kanko Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Zdraveite na всички! Малко съм бос в нета и имам молба за инструкции как да сваля игри от локалния и после да ги инсталирам! Сигурно е много смешен проблем,но все пак..... . Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Zdraveite na всички! Малко съм бос в нета и имам молба за инструкции как да сваля игри от локалния и после да ги инсталирам! Сигурно е много смешен проблем,но все пак..... .Благодаря предварително! всяка игра си има инфо файл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanko Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Добре и . Ако може ми обяснете от А до Я. Първо свалям файловете от локалния ли/ . Наистин съм в дивия на тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 1.Даваш Download на играта. 2.Сваляш всички фаилове/рарове. 3.Отваряш първия рар и екстрактваш бина/исото/имг-то. 4.Трииш раровете. 5.Отваряш екстрактнатото с диимъна или друга програма. 6.Инсталваш я. 7.Провери в директорията на диска за сиди кей и крак(ако е нужно). 8.Всичко тва си го пише в .nfo файла на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanko Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Мерси за полезността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Не разбирам само едно , защо му обеснявате , като има тема , кадето е написано всичко ! Game Tutorials Topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Не разбирам само едно , защо му обеснявате , като има тема , кадето е написано всичко !Game Tutorials Topic За да миряса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.