spetsa Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Значи на 16години сам от Пловдив тарся си работа за вкащи или за няколко часа защото уча.Сабота и Неделя сам свободен по цял ден и мога да варша всякаква работа ако има интерес на ЛС или на ГСМ:0886 345 354.Или в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Значи на 16години сам от Пловдив тарся си работа за вкащи или за няколко часа защото уча.Сабота и Неделя сам свободен по цял ден и мога да варша всякаква работа ако има интерес на ЛС или на ГСМ:0886 345 354.Или в темата Не искам да ти развалям мечтите, ама не е тук мястото. Много хора вече се пробваха на твоята възраст и никой не успя да си намери работа. Първо: малко предложения. Второ: годините ти. Трето: Виж сайтове кто джобс.бг или пък вестник Марица. Тук просто няма смисъл да се напъваш.Айде поздрави и успех в начинанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted February 4, 2007 Author Share Posted February 4, 2007 Мислиш ли че не сам видял просто и тук си пробвам касмета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.