exabyte Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Имам следниат проблем: Пускам играта сичко е 6,филмчетата си вървят но като ме пусне да играя ми дава играча и явно картата в черно.Около мен пеизажа си се вижда,вижда се че има мъгла и че въря на някаде. Качих директ хкса 9ц,провах и с нови дривери на видеото (GeForce TI 4200 128Mb) ама все тая.В настроиките е на 800x600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Имам следниат проблем:Пускам играта сичко е 6,филмчетата си вървят но като ме пусне да играя ми дава играча и явно картата в черно.Около мен пеизажа си се вижда,вижда се че има мъгла и че въря на някаде. Качих директ хкса 9ц,провах и с нови дривери на видеото (GeForce TI 4200 128Mb) ама все тая.В настроиките е на 800x600. Не мога да разбера защо не пишеш в темата за играта , ами отваряш нова , при положение , че даже тя е на първа страница... - Питай тук и някой ще ти помогне и пред да пишеш пак прочети правилата - Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Извинявам се за повторния пост.Ето малко снимки: Филмчето Играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Има си тема за играта. Ползвай търсачка и прочети внимателно правилата за пускане на теми и мнения в този форум. Close ffs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.