Jump to content
BulForum.com

Българския Войник!

Warez-boy

Recommended Posts

Българския войник

Автор: Неизвестен

Българина е войн. Винаги е бил такъв. Къде е днес Българския войник? Къде е днес Българския мъж? Излезнах да се разходя. За около час видях поне 4-5 гей двойки. Видях младежи облечени като момичета. Влезнах в магазин, разгледах и на излизане видях, че е заваляло. На вратата седеше младо момче, стройно, добре сложено…извади си телефона, избра някакъв номер и буквално изпъшка в слушалката “Ох, ако знаеш как заваля, ужас! Сега косата ми ще стане на гъз”… Не можех да повярвам, че това беше изречено от момче. Стана ми тъжно. Това ли е поколението което пази България? Бързо и лесно-махаме казармата! Ние сме в НАТО. Те ни пазят, не ни трябва армия. Гърция също е в НАТО. Това разбира се не уплаши Турците, които за една нощ изклаха половина гръцко население на остров Кипър. Къде беше НАТО? Никой дами и господа не праща свои войници някъде без да има финансова изгода от това… През последните 30 години Гърция и Турция бяха изправени на няколко пъти пред война. И двете държави са в НАТО, останалите членки казват: “Вие сте модерни и цивилизовани държави, оправяйте се” … Така ли пази НАТО? Факт е, че от деня в който е създадено НАТО никога не е действало по начина за които е било замислено, а именно взаимна отбрана. Махнахте казармата. Новото европейско мислене. Ние живеем в рая, тук няма войни и никога повече няма да има. Ние сме изолирани от другите и никой не може да ни нападне. Тук е вечния мир… Нима е толкова лошо Българския младеж да се научи да стреля? Никоя майка не иска детето и да се докосва до оръжие…но помнете, точно хората които не пипат оръжие, УМИРАТ ОТ ОРЪЖИЕ! Нима е лошо Българския младеж да знае какво е ред и дисциплина? Или е по-добре да ходи и да се бие по дискотеките като се мисли за най-великия човек… Толкова ли е лошо, Българския младеж да разбере, че калната земя от която толкова си пази (женските) обувките става дори за спане? “В казармата се става глупак” …глупак е само този които си мисли, че България може да се защитава с 40 000 души. Имахме истинска армия, която караше турци, гърци и сърби да треперят… Сега пак имаме армия…от педерасти. Армия от разглезени момчета… Мъжете имат нужда от това кратко възпитание и обучение, това е част от мъжката идея и същност. Не става дума за казарма от 2-3 години, не става дума за губене на време, а за едно качествено военно обучение. Което да научи, младежите ни да се борят, да стрелят , да преодоляват несгодите, да бъдат изпълнителни, да се държат като мъже. Да се знае, че тази държава има някаква военна сила, макар и в запас, която е готова да даде отпор на предполагаем удар. “В казармата се става глупак”. Глупаци ще станем всички, когато турците решат да си връщат Булгаристан! Само по границата с България, турците имат 800 000 души редовна армия подържана от 2000 самолета… Нарязахме ракетите, нарязахме танковете…ще се отбраняваме с копия и лъкове. Махнете ракетите…стари са и не вършат работа. Щом са стари и ненужни защо толкова се настояваше да се махнат? Май някой го беше страх от тях, а? Българина е воин! Моля се, тази военна реалност в България да е само временен шок. Нека Българската военна машина отново да заработи! Защото по време на мир синовете погребват бащите, по време на война бащите погребват синовете…но когато няма военна система която да брани своя народ и синовете и бащите остават не погребани.

