__smirnoff__ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 значи свалих си тази игра Race - The WTCC Game. Инсталирах я, и като я пусна, ми дава следната грешка: screenshot Някой има ли идея от какво е, и как евентуално мога да я подкарам тази игра? Благодаря предварително на отзовалите се Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 значи свалих си тази игра Race - The WTCC Game. Инсталирах я, и като я пусна, ми дава следната грешка:screenshot Някой има ли идея от какво е, и как евентуално мога да я подкарам тази игра? Благодаря предварително на отзовалите се пич не се учудвам да го видя тва...15% от игрите в локалния са бъгнати ... се некви такива ерори се появяват и пише че някои си там файл го няма...смешна работа...сажалявам не мога да ти помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 пич не се учудвам да го видя тва...15% от игрите в локалния са бъгнати ... се некви такива ерори се появяват и пише че някои си там файл го няма...смешна работа...сажалявам не мога да ти помогна тва, че ти си глупак и не можеш да ги подкараш не означава, че не могат да вървят! Сега по темата виж тази тема, може да ти е от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashko_ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 of to4no taka si e pove4eto igri sa bagnati Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 И кои са тия бъгнати игри ми е много интересно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.