Stone_Cold Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 да бяхте единствени и на мен секи ден през 15 минути за по 5 минути ми спира нета отжрат и от обикновен локален теглих с забелейителните !!!! 4кб !!!! ужасс и безумиеее не разбирам защо става така но сичко започна от както ггбит бяха купени от софиянци!!!преди тфа си нямаше проблеми!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 И защо се оплакваш,след като този форум вече не е на GGbit или EK ? Че и тема пускаш... Close! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 смени си доставчика като не си доволен от това което получаваш за парите си. нищо няма да се промени като спамиш във форум който няма нищо общо с нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcomeforYOU Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 днес говорех с ГГбит и казаха че целия февруари нета щял да е мнооооооого зле щото сменяли накви машинарии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 днес говорех с ГГбит и казаха че целия февруари нета щял да е мнооооооого зле щото сменяли накви машинарии Еми супер, тамън мислех да не го плащам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Дам,ся правили някви тестове от Шопия и т.н. Да се надяваме да се оправи в близките 2 месеца ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Pi4ove za vas ne znam ama moq net predi 5 dni be6e mnoo zle no sega skorostite sa mi kakto predi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 На кой не му е писнало от дебелоглави балкански дембели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.