Мъжът трябва да познава пушката

Автор: Мартин Карбовски

Аз съм последният набор, служил цели две години на ръба на две епохи (1988-1990). Въпреки това определено мисля, че всеки мъж трябва да може да си служи с оръжие. Това е наспроти на новото геополитическо мислене, което ние като държава в преход си представяме - сякаш войните ще свършат утре и ще настъпи епохата на вечния мир. Ние трябва да имаме армия. А нямаме. 20 или 40 хиляди души са нищо в сравнение с турската армия в европейската част на Турция. Никога пред турската държава не е стоял въпросът професионална или наборна армия - Турция е велика страна и винаги е имала огромна армия. Гърция прави същото - никога не е ставало въпрос гръцката армия да се намали или да остане с два самолета. И двете са страни от НАТО. Въпреки това често си правят военни номера след Кипърската криза. А ние сякаш живеем в друг, мирен Космос, и нямаме нужда от армия. Свършен факт, наздраве.

Вместо това запасняците (сега ги наричат резервисти, сякаш Европа трябва да звучи на латински у нас) са някаква идея за защита на отечеството. Не ми казвайте, че отечеството няма нужда от защита, това са византийски номера. Кое е излишното всяко момче на 18 да има познание за АК 47? Колко ще го заболи новото поколение, ако знае елементарни неща за въоръженията на съседите и как се стреля с пистолет? Глупци са тези, които си представят прекрасния нов свят и ние в него като островче на пацифисти, които пипат с два пръста нагорещено дуло и се гнусят. Всяка майка пожелава за момчето си никога да не пипне оръжие. Но непипащите оръжие хора са жертвите на оръжията най-често. Мъжете имат нужда от това кратко възпитание и обучение - това е част от мъжката идея и същност. Никой не ви говори това да е казарма от две години, никой не иска това да е тъпото военно обучение от соца, с тъпи командири и идеологически обусловен материал.

Някой ще каже, че войни не се печелят с автомат "Калашников" и каква ни е ползата. Ние не търсим полза от знанието да боравим с оръжие. А арабите печелят войната си срещу колоса САЩ наистина с един автомат "Калашников" и с доста лоши познания по експлозивите. Настоявам за военно обучение (на момчетата), защото в геополитиката е известен принципът на войнишкия порцион - за да стигне, трябва да остане. Нека това обучение да е излишно. Но нека го има. Един Аллах знае какво ни готви историята.

----------------------------------------------

Тези два матеряла ме накараха сериозно да се замисля за днешната реалност. За слабата Българска армия и за така нареченото "изпедерастяване" на младежда. И това си е факт, не са едно и две изследваниата които показват, че откакто казармата става все по-НЕзадължителна, гей изпълненията и своеволията които си позволяват днешните младежи нарастват... Какво мислити вие по този въпрос?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Абсолютно съм съгласен.В нашето метросексуално време трябва да има някой който да каже с твърд глас "Я се стегнете и отивайте в казарма".Мисля че само казармата може да направи някого мъж в това време.

Абсолютно съм съгласен.В нашето метросексуално време трябва да има някой който да каже с твърд глас "Я се стегнете и отивайте в казарма".Мисля че само казармата може да направи някого мъж в това време.

ако си тъп гей си оставаш тъп гей, ако ще и 5 казарми да изкараш! не виждам с какво отиването в казармата те прави повече или по-малко мъж.

Kazarmata e 1 pylna glupost....nemoje da zadyljava6 4ovek na 18 godini toky6to navliza6t v jivota da se zabie f nqkfo oruteno podelenie s star6ina s kompleksi(t.e. Pleven) i da iska6 da si myj...

Myj se stava kato go izhaka6 na 30tina qki madami...prebie6 nqkolko utreplqka 6ot sa(cigani , ot drug futbolen otbor, antipati4ni i dr.)

kazarmata trqq da e platena...s normalniq usloviq....trenirovkata v kazarmata da e tejka...ne leglata hranata...i t.n.

:angry1

Остарели глупости.. дори не ги изчетох. Естествено че ни трябва вечен мир... то тая планета вече няма ресурси с които да ни угажда на човешките глупости...

Със Карбовски.. на който по принцип съм голям фен, този път не мога да се съглася. Звучи сякаш го е яд че е прецакан че е бил от последните служили 2 години.

Не на войната! Засаждайте канабиса и .. peace all :)

По добре да съм педал или надрусан отколкото с разпилени черва в пустнията...

