don_anton Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 abe za tezi pari ako 6te e golf 2 dosta zapazen moje da se nameri spored men. makar4e az si karam kursovete na golf2ka i 4estno kazano ne mi se kara pove4e takova dobre 4e karam sq poslednite 4asove na b4ka tq pone vurvi g/d . /malko offtopic :0 / a za vektrata moje da se nameri pak. govori s nqkoi hora koito tv aim e rabotata i moje da im ima6 doverie nai-dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Един съвет от мен,вземи това,което смяташ ти за правилно.Колкото потребители има в този форум,толкова различни мнения ще получиш!Аз имам Фиестичка 1.1 , 92г. и съм много доволен от нея!За градска кола е супер,гори 6/100 бензин.Голфа е здрав,да,но е барачка! ...разбираш ме.Ти си прецени какво ще купиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Братле,ако не си много претенциозен към дизаина и ако искаш КОЛА за тия пари,най-добрия вариант е Голф 2-ка.Не искам да обиждам никой от форума,ама тия фиати,фордове ги забрави-в повечето случай са боклуци(поне за тия пари които ти даваш)!Опела не е лош вариант ама трябва да знаеш,че ламарините им много гният!И ако се спреш на такава гледай много внимателно там където е гнило(почти винаги вече са изгнили),да не е китосано само.Дръж се за немското! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 а истински ли са тия цени в мобиле.де или просто така са написани, а цената е по споразумение, защото като пусна търсене на голф 2 има много с цени между 150 и 250 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 На теория е възможно да си намериш 2-ка в ДЕ за 300-400 евро,но почти винаги имат някакъв дефект-удряни са или има нещо под капака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 а истински ли са тия цени в мобиле.де или просто така са написани, а цената е по споразумение, защото като пусна търсене на голф 2 има много с цени между 150 и 250 евро вероятно имат повреди. Прочети добре инфото или питай продавача. А иначе си има и фалшиви обяви ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 а истински ли са тия цени в мобиле.де или просто така са написани, а цената е по споразумение, защото като пусна търсене на голф 2 има много с цени между 150 и 250 евро Напълно реални са си geraldo не е задължително преди 4 години сестрата си дойде от там с форд ескорт комби 91 година за без пари . Единствения проблем на колата беше стоенето 1 година и отгоре е седяла после за смяна бяха масла , филтри , ремъци и си вървеше на 6 +. Цените в мобиле.де са напълно реални и не са митове и легенди това , че са подарявали коли . Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Мда наистина е възможно както казах.и тва за подаряването е вярно,но пък от мобилето ли???Иначе съм бил свидетел как се подаряват мебели,техника и.т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Братле,ако не си много претенциозен към дизаина и ако искаш КОЛА за тия пари,най-добрия вариант е Голф 2-ка.Не искам да обиждам никой от форума,ама тия фиати,фордове ги забрави-в повечето случай са боклуци(поне за тия пари които ти даваш)!Опела не е лош вариант ама трябва да знаеш,че ламарините им много гният!И ако се спреш на такава гледай много внимателно там където е гнило(почти винаги вече са изгнили),да не е китосано само.Дръж се за немското! Това за мен или за създателя на темата. АЗ лично бих почакал и година ако трябва, но кола преди 96,97 не искам На теория е възможно да си намериш 2-ка в ДЕ за 300-400 евро,но почти винаги имат някакъв дефект-удряни са или има нещо под капака! Ако е 1990 година нищо чудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoo Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 В DE за Голф2 ~1992 200-250 евро e съвсем нормална цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 За парите за които търсиш кола няма много варианти които да са удачни: 1)Форд - Фиеста, Ескорт; 2)нещо малко, "дръпнато" - корейско или японско т.е. Това е за малко пари, за много Мерцедес. П.П. Volkswagen Group е за всички, които не се притесняват да се всяка седмица на сервиз. А често и по-често - хубава тавтология а ? П.П.П. И в никакъв случай стар дизел, който всъщност е бил някога дизел, но вече е нафтова печка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted February 10, 2007 Author Share Posted February 10, 2007 Засега се отказах от фордове, всички много ги плюят, тая седмица ще мина да погледна 2 астри на място евентуално. Не, че и Опел-а не го оплюха достатъчно, ама как да е. Евентуално остава вариант и за внос от чужбина на кола, ама затова ще се види дали може да стане понеже има доста неизвестни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Братле,ако не си много претенциозен към дизаина и ако искаш КОЛА за тия пари,най-добрия вариант е Голф 2-ка.Не искам да обиждам никой от форума,ама тия фиати,фордове ги забрави-в повечето случай са боклуци(поне за тия пари които ти даваш)!Опела не е лош вариант ама трябва да знаеш,че ламарините им много гният!