Jump to content
BulForum.com

Предлагам хостинг за форума

Recommended Posts

Стартирам тази тема след тази тема и следните реплики на ov3rm4n :

Редуваме се - този месец е мой ред да плащам трафика, следващия е на Вено... Отделно за хардуер - сървър, хардискове, памет... ма тва са джобни пари за нас, милионерите. Много си умен. От момента в който се отдели форума от ЕК, кой мислиш плаща за свързаност, хардуер и т.н. ? Ама ти не мислиш очевидно.
Тъй като аз съм "смешник", нищо не разбирам, а Вие сте всемогъщи мозъци, съвсем чистосърдечно Ви предлагам да помогна с хостинга на сайта/форума/знам ли още какво.

Но така нагло и явно и безочливо да се използва безплатно чуждия труд ...
Да, трудно е да се подкара форум. Трудно е и да се направят категории в него. Още по-трудно се пишат и постове вътре. И вие ги пишете всички ?

Това да не е благотворително дружество?! Смешник. За твое сведение безплатен обяд няма...

Мдамммм, да запазим добрите чувства. Едно време, като бяхме млади, някои ги спазваха - Правилата на форума. Спестете си забележките че и аз не ги спазвам и ми лепнете направо един бан,а ? Е, можеше да ми оставите темата отворена, за да мога поне да се защитя ама ...

...А се оказва, че им върши работата, без да похарчи нито лев - пускаме обявите във форума на балъците и тва е, те балъците да харчат по форума
. Как прецени кои са балъците ? И по-важното - как харчат по форума ?

А някакви фирми да правят пари от реклама във форум, за която не са дали и стотинка. Интересно дали им приемат рекламните карета в пресата без пари...
А на някой от Buy/sell дали му приемат обявата без пари ?

Второ - след като никой не ти иска пари за форума изобщо не си в позиция да ми държиш сметка къде отивали парите от реклама.
Не ти държа. Нито на някой друг. Правех сравнение.

Е няма да стане. И ако реагираш така, защото и ти си един от тези, които искат да използват този форум за да въртят бизнес без пари - съжалявам, че трябва да те разочаровам...

Аз ? Еми ... колко фирми купуват втора ръка и продават всичко във форума. Ама вас не ви интересува. Или въпроса не е принципен? Или какво ? Даааааа, гледаме всичко както на нас ни е удобно.

Та, не ми станаха ясно няколко неща - защо толкова се запалихте от няма нищо. От два реда станах баси черната овца. Сигурно и за глада в Сомалия съм виновен. За парите от рекламата няма да питам че ше се обадите в евроком да ми искате адреса.

Да де, и последно - няма проблеми с хостинга. Вярвам, че не съм само аз. Направете си тема, ще съберем пари, ще помогнем с хостинг, със хардуер, с каквото е необходимо. Има "смешници" и "балъци", които искат и могат да помогнат. Стига да стане въпрос за това. Та ... споделете, не боли.

И последно - това е само форум (или машина за пари де, както ви е удобно). Приятна вечер на всички.

bl8, съгласен съм с теб. Аз също на драго сърце ще помогна за хостването на тоз ми ти форум, ако е толкова скъпо бижу за администратори и модератори. Не искам да се хващам за писаниците на всеки един от оная ми ти тема, но на всеки имам какво да кажа. Струва ми се, че някои потребители толкова време киснат в този форум, че светът започва да им се пречупва и губят обективността си.

ov3rm4n, човече, познаваме се от има-няма 3 години с теб, макар да не поддържаме редовни контакти. Ами извинявай, но не си прав за много неща в мнението, което си публикувал. Мисля, че и ти трябва да преглътнеш каквото ти е на сърцето, да теглиш една майна на флагчето и егото си и да гледаш реално на нещата.

Поздрави, :)

cipher

bl8 ако си обиден на ov3rm4n можеш да му пишеш отговор на лично съобщение. Ако той е изразил мнение то си е негово и има право да си го изразява както това правиш и ти, но това, че има свое мнение не значи, че то отразява мнението на всички, които имат права в този форум. Съответно и моето мнение може да не отразява мнението на останалите админи и модератори.

Смятам темата за подклаждаща спорове, които са повече от ненужни в случая. Докато има неща, за които имаш право така има и неща, за които не си прав ама хич.

Никой не е взел досега и стотинка от това, че съществува този форум и някакси не ми харесва да твърдиш обратното.

Нито админите (в това число и модераторите) сме поискали пари от членовете на форума нито сме поискали каквото и да е от този сорт за да говориш така. Това, което искаме е единствено да се спазват правилата, които сме създали и общото благоприличие във форума.

Специално в Buy/Sell е имало хора, които са искали да си плащат за пинната тема, но това е било отхвърляно, защото не би било коректно към останалите. Това е към този момент, в бъдеще може и да се промени, а може и да не се промени. Never say never, както се казва.

За да отвърна по културен начин - благодаря за предложението, но засега нямаме нужда от хостинг, защото имаме такъв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...