Аз съм съгласен че трябва да има военно убочение за момчетата па може и за момичетата че ша вземат да пискат че на са с равни права :D . Не казарма от 2 години а към редовните часове в училище един час на полигона с калашник мисля че ше е голям кеф. Да обезвредим някой друга мина да хвърлим някой и друга граната са повозим в танк. Да ни разяснят военните му работи там. :punk :punk :punk :punk

aко си тъп гей си оставаш тъп гей, ако ще и 5 казарми да изкараш! не виждам с какво отиването в казармата те прави повече или по-малко мъж.

Ama ti ne znae6 li bulgarskata kazarma lekuva bolesti tva diabet tva edra drebna 6arka si4ko ... :bgrin:

Остарели глупости.. дори не ги изчетох. Естествено че ни трябва вечен мир... то тая планета вече няма ресурси с които да ни угажда на човешките глупости...

Със Карбовски.. на който по принцип съм голям фен, този път не мога да се съглася. Звучи сякаш го е яд че е прецакан че е бил от последните служили 2 години.

Не на войната! Засаждайте канабиса и .. peace all :)

По добре да съм педал или надрусан отколкото с разпилени черва в пустнията...

А, не, благодаря, по-добре в пустинята...

И аз служих 2 г. и съм жив. Наистина е много време две години, а и вместо да провеждаме занятия, бачкахме. Е против това съм. Хем бях във ВВС- радиомеханик! 4 месеца бях на обучение от сутрин до вечер, повече химикали изписах отколкото в училище. Две години са много настина, но едно обучение от 4-5 месеца няма да навреди на никой, да се научат момчетата как се разглобява и сглобява АК 47, че то по филмите е много лесно- дигнат автомата от движение и 2-3 лоши падат...

Afx .... you`re so WRONG ! По-добре да си педал така ли? Аз ще ти кажа, батковото. ПО-ДОБРЕ С РАЗПИЛЕНИ ЧЕРВА ОТКОЛКОТО ПЕДАЛ. И кой каза тая глупост, за тва че да си мъж било да пребиеш някой от друг футболен отбор .. ся ще кажете сигурно че да си мъж значи да биеш жена си, да пърдиш, да гледаш мачове и да не моеж да свържеш двата края с парите които майка ти ти дава щото пускаш Еврофутбол. Всичките тея сте яко болни .. липсата на възпитание в интелигентност, здрава мисъл и ценности е по кофти от мангалите в тая държава. Vandal в казармата трябва да е гадно. Да ти скъсват гъза .. за да не ти пука за смешната прическа, като те завали дъжда. И това е най-малкия пример за смисъла. Не казвам че съм за казармата. Но съм за да има бесни училищни лагери по 20-30 дена лятото ... от които да се върнеш с мисълта "никой шибан циганин няма да ограби майка ми", "никой шибан гей няма да ме настъпи в автобуса", "никой скапан Доган няма да ми граби държавата.." До преди това да стане ние сме просто дойно стадо на ЕС :)

Kazarmata e 1 pylna glupost....nemoje da zadyljava6 4ovek na 18 godini toky6to navliza6t v jivota da se zabie f nqkfo oruteno podelenie s star6ina s kompleksi(t.e. Pleven) i da iska6 da si myj...

Myj se stava kato go izhaka6 na 30tina qki madami...prebie6 nqkolko utreplqka 6ot sa(cigani , ot drug futbolen otbor, antipati4ni i dr.)

kazarmata trqq da e platena...s normalniq usloviq....trenirovkata v kazarmata da e tejka...ne leglata hranata...i t.n.

Искрено се надявам някой ден да не ми се пръкне нещо такова в къщата...

Защо да не може да те задължи? Мъж се ставало като се ебе и се бият по-слаби от теб... Палячо. Като те изпъна на 8 часа тактика в полето само на мъж ще ми станеш. Ако не дай си Боже, след някоя година някой от съседите ни нападне, ти какво ще правиш бре? Ще си размахваш хуя и ще биеш цигани в знак на протест? Никой не говори за старата армия. Говорим за модерна, добре обучена армия. Не за 2 години, а за 9 месеца примерно. Колкото да ти влезе в главата това-онова, да видиш какво е да разчиташ на себе си, какво е мъжко приятелство и куп други работи.

