doct0ra Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Имам Motorola Sliver L7 дадоха ми USB ама не ми дадоха софтуер.Някой знае ли за този модел от каде мога да намера софтуер.Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 По принцип , може да си го изтеглиш от сайта на моторола. Ако не си намериш до вечера, мога да ти направя един image и да ти го share-на по DC+ Пишо ми ПМ ако ти върши работа моето предложение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 На този адрес има всичко http://www.letsmoto.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Според правилата на форума (по-конкретно т.5), при подобни проблеми не трябва да се създава нова тема. Има две важни (закарфичени) теми в този раздел, които са направени точно за такива случаи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.