Jump to content
BulForum.com

Най-секси дупе!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Хехе, netrootbg, защо не ни запознаеш с тези твои съученички, а?  ;)  :D

Тази е от на BrowseMan класа :). Той да се заеме. Сега в момента е руса и как да кажа, абе русото си и действа на някой други сиви вещества.

Тази е от на BrowseMan класа :). Той да се заеме. Сега в момента е руса и как да кажа, абе русото си и действа на някой други сиви вещества.

Мухахаха, BrowseMan, твой ред е да "отговаряш" на въпроса :D

Който се интересува от тази "мадама" B) ето и GSM-a 0889 936050, телефона е АБСОЛЮТНО РЕАЛЕН, можете да звъните абсолютно спокойно. За благодарности (като например бира и разни други почерпки от почти всякакъв род IRC- BrowseMan & BrowseR^)

Който се интересува от тази "мадама"  B)  ето и GSM-a 0889 936050, телефона е АБСОЛЮТНО РЕАЛЕН, можете да звъните абсолютно спокойно. За благодарности (като например бира и разни други почерпки от почти всякакъв род IRC- BrowseMan & BrowseR^)

Ееее, BrowseMan братко, ти направо изби рибата :D - при следващата сбирка в "Синьото" можеш направо да поканиш девойчето :D

Тая снимка и още доста ги имам от на prv пратени. Че има сайт знам и то не само един ами си работят по схема и зарибяват доста балъци. Като имам време ще ти обясня малко за тази мрежа от сайтове и т.н.

аз знам за кво стаа въпрос в тези сайтове - не отделяй време да ми обясняваш.:)

Въпроса ми беше ако знаеш сайта - да ми кажеш.

БГ. Тетаджийска работа.

хм - по мое време в ТЕТ-а нямаше такива работи :(

А за тези трите - вие щом се назландисвате - аз симам средната :P

И на 3-те ще им се изредим кактко не са си и помисляли ;)

Ще им дойде яко из от задзе :woot

Ама и те нема да се усетят от де им е дошло

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...