Абсолютно съм против закриването на казармата. Ако някой иска може да се поинтересува кога и как се намесва НАТО... Ще видите, че при евентуалне конфликт ще трябва да разчитаме на себе си най-вече, а с такива младежи....жална ни майка...

Ейй, младежите баче са много надъхани-сори, пичове, но днес в казармата е пълен ташак.И като си мухльо, ще излезеш мухльо. След 9 месеца същите отворени, които казват "никой гей няма да ме настъпи", ще си правят пас и ще свиват крачета като девици. Днешната казарма е просто отбиване на номера. И гаранция ви давам, че по-голям процент от миналите през казарма през последните години вече не помнят как се сглобява/разглобява АК ;). Просто времената са съвсем други и дори казармата е изпедерастена. Преди години е било друго-верно, че правиш и безсмислени неща, но поне малко от малко се учиш на разни неща. Ама сега липсват тези моемнти.Така че е по-добре армията да стане платена, но да е обучена както трябва. А нежните душици няма да прокопсат, не берете грижа за тях.

не виждам с какво отиването в казармата те прави повече или по-малко мъж.

Невиждаш защото не си ходил.

Нещата в стаиите са били правилни. Българската армия се сабира в 3 поста... Корпус Ебачи, корпус Страхливци и корпус "По-добре да бъда гей". Непобедими се... Но вие сте перфекти за казарма, там обичат точно такива оперени като вас. Като полежиш в ареста, ще разбереш че има и по страшни неща от 30 санта пишка...

@velvet_underground, за това става дума за една конструктивна промяна в армията. Да свикне младежта с незгодите...

Шшш... колко е яко да си на 8 ROFL!

Подкрепям идеята за казармата. Единственото, което е в минус че предпочитам да служа ( ако ще служа ) към 25-26 когато ще съм завършил образованието си. 6 месеца редовно хранене, мъкнене на траверси, даване на рапорти, стреляне...

Друг вариант е да се върне военното обучение в училищата. Майка ми и баща ми са били задължени да учат тези работи, да стрелят, да стоят на пост, да дават рапорти. Това е била системата едно време.

А днес ги гледаме тъпите фЯшъни дето знаят само педалските ботушки, цигарките и тъпите очилца.

Точно такива кат тея не 6 месеца а 2 години трябва да служат.

А иначе казармата днес наистина е жив ташак.

В понеделник бях на 2-ра военна, за моя изненада се оказа цялостен медицински преглед - кръв, невролог, психиатър, разтвори бузки и т.н. , все работи, които се правели уж на 3-та...

Претупват ни кат мулета!

Армията също е една сбирщина от жени и пухльовци. Как може да имаме 3 МиГ 21 дето не летят и 4-5 танка Т72... Иракчаните имат по-хубави танкове.

За Ак47 лошо да не съм чул ей ;).

Ейй, младежите баче са много надъхани-сори, пичове, но днес в казармата е пълен ташак.И като си мухльо, ще излезеш мухльо. След 9 месеца същите отворени, които казват "никой гей няма да ме настъпи", ще си правят пас и ще свиват крачета като девици. Днешната казарма е просто отбиване на номера. И гаранция ви давам, че по-голям процент от миналите през казарма през последните години вече не помнят как се сглобява/разглобява АК ;). Просто времената са съвсем други и дори казармата е изпедерастена. Преди години е било друго-верно, че правиш и безсмислени неща, но поне малко от малко се учиш на разни неща. Ама сега липсват тези моемнти.Така че е по-добре армията да стане платена, но да е обучена както трябва. А нежните душици няма да прокопсат, не берете грижа за тях.

