geraldo Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 В твоя случай бих отишла на лекар. Нищо против козметичките, но я попаднеш на разбираща си от работата, я не (не че при лекарите е по-различно положението.....). Моят съвет е да идеш в която и да е поликлиника, да кажеш за какво ти трябва специалист и да те насочат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Здравейте търся козметичен салон,където се правят и разни процедури по ноктите-ноктопластика и.т.н.,че един врасъл нокът ме тормози отдавна!Ако някои знае просто добри салони дори и да не са специализирани нека да сподели! имах проблеми преди доста години с такъв нокът на крака , виках си споко няма проблеми ще ида някой ден да го погледнат след което ми правиха операция . незна как е при тебе положението ама не подценявай такива работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkn Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Здравейте търся козметичен салон,където се правят и разни процедури по ноктите-ноктопластика и.т.н.,че един врасъл нокът ме тормози отдавна!Ако някои знае просто добри салони дори и да не са специализирани нека да сподели! Знам един за който мисля че е добър.Намира се до нас в Кичука на ул."Кузман Шапкарев" обаче нз точно кой номер е.Ако знаеш даскалото Талев, близо до него е.Салона се казва "ПЕРФЕКТ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 имах проблеми преди доста години с такъв нокът на крака , виках си споко няма проблеми ще ида някой ден да го погледнат след което ми правиха операция . незна как е при тебе положението ама не подценявай такива работи Ако под "операция" имаш предвид,че са ти го извадили-и на мен ми го извадиха,но не помогна и за това търся алтернатива Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 всъщност първо ми го извадиха но не помогна особено много и след това ми правиха операция с пълна опойка и сега съм добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 И в какво се изразяваше операцията?Къде ти я правиха? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Здравейте търся козметичен салон,където се правят и разни процедури по ноктите-ноктопластика и.т.н.,че един врасъл нокът ме тормози отдавна!Ако някои знае просто добри салони дори и да не са специализирани нека да сподели! STAR NAILS на бул Източен. Офиса им е в микрона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.