Jump to content
BulForum.com

Козметични салони в Пловдив.Къде?

geraldo

Recommended Posts

В твоя случай бих отишла на лекар. Нищо против козметичките, но я попаднеш на разбираща си от работата, я не (не че при лекарите е по-различно положението.....). Моят съвет е да идеш в която и да е поликлиника, да кажеш за какво ти трябва специалист и да те насочат.

Здравейте търся козметичен салон,където се правят и разни процедури по ноктите-ноктопластика и.т.н.,че един врасъл нокът ме тормози отдавна!Ако някои знае просто добри салони дори и да не са специализирани нека да сподели!

имах проблеми преди доста години с такъв нокът на крака , виках си споко няма проблеми ще ида някой ден да го погледнат след което ми правиха операция . незна как е при тебе положението ама не подценявай такива работи ;)

Здравейте търся козметичен салон,където се правят и разни процедури по ноктите-ноктопластика и.т.н.,че един врасъл нокът ме тормози отдавна!Ако някои знае просто добри салони дори и да не са специализирани нека да сподели!

Знам един за който мисля че е добър.Намира се до нас в Кичука на ул."Кузман Шапкарев" обаче нз точно кой номер е.Ако знаеш даскалото Талев, близо до него е.Салона се казва "ПЕРФЕКТ". ;)

имах проблеми преди доста години с такъв нокът на крака , виках си споко няма проблеми ще ида някой ден да го погледнат след което ми правиха операция . незна как е при тебе положението ама не подценявай такива работи ;)

Ако под "операция" имаш предвид,че са ти го извадили-и на мен ми го извадиха,но не помогна и за това търся алтернатива

всъщност първо ми го извадиха но не помогна особено много и след това ми правиха операция с пълна опойка и сега съм добре

STAR NAILS на бул Източен. Офиса им е в микрона.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...