Подкрепям те с две ръце! Не ни трябва армия от 100 хиляди "пичове", които знаят само как се слага гел в косата. Сегашния брой на армията ни е достатъчен, но при едно условие: да са обучени, както се полага, да имаме модерна техника. За задължителната казарма съм против вече, имам много пресен пример, от който видях как бяха загубени 9 месеца и най-тежкото там е било да метът плаца от листата!!!!

П.П. Аз никога не съм харесвал Мартин Карбовски. Това за което той говори, да сме имали армия да се бием с/у Турците ГЛУПОСТИ!!! Турците имат армия да смачкат всяка държава в Европа, ние ли да им се упрем. От ден на ден Карбовски изперква все повече.

Аз съм съгласен че трябва да има военно убочение за момчетата па може и за момичетата че ша вземат да пискат че на са с равни права :D . Не казарма от 2 години а към редовните часове в училище един час на полигона с калашник мисля че ше е голям кеф. Да обезвредим някой друга мина да хвърлим някой и друга граната са повозим в танк. Да ни разяснят военните му работи там. :punk :punk :punk :punk

Май си прекалил с CS-a и Call Of Duty. Да ти кажа на живо не е същото.

Браво на Assasin,AJeKc,ioio,браво мочета,хареса ми мисленето ви,надушвам,че сме от една порода,рядко пиша кадето и да е,но не мога да не ви подчертая.

Специални поздравления за Warez-boy,не съм виждал отдавна нещо толкова смислено тук,поздравления

Е аз съм служил 9 месеца,но никак не съжалявам,вярно е,ама абсолютно вярно,че казармата лекува всякакви болести :evil ,пред очите ми се излекуваха две такива като горепосочените гейчета,но жалко,много жалко,че повечето гейчета са на свобода.А занятията ЕХ,ако не обращаш внимание са си як купон :punk ,мойе и да ни се броят на пръсти,но от последното 24часово 50 % от войниците припаднаха,а ние няколко човека повръщахме от умора,да не кажа че ядох след първите 12часа.Това е път по който трябва да се мине господа,за да разберете какви са ви възможностите било то физически или психически,да осетите грубоста и болката на тясната кубинка,миризмата на втасало агнешко,дори и ядене което повечето "момченца" даже не са и яли,да разберете отврата да не се къпиш няколко дни и да си бил гипсиран и касмета като се наложи да излезеш отпуск да те върнат,направо можеш да полудееш от яд,а представете си какво да кажат пичовете дето са служили по над 2год,да видите какво е чуството все едно си се родил вътре и като излезеш на вън все едно влизаш в рая.То е лесно страхливеца да каже "то казармата е простотия,ставало се глупак и т.н." и какво,случайно да съм станал по тъп,даже напротив,там ще научите изтинските неща за живота,ще видите какви са всъщност хората,на кой можеш да разчиташ,че аз като ви гледам ми се плаче бе,утре ще стане война и кой ще пазя,мамини дечица,ревлювци и гейчета,я се стегнете и стига сте се криели като партизани,я ставайте мъже докато е време,защото драги ми неизлужили граждани на република България нищо няма да ви дойде ей така,нищо,но мястото кадето ще го разберете е там,отатак стената.Благодарен съм на казармата и на венните които ми помогнаха да стъпя на крака,не можех нито да бягам,нито лицеви нито нищо,припадах от тях,но сега,на сън да скокна 5км си ги знам,там просто станах човек със здраво мислене и виждания.

Не се радвайте,че отарвавате,тъжно ми е за момчетата които изкат да бъдат там,но поради здравни проблеми от сериозно естество не са взети.Жалко,че не се сабирате и биете където трябва,не можете да осъзнаете,че ние сме бъдещето и промяната на управлението не се крие в бюлетината,а в здравия юмрук,време е да си върнем България,да я защитим от турските набези и кражби,които маи станаха повече и от 650г.ЖАЛКО

Знайте едно,интересите на турция кам България никога не са отслабвали,времето не е мирно,не се лъжете,само чакат удобния момент да ни нападнат и да си вземат най-гъсто населената със"турци"местност,най Българското ни,най Святото ни,най изторическото ни Родопите.Жалко,че Българският войн от които са треперили и саксонци,римляни,хуни дори и англичани,австриици,германци и какви ли не още никакавци,са се изродили във мамини деца,гейчета и какво ли не.

