JusTACRazy Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Скоро смятам да си взимам и искам да попитам, доволни ли сте от него. Явно съм объркал раздела, ИЗВИНЯВАМ СЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Местя темата в Хардуер. Аз имам D600 и ако имаш някакви конкретни въпроси ще мога да ти отговоря. Общите ми впечатления са, че телефона е готин само че като всичко си има неща, които не ме кефят и кусури. Това ми е първият слайдър и в първия ден ми беше много криво, но оттогава свикнах и даже ми е много удобно и мисля, че следващия път пак ще се насоча към слайдър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 като го купуваш виж дали слайдера се местиот горната част настарани(ако се мести не е на добре). Иначе телефона не е лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Много добър телефоне това!Класика в жанра Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Мен не ми допада много този d600 една приятелка има същия и в долния ляв ъгъл му е изгоряло една от светленките и много гадно седи черно такова ... Ем може да е бил дефктен ама както и да е .. звука не ми харесва ... Уж стерео ама то и то едно стерео .... Звука от слушалките също не ми харесва ... малко наподобява на wallkman (от старите с касетките) Снимките който прави на телефона много добри излизат но като се качат на пц нещо не радват ... Лично мнение ... :0 Иначе като общо става за тези пари който гледам че върви става ... има си всичко Светкавицата бая силно свети като за телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Мен не ми допада много този d600 една приятелка има същия и в долния ляв ъгъл му е изгоряло една от светленките и много гадно седи черно такова ... Ем може да е бил дефктен ама както и да е ..звука не ми харесва ... Уж стерео ама то и то едно стерео .... Звука от слушалките също не ми харесва ... малко наподобява на wallkman (от старите с касетките) Снимките който прави на телефона много добри излизат но като се качат на пц нещо не радват ... Лично мнение ... :0 Иначе като общо става за тези пари който гледам че върви става ... има си всичко Светкавицата бая силно свети като за телефон Имам напълно съсщите мнения с колегата по телефона. Това с камерата е че Самсунг правят много добри дисплеи и всички като видят снимка правена от телефона казват "По-добър камера на телефон не съм виждал". И след като се искарат на компа се пълен боклук. Така че аз като цяло не бих взел Самсунг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Снимките от D600 и въобще от gsm-и са си кофти, който иска да ползва телефона като фотоапарат или си взима хубаво модел Sony-Ericsson (което пак не е готино ама най-става) или си взима истински фотоапарат. Та D600 за мен не може да снимка и същото важи за всички апарати, но аз имам нормални апарати (Samsung V700, Panasonic FZ20, Panasonic FZ50) и затова за мен камерата как снима няма значение, но и като цяло камера в телефон за мен означава кофти снимки. Същото важи за ползването на D600 като mp3 player - ако някой смята да го прави да взима Sony. Първо качеството със слушалките не мога да го определя дори като добро - просто става за някакво слушане. Отделно от това handsfree слушалките са гадни тъй като не са като нормални слушалки, а кабела на едната слушалка е къс и е много неудобно за слушане и седи много странно. Това обаче е моето мнение, според мои приятел слушалките са ОК. Тук обаче пак важи, че аз си имам отделен марков мп3 плейър Samsung, чийто звук няма нищо общо с телефона, а и слушалките са на ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 А можете ли да ми обясните как мога да си вкарам игри от компютъра към gsm-a? От програмата ми дава само достъп до файловете с музика, клипове, звуци и други. С дата кабела ги слагам в папка други, но от там не ми дава да ги преместя другаде, а все пак телефона си има джава игри. Въобще има ли някакъв начин. И има ли някакви допълнителни програми за D600, че вече се отчайвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Aйде де. Да не би да не останаха хора в този форум, с такъв gsm. Или ги ползвате само за разговори. Кажете нещо, че вече почва да ме нерви тоя телефункен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Aйде де. Да не би да не останаха хора в този форум, с такъв gsm. Или ги ползвате само за разговори. Кажете нещо, че вече почва да ме нерви тоя телефункен. http://www.youtube.com/watch?v=0u6OrZQ11EE Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 E това е вече друго нещо. Мерси много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.