Jump to content
BulForum.com

A hora ot Angliiskata ima li ?

Veno

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply
  • 9 months later...
  veno said:
az sum ot podgotwitelen "D" a drugi ima li ?

Аз пък миналата година бях при Торозка.Беше голямо шоу.В началото беше малко кофти,но към края беше супер.Хубавото на Торозка е,че те кара да учиш.Нашият клас имаше най-висок успех след изпита.И до ден днешен всички даскали казват,че сме най-добрия и най-добричкия клас от випуска.Те и затова ни дадоха на г-жа Парашкевица. :sick

pipidylgoto said:
Аз пък миналата година бях при Торозка.Беше голямо шоу.В началото беше малко кофти,но към края беше супер.Хубавото на Торозка е,че те кара да учиш.Нашият клас имаше най-висок успех след изпита.И до ден днешен всички даскали казват,че сме най-добрия и най-добричкия клас от випуска.Те и затова ни дадоха на г-жа Парашкевица. :sick

Гх...и аз бях в най-зубърския клас. Та на тоя фон се водих някакъв зъл... А Паца е готина. Или поне нас много ни обичаше щото свирихме разни неща дето я връщаха в младостта...

pipidylgoto said:

Ti kak se kazvash shtom si bila minalata godina podgotvitelen klas pri

Torozka trqq da sam te vijdal i az bqx podgotvitelen klas minalata godina se pak

sme bili sreshty edna vrata az bqx v i-class

Valkyre said:
Ti kak se kazvash shtom si bila minalata godina podgotvitelen klas pri

Torozka trqq da sam te vijdal i az bqx podgotvitelen klas minalata godina se pak

sme bili sreshty edna vrata az bqx v i-class

Охоо И-клас...Албенка ебава ли ви още или се е укротила откакто роди?

Thief said:
zavurshih eg-to taq godina

Bqh ot G klas  :bgrin:

Думай си името, че трябва да се знаем. Аз съм Георги...както е видно и съм къдрав и идиот...

голям майтап с Торозка. един път дойде да ни замести за няколко часа наща - Димитрова (Е клас) Торозка реши да вкарва дисциплина, защото при Димитрова е пълна анархия. Торозка не успя и се ядоса. аз като главно дейсатващо лице в нарушаването на мира и спокойствието го отнесох здраво - много ми се кара и после по коридорите ме гледаше страшно. нанесе ми жестока обида - не съм можел да чета (а четенето на английски ми е гордостта) последва каране за това кой не може да чете - аз или тя. такива весели работи се случваха в подгответо. липсват ми :)

и съм къдрав и идиот...

верно :)

И аз съм бивша възпитаничка на английската. Мога да кажа, че там бяха най-хубавите ми 5 години. Много ми липсва гимназията и приятелите ми от там :cry

В "г" клас ли? Денис?

ЕДИТ: Сетих се! Сега учиш в Малта нали? Мда даже и за GeorgiK се сещам кой беше. Има една приятелка дето не и се забравя муцуната :lol:

groover said:
голям майтап с Торозка. един път дойде да ни замести за няколко часа наща - Димитрова (Е клас) Торозка реши да вкарва дисциплина, защото при Димитрова е пълна анархия. Торозка не успя и се ядоса. аз като главно дейсатващо лице в нарушаването на мира и спокойствието го отнесох здраво - много ми се кара и после по коридорите ме гледаше страшно. нанесе ми жестока обида - не съм можел да чета (а четенето на английски ми е гордостта) последва каране за това кой не може да чете - аз или тя. такива весели работи се случваха в подгответо. липсват ми :)

верно :)

Поне жестоkата обида не е била от другия й резерв..тип "ти си много глупаво дете, кво си дошъл да си правиш панаира тука.." или реакция подобна на тази , която направи тя когато и подарихме торта за РД-туу..цитирам " а..ама те и толкова малки торти ли правили" :D инчи е сладурана такава ..поне можеш да си изпробваш нервите , да научиш някоя нова обида , или пък дори английски :D :D

Rennie said:
В "г" клас ли? Денис?

ЕДИТ: Сетих се! Сега учиш в Малта нали? Мда даже и за GeorgiK се сещам кой беше. Има една приятелка дето не и се забравя муцуната  :lol:

Ти сега и мен ако се не сетиш... Аз бях онова дето в Америка му викат MPBIS...most popular boy in school. Разбира се не се взимам насериозно и не казвам така. Просто когато има едно диване с дълга, къдрава коса то се забелязва. А когато диването е идиот и половина то се забелязва повече. Не претендирам да ме помните с нещо хубаво...

Айде и аз да се разпиша, че като гледам само мен няма в тази тема.

Сега завършвам университета, ама...липсват ми годините в даскалото. И аз бях при Торозка едно време ('96та някъде). Нас ни обиждаше на "пенсионери", "боклуци", "извънземни" и др., ама жената е супер точна мен ако питате. :laughing:

Между другото някой учил ли е при Чавдар Здравчев? Беше ми B teacher навремето, а сега е някаква голяма клечка в Министерство на Образованието... скоро го били давали по телевизията. :confused Хич не се разбирахме с тоя човек, щото бях голямо диване тогава, но на много неща ме е научил. :ghost

"експедитивност, инициативност, концентрация" - това да ви е познато? девизът на Торозка. брутална учителка е! имам много приятели от Д и всеки ден им го е повтаряла това. просто жестоко :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...