Отказвате да служите във армия със славна история.Ще ви кажа интересен факт.Всички сте чували за прословутата одринска крепост,за която американци,англичани и французи са смятали за непревземаема или може да бъде превзета след тримесечен бой.А ние знаете ли за колко време сме я превзели- ЗА 3 ДЕНА. И този факт е карал да треперят всички тези "велики сили" пред Българската военна машина и се опитват и до днес да разтурят тази не армия,а история, и за жалост успяват,благодарение на педерасткото мислене на страхливци като вас :excl: :excl: :excl:

АХ КОЛКО ЖАЛКО

Това за което той говори, да сме имали армия да се бием с/у Турците ГЛУПОСТИ!!! Турците имат армия да смачкат всяка държава в Европа, ние ли да им се упрем.

Незнам дали знаеш, но през 80-те един турски президент каза :Скоро ще си върнем Булгаристан"...това ли са глупостите за които говориш? И само да те светна че не са далече времената когато турците явно се страхуваха от БГ армията и дори несмееха да разполагат войски по нашата граница, сега са изсипали 800 000...това нормално ли ти се струва? Пък да не говорим, че си знеха за ракетите ни...българските военни им бяха обещали, напабнете ли, Истамбул ще потъне в пламъци...

Мале какви глупости се изписаха. :wacko:

Какво ви дразнят толкова "гей"-овете, нито ще станете по умни, нито ще имате повече пари ако тези така наречени гейове ги нямаше. Просто, липса на възпитание. Казармата може да запълни нещо което вашите не са ти дали, но ще ти вземе други 100 по-ценни неща. Най-малкото времето, 9 месеца през който може да промениш живота си биват хвърлени на вятъра. Казармата е плод на безмозъчността на шепа комунисти. ДОбре че я махат... :angry1

Това с Турция срещу България е как да кажа, глупав спор в момента. Говорите си просто ей така, да покажете знания и прочие. Колкото до казармата, тя вече не е казармата от едно време. И като го казвам е не защото съм ходил, а защото баща ми е ходил и сравнява в момента и преди.... Общо взето едно време поне от това, което съм слушал от баща ми е било така: Преди в армията са се наливали огромни финанси, а сега няма пукната пара. Преди са разчитали много на армията, а сега поради липсата на каквито и да е средства спокойно се отказват от нея. Пример ще ви дам с поделението зад Метро, там ги пускат Събота и Неделя, защото им е по-евтино да ги пуснат, от колкото да харчат пари от хазната за сопалян народ (който трябва да, яде, да се къпе, трябват му какво ли още не).Общо взето според мен изтината е че нямаме армия щото парите ги изпиха някой бивши генералчета с тяхните авантюристични идеи. А колкото до темата За/Против - според мен За ако казармата е била като едно време, а именно ред, дисциплина, страх :) мизерия :) има повече тръпка, а и тогава морално порастваш, не си както каза някой по-горе (педераст4е). Сега вече нивото й е особено ниско, и найстина е загуба на време.... А за тези който държат на това, ги поздравявам с Южен Вятър - Батальона.....

нещата в темата тръгнаха малко на ходили в казарма vs не ходили. и тея, дето са ходили, явно се чувстват преебани и най-големите мъже в света, та се опитват да изкарат казармата най-хубавото нещо. еми, пичове, една голяма часто от моите приятели са я минали, бащи, дядовци и някои братовчеди също и досега никой не е казал - "отивай в казармата много е хубаво ша станеш голем мъж". напротив, тези, които са я изкарали сега казват, че единственото, което правят с теб там е да те правят на глупак и да ти смачкват самочувствието отвсякъде - което няма как да те направи по-голям мъж. тези, които са стояли по 2-3 години казват, че е пълна загуба на време и че военните са пълни простаци и идиоти (в което съм се убедил и сам от ходенето на 1 камара военни комисии). така че, на който му е толкова хубаво в казармата да отива професионален войник и да се прави на велик и без тва не могат да си запълнят бройката.

