Jump to content
BulForum.com

Tarsq Momi4eta i Mom4eta

Recommended Posts

tarsq momi4eta i mom4eta za rabota v sladkarski ceh , smqnite sa 1-va i 2-ra , 1-ta e ot 6.00-16.00

2-ta e ot 12.00-21.00

priemam ot 18 do 28 godini moje i studentki na 5 4asa rabota.

za vrazka 0878/723352 tarsete Georgi Litov

Да изядеш сладкарския цех...

Да те почерпя 20% и няколко дена без да можеш да пишеш тук? Този раздел не е онзи раздел в който да ръсите глупости - тук сериозни хора се опитват да свършат сериозна работа - не им пречете, ръсете си остро^Wтъпоумията където им е мястото и не цапайте, за да ни е чисто на всички.

Аз съм работил подобни нещо , но ме интересува заплащането за един работен ден колко е , и каде се намира цеха .

Интересува ме за студентки колко е заплащането?Къде си намира цеха?С какво работи?Има ли осигурен превоз?Абе много въпроси имам айде дай по-подробна информация!

Не, вие дето уж се интересувате, всъщност изобщо нямате нужда от тая работа - има даден телефон, но вие едно си знаете и едно си баете - кажи това, кажи онова, дай информация... Ми вдигнете шибания телефон, наберете номера и питайте! Защо мислите е даден? За красота? Ако аз съм работодател на такива незаинтересовани индивиди няма да им дам работата ако ще и последните работница на света да са те. Един телефон ви мързи да вдигнете или не ви стига акъла или де да знам и аз, а ще очаквате да ви вземат на работа...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...