evropata Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Имам много голям проблем с тази игра и с нейните експанжъни..Проблемът е следния.. искам да играя въпросната игра в мулти и си я инсталвам нали.. качвам си аз пача бил тои Breaktrought или Spearhead и проблемите започват.. не ми влиза в нито един от експанжъните.. мисли мисли известно време и ми изкарва познатото "send" or "donn't send". ... А основната игра Allied Assault започне ли да ми зарежда мисия и до тама и от нея ме изхвърля и до там... А.. и така и така сам зел да питам за решаване на проблеми да питам... как точно мога да играя в нета.. щотото един френд като влезеше в Breaktrought и даваше тама за интернет игра и му излизаха 100000 сървара.. та да питам дали и при мене ако ми влезе в проклетата игра ще ми бъде така или нещо трябва да се направи.. и ако трябва какво... Много ще съм благодарен ако някой ми помогне щото пиша вече в 2-3 форума и помощ никаква.. дано тука се намери някой свястен човек да ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 da ne ti e slaba mashinkata neshto, kak tochno te "izhvurlq" ot misiqta?? a za problemite sus survurite da ne bi da si na ggbit?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 30, 2007 Author Share Posted January 30, 2007 Еми сигурен сам че не е от машинката щото като кача само Allied Assault и ми тругва всичко играя си я играта.. а за сърварите да на ггбит сам.. що тва има ли някво значение за това дали ще ми излиза листа със сърварите.. ама как да е.. та.. за изхвтрлянето то става като вече сам качил експанжъните.. и туи като те не ми тругват.. смисъл.. обяснил сам де.. и решавам да си играя от тъпотия пак на мисийки Allied Assault и като почне да зарежда дадена мисия и ме изхврля..Ако можеш помагай...Сори,че маи малко объркано го написах ама.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 da ne ti e slaba mashinkata neshto, kak tochno te "izhvurlq" ot misiqta?? a za problemite sus survurite da ne bi da si na ggbit?? Minimum Requirements: This expansion requires the full version of Medal of Honor: Allied Assault, Windows 95/Windows 98/Windows ME, 500 MHz AMD K6-2 or Intel Pentium II processor, 64 MB RAM, 4x CD-ROM/DVD-ROM drive, 16 MB OpenGL capable video card with DirectX 7 compatible driver, DirectX 7 compatible sound card-Medal.of.Honor:.Allied.Assault.Breakthrough Въх толкоз слаба ли да е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 Minimum Requirements:This expansion requires the full version of Medal of Honor: Allied Assault, Windows 95/Windows 98/Windows ME, 500 MHz AMD K6-2 or Intel Pentium II processor, 64 MB RAM, 4x CD-ROM/DVD-ROM drive, 16 MB OpenGL capable video card with DirectX 7 compatible driver, DirectX 7 compatible sound card-Medal.of.Honor:.Allied.Assault.Breakthrough Въх толкоз слаба ли да е? Не изобщо не ми е толкова слаба... имам 256 рам и 128 видео едва ли е от това.. проблема явно е някъде другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.