Jump to content
BulForum.com

Samsung D-600

Recommended Posts

Местя темата в Хардуер.

Аз имам D600 и ако имаш някакви конкретни въпроси ще мога да ти отговоря. Общите ми впечатления са, че телефона е готин само че като всичко си има неща, които не ме кефят и кусури.

Това ми е първият слайдър и в първия ден ми беше много криво, но оттогава свикнах и даже ми е много удобно и мисля, че следващия път пак ще се насоча към слайдър.

Мен не ми допада много този d600 една приятелка има същия и в долния ляв ъгъл му е изгоряло една от светленките и много гадно седи черно такова ... Ем може да е бил дефктен ама както и да е ..

звука не ми харесва ... Уж стерео ама то и то едно стерео ....

Звука от слушалките също не ми харесва ... малко наподобява на wallkman (от старите с касетките)

Снимките който прави на телефона много добри излизат но като се качат на пц нещо не радват ...

Лично мнение ... :0

Иначе като общо става за тези пари който гледам че върви става ... има си всичко :)

Светкавицата бая силно свети като за телефон :)

Мен не ми допада много този d600 една приятелка има същия и в долния ляв ъгъл му е изгоряло една от светленките и много гадно седи черно такова ... Ем може да е бил дефктен ама както и да е ..

звука не ми харесва ... Уж стерео ама то и то едно стерео ....

Звука от слушалките също не ми харесва ... малко наподобява на wallkman (от старите с касетките)

Снимките който прави на телефона много добри излизат но като се качат на пц нещо не радват ...

Лично мнение ... :0

Иначе като общо става за тези пари който гледам че върви става ... има си всичко :)

Светкавицата бая силно свети като за телефон :)

Имам напълно съсщите мнения с колегата по телефона. Това с камерата е че Самсунг правят много добри дисплеи и всички като видят снимка правена от телефона казват "По-добър камера на телефон не съм виждал". И след като се искарат на компа се пълен боклук. Така че аз като цяло не бих взел Самсунг.

Снимките от D600 и въобще от gsm-и са си кофти, който иска да ползва телефона като фотоапарат или си взима хубаво модел Sony-Ericsson (което пак не е готино ама най-става) или си взима истински фотоапарат.

Та D600 за мен не може да снимка и същото важи за всички апарати, но аз имам нормални апарати (Samsung V700, Panasonic FZ20, Panasonic FZ50) и затова за мен камерата как снима няма значение, но и като цяло камера в телефон за мен означава кофти снимки. Същото важи за ползването на D600 като mp3 player - ако някой смята да го прави да взима Sony. Първо качеството със слушалките не мога да го определя дори като добро - просто става за някакво слушане. Отделно от това handsfree слушалките са гадни тъй като не са като нормални слушалки, а кабела на едната слушалка е къс и е много неудобно за слушане и седи много странно. Това обаче е моето мнение, според мои приятел слушалките са ОК. Тук обаче пак важи, че аз си имам отделен марков мп3 плейър Samsung, чийто звук няма нищо общо с телефона, а и слушалките са на ниво.

• 1 month later...

А можете ли да ми обясните как мога да си вкарам игри от компютъра към gsm-a? От програмата ми дава само достъп до файловете с музика, клипове, звуци и други. С дата кабела ги слагам в папка други, но от там не ми дава да ги преместя другаде, а все пак телефона си има джава игри.

Въобще има ли някакъв начин. И има ли някакви допълнителни програми за D600, че вече се отчайвам.

• 2 weeks later...

Aйде де. Да не би да не останаха хора в този форум, с такъв gsm. Или ги ползвате само за разговори. :)

Кажете нещо, че вече почва да ме нерви тоя телефункен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...