adibas Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 За почитателите на жанра психо-трилъри открих ето това заглавие, което много скоро ще е по екраните (надявам се и в БГ) и просто изглежда мноооого як филм!! Джим Кери отново в нетипична за него роля! Но все пак чакам с нетърпение този филм! Трейлърът може да видите тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 И аз чакам с нетърпение този филм. Наистина дано да тръгне по кината и тук. Постерчето в imdb също изглежда обещаващо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Оо супер!Джим Кери направо може да те покърти колко различни роли може да изиграе!!Страхотно!Определено за този филм храня големи очаквания, за нещо ново и различно от психо-трииларите напоследък! Ето и официалната страница !Уооохоо Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Филма изглежда обещаващ...ще го очаквам Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Вече го има и в локала - цък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 За жалост е CAM XviD и май ще изчакам по добро качество Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Filma e velik! A i Jim Carrey mi e mnogo liubim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 Filma e velik! A i Jim Carrey mi e mnogo liubim ! А ти гледа ли го, кога къде?! С това лошо качество ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Сега се връщам от киното и мога да кажа , че филма определено си заслужава да се гледа на кино а не на компютъра. Определено за почитателите на този жанр няма да останат недоволни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 И аз вчера забелзах ,че вече го има на кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted July 13, 2007 Author Share Posted July 13, 2007 Филма е наистина много добър! В началото е малко муден, скучен и дори труден за гледане, но сюжета се развива (макар и бавно и постепенно) и в крайна сметка филма придобива доста дълбок смисъл и всичко, което в началото изглежда скучно и несъществено, добива своя смисъл! Наистина мн добър филм и в него Джим Кери играе невероятно, непривично за персонажите, в които сме свикнали да го гледаме - филма е страхотен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Много добро филмче и страхотна роля на Джим Кери ..Преди малко го изгледах Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazcho Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 нави 1 линк за подобен филм http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=40303 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 нави 1 линк за подобен филм http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=40303 А ти дали усети 20 или повече процентовия warn, умнико? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipelota Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Филмчето и на мен много ми хареса Предвид, че Джим Кери изобщо не го харесвах, в този филм показа много добра актьорска игра. А и сюжета си беше добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Той кога не го е правил, просто другите му филми са били друг жанр - съответно играта му е била друг стил Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtCrAvE Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Филма го гледах на кино и много ми хареса.Голяма психарийка е. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Mai samo men tozi film ne me e vpechatlil osobeno. Jim Carrey i predi si go haresvah i ne sym iznenadana ot dobrata mu igra, no samiq film neshto mi ubqgna kato vyzdeistvie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Доста добро филмче на фона на другите Бози в момента (във всички жанрове). Беше си леко психо, леко трилърче, абе с една дума става за гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Много добър филм. Хареса ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.