едит: друг не по-малък проблем свързан с казармата е това, че ти спира евентуално професионално развитие. не може да чакаш по 3 години да те вземат и през това време да не можеш да почнеш свястна работа, щото видиш ли тея балъци може да се сетят да те викнат и бачкаш като кондуктор на рейс.

нещата в темата тръгнаха малко на ходили в казарма vs не ходили. и тея, дето са ходили, явно се чувстват преебани и най-големите мъже в света, та се опитват да изкарат казармата най-хубавото нещо. еми, пичове, една голяма часто от моите приятели са я минали, бащи, дядовци и някои братовчеди също и досега никой не е казал - "отивай в казармата много е хубаво ша станеш голем мъж". напротив, тези, които са я изкарали сега казват, че единственото, което правят с теб там е да те правят на глупак и да ти смачкват самочувствието отвсякъде - което няма как да те направи по-голям мъж. тези, които са стояли по 2-3 години казват, че е пълна загуба на време и че военните са пълни простаци и идиоти (в което съм се убедил и сам от ходенето на 1 камара военни комисии). така че, на който му е толкова хубаво в казармата да отива професионален войник и да се прави на велик и без тва не могат да си запълнят бройката.

100% подкрепям. Бъдещият "войник" ако можем така да го наречем.. вече не може да е Хасан от строителни войски.

Пак казвам - планетата ни като жив организъм вече не може да ни угажда.. и ние да продължаваме да водим войни. Вземете хванете wikipedia и почетете малко, започвайки от "nuclear fallout" примерно.

Нещата сега са такива че или ще има войни и всички ще измрем... или ще има вечен мир и човека ще поеме друга, по-добра посока на развитие.

Защо никой не си спомня думите на Айнщайн мама му стара... :angry:

[off]

Леле... колко неграмотни хора има в този форум! Потресен съм!

[/off]

В казармата може да се губи време, ама не смятам че 6 месеца е кой знае колко време.

Не е чак толкова фатално. Човек трябва поне да се научи на ред и дисциплина, щото тея гейчета, дето косата им ставала на гъз или нз кво си не знам как ще възпитават своите деца.

Мъж се ставало кат се ебеш кат курва или кат биеш цигани, мъж се става кат се научиш да носиш отговорност за своите действия и можеш да си гледаш след собствения задник и евентуално след задника на още 2-3 човека, тогава ще си мъж.

Че идеята на казармата е да те научи на дисциплина, да ти вкарат някой урок как да действаш във военно време и най-важното на това когато имаш заповед да я изпълниш, не да кажеш "я бегай оттука, бал съм ти мамата",а не да те превърнат в съвременния еквивалент на Рамбо. Тъй, че някои хора имат нужда да бъдат смачкани психически и физически за да осъзнаят поне малко, че не са най-великите.Предполагам не съм единствения, на който са му се дървили 17-18 годишни пишлемета, дето се мислят за безсмъртни. Точно тия имат нужда от малко посмачкване, щото в България в момента е пълно с пишлегари в различни възрасти дето се мислят за големи мъже, а всъщност са едно голямо НИЩО.

Абе я чакайте малко....В другите страни нали също войската е професионална?!Или греша?Не,че ми харесва да гледам таквиа педерастки истории,като описаните в статиите,ама в другтите страни това го няма и изобщо не се дължи на казармата.Култура му е майката.Тая страна изобщо не върви на добре точно заради тая "чалгарска" култура(ако може да се нарече изобщо култура).Търсите телето под вола!

България е хубава страна,но съвсем не е по-хубава от коя да е европейска страна.А норода ни е от всички,с които съм имал контакти - най-простия.На българина не му трябват пари,трабва му култура на първо време.

Blitz_krieg_1941, защо си мислиш, че тея гейчета, дето косата им става на гъз, като излезнат от казармата няма да са същите гейчета?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...