Jump to content
BulForum.com

Prince Of Persia 3D

Darkman

Recommended Posts

Значи всичко е наред докато не стигна до една библиотека с три изхода. На левия и десния ти резват главата а като идеш до средния където се предполага, че трябва да си излезеш като първия човек гадната игра забива всеки път :angry: Помогнете :confused

• 4 months later...

И аз имам проблем с играта, но при мен е в самото начало.

Какво направих до сега:

Свалих от warez.ru играта Prince of Persia 3D и проверих файловете с cksfv - OK. Инсталирах я. Стартирах скриптовете за регистрито и за звука, както си пише в документацията.

Но след това играта не тръгва. Като кликна се сменя резолюцията на екрана и се вижда десктопа, след това екрана почернява за 3-4 секунди, и играта излиза без никакво съобщение за грешка.

Имам Athlon XP 2500+, nVidia 5200, инсталирани всички WindowsUpdates и QuickTime (пак от warez.ru).

Някой да има идея какво не е наред?

nqkoi shte kaje li kak e taq igra che nemi se vqrva da e dobra kato

The sand of time

grafikata kak e zaslujava li si ili shte chaka me

Prince of Persia 2 (working title) koqto se ochakva nakraq na godinata

The sand of time

Играта е класика - от началото на 90-те. Прецени дали си заслужава графиката.

P.S. The sands of time

• 1 year later...

Някой разбра ли откъде идва проблемът със забиванията ?

Много ми се играе, а си спомням как и на мен на времето ми забиваше в тая библиотека :angry1

Да не би, защото играта е РИП и да са отрезани нивата след библиотеката ? :ph34r:

• 5 weeks later...
Да не би, защото играта е РИП и да са отрезани нивата след библиотеката ? :ph34r:

Не съвсем, просто RIP-а е прее**н.

Единствения начин да продължиш да играеш играта нагоре е да си дръпнеш trainer-че и да се пуснеш на по-горно ниво.

Аз така успях да мина нагоре, ама имаше някакви уловки с trainer-ите и играта не продължава по естествен път нагоре.

В крайна сметка се стига до края и се биеш с един тигър, ама като го биеш, пак забива, но като цяло нивата нагоре нямат кой-знае какви проблеми, като ги пускаш с trainer.

Така че за пореден път ще помоля ако някой от някъде знае как или може да се докопа до оригинала на играта, а не RIP-а в България (щото навсякъде е прее**н) ще е много добре.

The sand of time

Ако ти се играе класически принц, играй си на платформения дос-вариант - мн по-як е! Сериозно! Още му помня няколко от нивата наизуст! :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...