Jump to content
BulForum.com

The.Lord.of.the.Rings.-.The.Return.Of.The.King

zmeikov

Recommended Posts

Има ли го някаде в сайта? Ако го има PLS сложете линк.

PS. Абе защо диск 2 е качен преди диск 1 :confused

Успокой се бре всичко с времето си. Като се качи тогава, за каде бързаш ?

****** people

ima si tema za filma i vie novi pravite...

ami kogato se kachi togava... tova e CAM, TELESYNC

kak moje da ima tolkova propadnali hora, koito da gledat toq film sniman ot kino s kofti zvuk?

Basi, vie ste nenormalnici... za kakvo li vi go svalqme s Veli kato nqma smi ot nego !?

[censored by KILLERINCHO]

Аз съм на мнение, че филми с лошо качество не трябва да се качват. Само рипове. :)

Да бе така е, ама докато се появи рип...

Обаче ми прави впечатление, че когато някой юзър от форума си позволи по-груб език, веднага му се лепва warn или направо бан. А пък на някои "определини" не им се прави дори забелешка, м/у тях дори и админи има. Ей на тва му се вика лицемиерие...

Обаче ми прави впечатление, че когато някой юзър от форума си позволи по-груб език, веднага му се лепва warn или направо бан. А пък на някои "определини" не им се прави дори забелешка, м/у тях дори и админи има. Ей на тва му се вика лицемиерие...

Runner, kogato obosnovish pravoto na nqkoi hora da durjat smetka zashto edi kakvo si ne bilo kacheno, zashto edi kakvo si bilo taka kacheno i t.n. mojesh da govorish za sravneniq.

I ako mi obqsnish kakvo e tvoeto lichno mneniq za LOTR > CAM i horata, koito daje se oplakvat po gorniq nachin, che edi kakvo si...

Dreamer, това което казваш е така, но такива хора винаги ще има. Не можеш по-никакъв начин да го промениш. От горе на това, те още не знаят за какво става въпрос в тоя форум. Такива мнения ги подминавай с усмивка, както правеше преди, ако трябва заключваш топика и толкова.

Мнението ми за кам филмите? Ами тия филми са за садо-мазо. На мен ДВД риповете ми се струват не много качествени, пък какво да говорим за кам-а.

А пък за филми от калибъра на LOTR и Матрицата...няма смисъл да обеснявам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...