Jump to content
BulForum.com

NOKIA n70

Recommended Posts

Значи сваляш тази програма NSS след това си сваляш

NSU това е програма за уптдейтване на софта на телефона

Значи Свързваш телефона към пц-то и пускаш програмата NSS след това даваш на Бутончето в дясно където пише Scan For New Device След това цъкаш на иконката Phone info ..

И така има едно поле в дясно където пише Product COde там трябва да добавиш код има няколко кода те са според вида на телефона какъв цвят е .. и ето ти кодовете(слагаш и отметка Enable на Product Code)

N70 RM-84 Standard Edition EURO

========================

0524009 CIS, Bulgaria / Ivory Pearl & Aubergine

0524010 CIS, Bulgaria / Stainless Silver & Black

сега копираш кода и го слагаш в полето на Product Code и след това натискаш бутона write изчакваш 5 секунди след това след това си пускаш NSU (Nokia Software Updater) избираш си модела и го оставяш да се ъпдтейтва след като се ъпдейтне вече ще имаш Българско меню

Така да отбележа Ако телефона ти е такъф цвят Цък Направо Въвеждай този код

0524009

защото както виждаш единият код е за 2 цвята и другият е за други два цвята .... Има значение цветовете...

Дано да съм помогнал :D

При третия код който си дал ( 0524009 ) няма значение цвета. Това е кода за Nokia N70 Music Edition. Лично аз бих препоръчал именно този код, телефона работи по-бързо, рестартира се по-бързо, Music Player-a е на пръв поглед същия, но всъщност и той работи по-добре и... така...

Освен това линка който си дал към снимката на телефона - този телефон спада към Ivory Pearl & Aubergine.

При третия код който си дал ( 0524009 ) няма значение цвета. Това е кода за Nokia N70 Music Edition. Лично аз бих препоръчал именно този код, телефона работи по-бързо, рестартира се по-бързо, Music Player-a е на пръв поглед същия, но всъщност и той работи по-добре и... така...

Освен това линка който си дал към снимката на телефона - този телефон спада към Ivory Pearl & Aubergine.

ммм Аз не съм дал кода за МЕ (Music Edition) ако го иска момчето ето 0539226 CIS, Bulgaria / Music edition

Обаче има една малка подробност когато сложиш ME се получава че media бутона е направен само за mp3 player и като се задържи се пуска радио не може да се налглася както ти си решиш ...

Аз съм с МЕ и както казваш ти разликата в бързината наистина е реална и се осеща ... :) Единствения кусур е media Бутона

след като прочетох целия форум на дата.бг успешно си сложих

0524009 CIS, Bulgaria / Ivory Pearl & Aubergine

зя ся не мисля да слагам МЕ да не вземе да се омаже,че вече за 2 път ми се налага да си го оправям

мерси на всички за инфото :)

С лафовете за омазване на телефона ... Аман .... Вие знаете ли колко продавачи като им кажа че си флашвам телефона кво ми казват ... По хубаво недей флашвай кат незнайш щото ще го пре*беш..

Димек яла при мен аз ща ти го флашна за 10 кинта ... за тва че недей вярвайте ...

Аз след като си взех телефона Хал хабер си нямах от него за флаш млаш и прочие ...

Флашнах го сифтето и бях много очарован :) че се справих сам ... За това че много много не им се вързвайте...

Защото както всичко ти е описано и го правиш значи ще стане .... Ти мислиш ли че ако незнаех примерно щях да ти кажа да го updeitvash Не ... ми много ясно за да не омажеш после да ми кажеш тоа бат тъпака ..

Аз за около 6месеца съм си сменял firmware точно 6-7 пъти ...

Не е чак толкова фасонска работата .... Лесно е ...

Lucky Luciano хубаво е да си сложил всичкия пакет от телефона да го имаш и след това да ъпдейтнеш PC suit и прочията .. И от там бръмчиш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...