И ако се спреш на такава гледай много внимателно там където е гнило(почти винаги вече са изгнили),да не е китосано само.Дръж се за немското! Да ти имам и КОЛАТА 15+ годишна, отвратителна возия, тясна, без екстри. Кое му е КОЛА ? Повече звучи като каручка. За здравината няма спор, здрава е, ама бъбреците на мен не са ми здрави. Аз лично като си купувам кола гледам да ми е удобна, да ми пасва на начина на каране и да е здрава. В дядо голф освен здравината друго няма. Вече сме 2007, няма логика да се купуват коли от преди 1990. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Peugeot 106 много доволна кола за 3200 е зех моята 1.4 моно инжекция 75 к. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Да ти имам и КОЛАТА 15+ годишна, отвратителна возия, тясна, без екстри. Кое му е КОЛА ? Повече звучи като каручка. За здравината няма спор, здрава е, ама бъбреците на мен не са ми здрави. Аз лично като си купувам кола гледам да ми е удобна, да ми пасва на начина на каране и да е здрава. В дядо голф освен здравината друго няма. Вече сме 2007, няма логика да се купуват коли от преди 1990. Хм хайде дай ти идея за кола за толкова пари.И аз ако мога ще си купя S класа и ще се возя като бял човек.Да ама всеки се простира според чергата си Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Аз препоръчвам опел корса. Имахме такава преди много време 88г. 1.0. Какво е преживяла само тя си знае. замина си на 300 000 км и доколкото знам все още се движи. За 3000 лв можеш да намериш нещо около 93 г. Мога да кажа само - икономична и здрава кола с ефтина поддръжка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Някой може ли да каже мнение за Ескорт след '96. Оглеждам се за втора кола, а не ми се дават много пари. Като им гледам цените са идеален вариант. По специално ме интересува дали гният и как са им моторите и 8 и 16-вентиловия бензин. Предполагам, че гният де, но да питам де И също какви са им смукателите - метални или пластмасови, защото евентуално ще се кара на газ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Имам доста добри наблюдения върху Ескорт '96: 1.Гние ли - гние.Най-вече веждите страдат от ръждичка 2.За бензиновите мотори 16v - по-специално 1,6- живи мъртъвци, като за 90 коня/не са много,но все пак/ ми се виждат дооста тромави. Но пък проблеми по двигателя няма никакви. Малко електрониката е смотана, което образува доста нерви на собственика. Да знаеш, че парното е много зле,но това го забелязвам и при други модели на Форд. Явно има някакви проблеми с термостатите и докато загрее минават 101010 часа,а дори и след тва не духа много топло. За газта-утре ще погледна и ще ти кажа какво е положението. Но моят съвет е да не си взимаш такава беля на главата, защото след това такава кола е непродаваема Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Дай да ти дам мойта Фиеста за 2500 . Перфектна е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Но моят съвет е да не си взимаш такава беля на главата, защото след това такава кола е непродаваема За колата като цяло ли говориш или за газовата? Аз ще я купувам за кола за работа, която няма да карам само аз. Просто ми трябва евтина кола с евтина поддръжка. Голфа отпада като вариант, защото вози като дърво, а Пежо 306 е двойно по-скъпо от Ескорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Говоря за колата като цяло. А и поддръжката не е много евтина като започнат да се развалят разни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Дайте акъл тогава за нещо евтино за поддръжка и евтино като начална инвестиция (до 1000-1100€). Поне 75 коня, а ако са повече ще е по-добре. Да са след '96 с климатик и ако може до 150 000км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 И ако може и с вода да върви направо .... Взимай един ескорт и си готов.Само той се вписва в почти всички изисквания.Както ти го хвали велвета екстра е колата. Аз съм с фиеста 84.На 501 хиляди км. е в момента и от 6 месеца само бензин и газ и сипвам.Форда е куче отвсякъде ей ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 И ако може и с вода да върви направо .... Взимай един ескорт и си готов.Само той се вписва в почти всички изисквания.Както ти го хвали велвета екстра е колата. Аз съм с фиеста 84.На 501 хиляди км. е в момента и от 6 месеца само бензин и газ и сипвам.Форда е куче отвсякъде ей ! С вода нема да е, но с газ ще е перфектна Просто не виждам смисъл да дам 2000+ евро за кола за работа, а пък и като знам, че ще я покарва и начинаща шофьорка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Гледам че захванахте за Ескорт.... Аз бях горд собственик на такъв цели 2 години. Много муден двигател.... особено на ГАЗ. За сметка на това не съм пипал нищо по него. Бавно оборотен.... през такъв сняг съм минавал с 700рпм Много икономичен двигател , на ГАЗ извънградско - 6-7л/100 , към 9 градско. Има проблеми с ел инсталацията като цяло , но не е болка за умиране. Много здрава се оказа ходовата част ( поне на мойта кола ). Всичко то ва е мнение за 1,6 чист карбуратор на ГАЗ , 1993 година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.