Jump to content
BulForum.com

problem s vryzkata

Shiro

Recommended Posts

A we slagam si az WinXP, cykam si i vryzkata e perfectna ... Fashtam typiq chervei (W32Blaster), fyrlqm ama sichki vyzmojni patchove i cherveq se opravq. Obache oshte predi da se connectna kym nqkoi IRC server i me izfvyrlq s "Ping timeout: 180 seconds", smqtaite kvo stava s vryzkata - ujasna e. Edvam digam 1K. Nqkakvi predlojeniq razlichni ot reinstall ?

P.S. pod linux vryzkata si e perfectna ... (perfectna kato za 18lv - 4K :) )

Лошо си подходил още при инсталацията на ХР.

Знаеш, че W32.Blaster е черевей, който засяга именно тези уиндоуси, по форума има достатъчно теми, които предупреждават, че без firewall да влизаш в ЕК е лудост. Уиндовс ХР се инсталира с ИЗВАДЕН кабел на кабелния модем! Инсталира се firewall, запранява се ПОНЕ порт 135 и се пуска интернета!

Още в началото като ми слагаха модема пичовете от кабелната, изключиха ми firewall-а, понеже им пречел баси, и тогава веднага го фанах червея. Изчистих го (само с инструмента от Симантек) и връзката ми продължи да си бъде перфектна.

Според мен проблема е в всичките пачове които си наслагал :) (по-скоро последователността на наслагване с тези изчистващи червя).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...