Bulwork Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 PHP DEVELOPER за работа в гр. ПЛОВДИВ Нашият клиент е водеща криейтив компания с офиси в гр. Пловдив и гр. София, която търси за своя офис в гр. Пловдив PHP DEVELOPER Каква ще бъде вашата роля в компанията? Вие ще участвате в най-новите и авангардни проекти на компанията. Ще имате възможност да прилагате своите идеи, както и да работите с екип от професионалисти в гр. София и гр. Пловдив, които ще спомогнат за вашето професионално израстване. Ще комуникирате активно с колегите и от двата офиса Какво е добре да имате зад гърба си : - Опит с PHP, HTML, CSS, Java Script; - Опит с SQL, MySQL, Flash Action Script; - Опит със C++, Java, ASP е голямо предимство! - Английски език на добро ниво; - Желание за развитие и умение да спазвате срокове при изпълнение на задачите. Компанията предлага: - Отлично възнаграждение за град Пловдив; - Възможност за професионално израстване както и много добро вътрефирмено обучение; - Работа в динамична среда от професионалисти. Ако проявявате интерес, не се колебайте да изпратите Вашето CV на български и/или на английски езици на следния e-mail: vanya@bulwork.com Булуърк България ООД (лиценз № 125 от 10.02.2004) КАНДИДАТИТЕ НЕ ДЪЛЖАТ КОМИСИОННА НА АГЕНЦИЯТА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Предполагам,че трябва да имаш 18 години нали ? ): Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Предполагам,че трябва да имаш 18 години нали ? ): и ти си под 18 и имаш - Опит с PHP, HTML, CSS, Java Script; - Опит с SQL, MySQL, Flash Action Script; - Опит със C++, Java, ASP е голямо предимство! - Английски език на добро ниво; - Желание за развитие и умение да спазвате срокове при изпълнение на задачите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 КАНДИДАТИТЕ НЕ ДЪЛЖАТ КОМИСИОННА НА АГЕНЦИЯТА! АГЕНЦИЯТА ДЪЛЖИ КОМИСИОННА НА САЙТА И ФОРУМА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 и ти си под 18 и имаш- Опит с PHP, HTML, CSS, Java Script; - Опит с SQL, MySQL, Flash Action Script; - Опит със C++, Java, ASP е голямо предимство! - Английски език на добро ниво; - Желание за развитие и умение да спазвате срокове при изпълнение на задачите. ами да само с английски не съм добре ... но php html javaScript css sql mysql ги разбирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulwork Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 А фирмата предлага ли: 1. нормално работно време (не повече от 40 часа седмично)! 2. обедни почивки (мин 0.5 часа) 3. почивки при работа с компютър на 1 час по 15 мин! 4. сериозна заплата като за специалист в областта! 5. пълни здравни и социални осигуровки! ???? За почивките ще се провери, но за работното време - 40 часа, обедни почивки - да, пълни осигуровки - доколкото знам да, колко пари искаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 За почивките ще се провери, но за работното време - 40 часа, обедни почивки - да, пълни осигуровки - доколкото знам да, колко пари искаш? За тези изисквания за по малко от 1500 едва ли някой наистина професионалист, който разбира от работата си, ще се наеме да работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 А ти в коя страна живееш в Пловдив - 1500 лв, ако си кмет може, тва е заплата за София. Тук около 500 - 700 лв не повече ... (при поставените условия). Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 и ти си под 18 и имаш- Опит с PHP, HTML, CSS, Java Script; - Опит с SQL, MySQL, Flash Action Script; - Опит със C++, Java, ASP е голямо предимство! - Английски език на добро ниво; - Желание за развитие и умение да спазвате срокове при изпълнение на задачите. АГЕНЦИЯТА ДЪЛЖИ КОМИСИОННА НА САЙТА И ФОРУМА ! Извинявам се за офтопика, но това е бахти обявата. РНР DEVELOPER, ама всъщост няма да е зле да е специалист по всичко. Добре, че от Ваня не знае други имена на база от данни или още някое име на език за програмиране, че и за тях щеше да се търси опит А това опит всъщност какво значи? На мен ми се наложи да пиша курсова задача на JAVA, за 2 дни я напаравих Явно имам опит А тази фирма за набиране на IT персонал е направо нахална (Bulwork), възползва се от чужд сайт, за собсвени комерсиални цели. Би трябвало да имат списък с хора, а не да се чудят в кой сайт да си бутнат обявата. karaman, ти питаш за осигуровки и работно време - ами те даже не казват коя е фирмата. Сигурно е някоя фирма с 3-ма шефа и 1 секретарка и сега си търсят програмист (като гледам колко разнородни неща се искат като опит). Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 А ти в коя страна живееш в Пловдив - 1500 лв, ако си кмет може, тва е заплата за София. Тук около 500 - 700 лв не повече ... (при поставените условия). И каква е разликата между София и Пловдив ?! В София се пише 2 пъти по-добре заради тарикатския въздух ?! Още повече пък за PHP разработка : дето така или иначе се прави онлайн. Сериозно (пък и един приятел питаше) : дали има някъде статистика за IT заплатите в Българиаспоред длъжността ? За Щатите има много такива сайтове - дават ти средна заплата по региони, изисквания, опит и т.н. Но не знам има ли такава статистика за България. Или всичко е : гледаш в тавана, а той един шарен, и ти приказваа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 notor1ous, то за това се ходи на интервю и се преценява. Аз не бих работил във фирма, която не ми предлага възможност да се докажа, а ми гледа дипломите. Освен това бих работил с хора, с които се допълвам, с хора професионалисти, даже предпочитам да работя с хора, които знаят повече от мен. Не бих работил във фирма, която ме ограничава в работно време и не ми осигурява нужната почивка, тъй като програмирането е кампанийна и тежка умствена работа, не е като да работиш на конвейр. Освен това бих предпочел законна работа, дори и да ме осигуряват на минимална работна заплата, и без туй държавата здраво краде от нас. Напълно съм съгласен! Само за интервюто, за какво човек да губи един ден(а може и дори няколко дни), ако фирмата е несериозна - а това много лесно може да се разбере като се разучи с какви проекти са се занимавали (това важи най-много за фирмите занимаващи се с интерет проекти, а PHP е в 90% за такива ). Освен това сигурно интервюто в този случай няма да е в софтуерната фирма, а във фирмата, набираща персонал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 А тази фирма за набиране на IT персонал е направо нахална (Bulwork), възползва се от чужд сайт, за собсвени комерсиални цели. Би трябвало да имат списък с хора, а не да се чудят в кой сайт да си бутнат обявата. Добре де хитри ми notor1ous, защо никой не зададе въпроса кой взима парите от "Рекламата" във сайта и форума ? Само не ми пробутвайте че нямало пари за домейни и хостинг Бедните админи и модератори, и те деца хранят Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Не бе - милионери сме всички дето поддържаме форума, това е ясно за всички. Що да не плащаме от джоба си за нещо от което се ползвате всички безплатно? Нали така, хитри ми bl8? Редуваме се - този месец е мой ред да плащам трафика, следващия е на Вено... Отделно за хардуер - сървър, хардискове, памет... ма тва са джобни пари за нас, милионерите. Много си умен. От момента в който се отдели форума от ЕК, кой мислиш плаща за свързаност, хардуер и т.н. ? Ама ти не мислиш очевидно. Никой от екипа на форума не чака пари от него, за твое сведение - всички си имаме работа и то добре платена. Това първо. Второ - след като никой не ти иска пари за форума изобщо не си в позиция да ми държиш сметка къде отивали парите от реклама. Отиват при тези, които го поддържат и полагат грижа за него. Точка. Питай бТВ къде отиват парите които взимат те за реклама... Мозък. Да чуем твоята версия каква е? Искаш дял от парите за реклама ли? Да ги разпределим по равно на всички участници във форума... Или да не се взимат пари за реклама? И да закрачим дружно напред към комунизма А някакви фирми да правят пари от реклама във форум, за която не са дали и стотинка. Интересно дали им приемат рекламните карета в пресата без пари... Това да не е благотворително дружество?! Смешник. За твое сведение безплатен обяд няма... Чети внимателно, не обичам да повтарям: Никой не иска нищо от обикновените участници както виждаш - искаш да си продадеш стария хард - няма проблем, заповядай. Но ако ще ползваш форума за виртуален магазин на фирмата си - в реда на нещата си е да платиш наем. Отскочи до 911 и направи справка колко струва... Както виждаш никой не прави забележка на останалите пуснали обяви тук, че търсят работници... Форума е, за да е полезен на хората - трябва им работник, нека питат тук, така може някой друг да си намери пък работа - от полза е и за двамата в крайна сметка. Единия си намира работник, другия работа. Но така нагло и явно и безочливо да се използва безплатно чуждия труд за собствена облага от посредници между работодатели и работници, като тази "Агенция" - няма начин... Тази агенция е взела пари от фирмите, за които търси работници, за да им свърши услуга. А се оказва, че им върши работата, без да похарчи нито лев - пускаме обявите във форума на балъците и тва е, те балъците да харчат по форума, ние само ще го ползваме да направим малко кинти... Чист комунизъм, а? Е няма да стане. И ако реагираш така, защото и ти си един от тези, които искат да използват този форум за да въртят бизнес без пари - съжалявам, че трябва да те разочаровам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.