NEFARIOUS Posted February 12, 2004 Share Posted February 12, 2004 mmmmda,pri ruska e qko.mnogo qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 I az sam ot EG-to 8 i 9 klas izkarah pri Emo Kostadinov...sq sam 11 klas ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 17, 2004 Share Posted February 17, 2004 Be to sha izleze 4e mai si4ki se poznavame i u4im zaedno c EDS....ili pone pove4eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted February 20, 2004 Share Posted February 20, 2004 haha xkiller az bqh pri emo be 12 klas sam ... vijdali sme sa dvata klasa, ama mnoo kontakti dvata "J" ne darjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Prasko ako kajesh ime moje i da se setq ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Niama da se setish. Toi nash Prasko ne e zabelejitelen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 A be az shte se opitam...toi da kaje pak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 az sum ot podgotwitelen "D" a drugi ima li ? <{POST_SNAPBACK}> Аз пък миналата година бях при Торозка.Беше голямо шоу.В началото беше малко кофти,но към края беше супер.Хубавото на Торозка е,че те кара да учиш.Нашият клас имаше най-висок успех след изпита.И до ден днешен всички даскали казват,че сме най-добрия и най-добричкия клас от випуска.Те и затова ни дадоха на г-жа Парашкевица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Айде сега да не видите от нас МГ-ейци, да не останете по-назад . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Аз пък миналата година бях при Торозка.Беше голямо шоу.В началото беше малко кофти,но към края беше супер.Хубавото на Торозка е,че те кара да учиш.Нашият клас имаше най-висок успех след изпита.И до ден днешен всички даскали казват,че сме най-добрия и най-добричкия клас от випуска.Те и затова ни дадоха на г-жа Парашкевица. <{POST_SNAPBACK}> Гх...и аз бях в най-зубърския клас. Та на тоя фон се водих някакъв зъл... А Паца е готина. Или поне нас много ни обичаше щото свирихме разни неща дето я връщаха в младостта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Аз пък миналата година бях при Торозка.Беше голямо шоу.В началото беше малко кофти,но към края беше супер.Хубавото на Торозка е,че те кара да учиш.Нашият клас имаше най-висок успех след изпита.И до ден днешен всички даскали казват,че сме най-добрия и най-добричкия клас от випуска.Те и затова ни дадоха на г-жа Парашкевица. <{POST_SNAPBACK}> Ti kak se kazvash shtom si bila minalata godina podgotvitelen klas priTorozka trqq da sam te vijdal i az bqx podgotvitelen klas minalata godina se pak sme bili sreshty edna vrata az bqx v i-class Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 zavurshih eg-to taq godina Bqh ot G klas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Ti kak se kazvash shtom si bila minalata godina podgotvitelen klas priTorozka trqq da sam te vijdal i az bqx podgotvitelen klas minalata godina se pak sme bili sreshty edna vrata az bqx v i-class <{POST_SNAPBACK}> Охоо И-клас...Албенка ебава ли ви още или се е укротила откакто роди? zavurshih eg-to taq godina Bqh ot G klas <{POST_SNAPBACK}> Думай си името, че трябва да се знаем. Аз съм Георги...както е видно и съм къдрав и идиот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 голям майтап с Торозка. един път дойде да ни замести за няколко часа наща - Димитрова (Е клас) Торозка реши да вкарва дисциплина, защото при Димитрова е пълна анархия. Торозка не успя и се ядоса. аз като главно дейсатващо лице в нарушаването на мира и спокойствието го отнесох здраво - много ми се кара и после по коридорите ме гледаше страшно. нанесе ми жестока обида - не съм можел да чета (а четенето на английски ми е гордостта) последва каране за това кой не може да чете - аз или тя. такива весели работи се случваха в подгответо. липсват ми и съм къдрав и идиот... верно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Охоо И-клас...Албенка ебава ли ви още или се е укротила откакто роди? <{POST_SNAPBACK}> E kvo we Albena da ne e losha daskala.Tva spored e nai-dobrata uchitelka koqtto mi e prepodavla btw ti bil li is pri neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 GeorgiK , denislav se kazvam i ot koi klass si Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Сещам се бре Денис. Аз съм от И...както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 И аз съм бивша възпитаничка на английската. Мога да кажа, че там бяха най-хубавите ми 5 години. Много ми липсва гимназията и приятелите ми от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Rennie kaji mi ako me luje pametta no mai s tebe bqhme v 1 klas do 9ti vklu4itelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 В "г" клас ли? Денис? ЕДИТ: Сетих се! Сега учиш в Малта нали? Мда даже и за GeorgiK се сещам кой беше. Има една приятелка дето не и се забравя муцуната Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 И аз съм от Английската ... 9 б ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yippy Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 голям майтап с Торозка. един път дойде да ни замести за няколко часа наща - Димитрова (Е клас) Торозка реши да вкарва дисциплина, защото при Димитрова е пълна анархия. Торозка не успя и се ядоса. аз като главно дейсатващо лице в нарушаването на мира и спокойствието го отнесох здраво - много ми се кара и после по коридорите ме гледаше страшно. нанесе ми жестока обида - не съм можел да чета (а четенето на английски ми е гордостта) последва каране за това кой не може да чете - аз или тя. такива весели работи се случваха в подгответо. липсват ми верно <{POST_SNAPBACK}> Поне жестоkата обида не е била от другия й резерв..тип "ти си много глупаво дете, кво си дошъл да си правиш панаира тука.." или реакция подобна на тази , която направи тя когато и подарихме торта за РД-туу..цитирам " а..ама те и толкова малки торти ли правили" инчи е сладурана такава ..поне можеш да си изпробваш нервите , да научиш някоя нова обида , или пък дори английски Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 В "г" клас ли? Денис?ЕДИТ: Сетих се! Сега учиш в Малта нали? Мда даже и за GeorgiK се сещам кой беше. Има една приятелка дето не и се забравя муцуната <{POST_SNAPBACK}> Ти сега и мен ако се не сетиш... Аз бях онова дето в Америка му викат MPBIS...most popular boy in school. Разбира се не се взимам насериозно и не казвам така. Просто когато има едно диване с дълга, къдрава коса то се забелязва. А когато диването е идиот и половина то се забелязва повече. Не претендирам да ме помните с нещо хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Айде и аз да се разпиша, че като гледам само мен няма в тази тема. Сега завършвам университета, ама...липсват ми годините в даскалото. И аз бях при Торозка едно време ('96та някъде). Нас ни обиждаше на "пенсионери", "боклуци", "извънземни" и др., ама жената е супер точна мен ако питате. Между другото някой учил ли е при Чавдар Здравчев? Беше ми B teacher навремето, а сега е някаква голяма клечка в Министерство на Образованието... скоро го били давали по телевизията. Хич не се разбирахме с тоя човек, щото бях голямо диване тогава, но на много неща ме е научил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 "експедитивност, инициативност, концентрация" - това да ви е познато? девизът на Торозка. брутална учителка е! имам много приятели от Д и всеки ден им го е повтаряла това. просто жестоко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.