Jump to content
BulForum.com

"Положително влияние на ток в човешкото тяло"

puchi

Recommended Posts

Някой може ли да ми намери информация на тема : "Положително влияние на ток в човешкото тяло"

10х предварително :)

От личен опит:

1. Волтажът не е важен, а амперажът т.е. ако те удари 12kV, но нищожно малък ток ще отцелееш

2. Звиси от къде се затвори веригата през тебе, ако е през главата - лошо

3. Зависи къде си и как си облечен

Колкото пъти съм се здрависвал с контакта, ТХО и т.н., не съм усетил нищо положително да ти кажа ;)

Един път ходих на процедури и ми пускаха ток, и пак нищо, даже като излезе сестрата набузих до край апаратурата....и пак нищо :(

тока има положително деиствие само при някои психически заболявания и може би някои болести,но на здрав човек може само да му навреди,и то даже и да не е пряк контакта,ми полетата които саздава и те са вредни

Има много видове положително въздействие с електрически ток. Електротерапията е част от физиотерапията, а да не говорим, че има редица много по-сложни видове терапия, които се базират на определни видове електрически импулси, които почти не се усещат от пациента. Потърсете например за SCENAR в google.

Има и такива уреди основаващи се на токовото въздействие върху мускулите.Така че има и такова приложение - заместител на фитнес упражнения.Мисля че се води полезно......

Значи трябва ми някъф текс по самата тема за презентация !

Хубаво е че показвате личните си познания , ама в тоя случей не ми вършат абсолутно никва работа ...

ами седни си напиши твоите общирни познания тогава, а?

хората просто се опитват да отгатнат кво ти трябва. като разберат, ще направят смислен сърч в гуглиту и ще ти дадат резултати. едва ли обаче някой ще седне да пише специално за теб по тема, която дори не е зададена коректно.

есе ли ти трябва? научен доклад ли? теория на електробезопасността? какво търсиш?!

хората просто се опитват да отгатнат кво ти трябва. като разберат, ще направят смислен сърч в гуглиту и ще ти дадат резултати. едва ли обаче някой ще седне да пише специално за теб по тема, която дори не е зададена коректно.

есе ли ти трябва? научен доклад ли? теория на електробезопасността? какво търсиш?!

Да гледа телевизия или да пука CS докато друг му свърши работата. :tongue Що се хващате да правите нещо като нямате предсава как да го свършите или в случая от къде да си набавите информация. Хващаш рейс до центъра или централна гара - после по Иван Вазов до едноименната библиотека. Поразпитваш там, за такава литература - ако имат (май 4 читалня беше за научната литература) ходиш, занимаваш се, четеш и си правиш прзентацията.

Колкото до въпроса на темата -

Някой може ли да ми намери информация на тема : "Положително влияние на ток в човешкото тяло"
- Да, може.

Пич търсил съм в google и в още бая сайтове ама нищо не мога да намера :wacko: ,

за тва питам ако някой може да намери , ако не живи и здрави ;)

иначе ми трябва ПРЕЗЕНТАЦИЯ по темата ... !!! :blink:

Демек някъф текст по самата тема който да мога да направа във вид на презентация на "power pint" ;)

power pint... pfu..

Демек трябва ти да си седнеш на гъза и да си помогнеш сам.

айде живи и здрави...

За писане на чужди домашни взимаме пари. Иначе къв е смисъла да си губя аз времето, вместо теб? Освен това - да не можеш да намериш в Гугъл означава, че дори и да ти намерим такава презентация, ти няма да можеш да се справиш с нея... сещай се.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...