява Брато,ти отрепа коня с лопатата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 spored men strung out Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Слушай си ги фалл аут бой и им се радвай като е всеки с вкоса си ама надалече от тука че се дразня безмозачни емота. Sex Pistols The Exploited The Casualties Cheap Sex И две български: Last Hope - Най-великите Кокоша Глава И ако за групата пише emo-punk или pop punk което още не мога да го разбера кво е щото двете думички се изключват взаимно не пускайте името тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.