SaliS Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 От 2/3 дни аз немога да влезна в итнернет.Незнам защо,но не ми приема автоматично IP-то.Като го вкарам ръчно ми тръгва нета ,но ако е автоматично не (показва ми триъгълник и все едно не съм си платил нета). Немога да влезна и в сървърите на Еврокома (в Call of Duty).В другите сървъри ме свързва ама в на EK не ;(. Който знае нека да каже.Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 От 2/3 дни аз немога да влезна в итнернет.Незнам защо,но не ми приема автоматично IP-то.Като го вкарам ръчно ми тръгва нета ,но ако е автоматично не (показва ми триъгълник и все едно не съм си платил нета). Немога да влезна и в сървърите на Еврокома (в Call of Duty).В другите сървъри ме свързва ама в на EK не ;(. Който знае нека да каже.Благодаря предварително! Виж дали не си си изключил DHCP-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaliS Posted February 4, 2007 Author Share Posted February 4, 2007 Виж дали не си си изключил DHCP-to. къде се намира това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.