maily_123 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 imam problem s fifa 07 ako nqkoi moje da mi pomogne shte sam mu blagodaren .Do predi 2-3 dena si cukah na fifata i dnes q puskam i mi izpisva :FIFA 07 Requires Hardware Graphics Acceleration . neznam kak se e poluchilo .Videocartata mi e Geforce 6100 256 mb vgradena ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 сега първо прочети правилата...не е тука мястото на темата...отделно името е под сякаква критика... Проблема ти очевадно е в картата...но не съм много запознат РЕстартирай пробвай пак...изключи други натоварващи програми може и да е нещо свързано с захранването пробвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Пробва ли да базикнеш драйверите?С какви си?Сложи по-нови.И все пак имаме си тема за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.