Jump to content
BulForum.com

Avipreview

blowcow

Recommended Posts

Zdraveite hora znachi samo 1 varpos imam teglil sam nqkaf film i ne sam go izteglil do krai s kakvo moga da go gledam do tam do kadeto sma go iztelgil?!?! :confused Izteglih si avipreview(nqma go na wareza) no samo 2 sec ot nachaloto mi dade i tova beshe :(

Za drugo chudo takova ne znam?!

Mersi predvaritelno :)

//oftopic sorry 4e ne e na kirilica precaka se neshto flex type trqa da go opravqm

Аз лично имах проблеми с DivFix - след ребилдване ми крашваше експлорера. С AviPreview нямам такива проблеми, но може просто DivFix-а да е бил кофти build.

И все пак няма ли някоя друга подобна програмка, защото от това Avipreview и много други хора се оплакват, че не могат да си изтрият файловете после? Или това просто е заради Уина?! :confused

много други хора се оплакват, че не могат да си изтрият файловете после? Или това просто е заради Уина?!  :confused

Dosega ne mi se e slu4valo da ne moga da si iztria fail sled kato sam puskal AviPreview.

Dosega ne mi se e slu4valo da ne moga da si iztria fail sled kato sam puskal AviPreview.

Значи явно Уина има пръст в това. Затова гледам да не ползвам Експлоерра, а си ползвам PowerDesk ;)

Moje i ot samata programa da ne moje da se trie, obache na men mi se e sluchavalo i sled kato puskam film s Media player ili microdvd da ne moga da go triq, tyi che sym ubeden, che e ot Win-a. Ama tova ne e problem - puskash linuxa i triesh bez problemi :)

Мерси много и аз имам тези проблеми някой пър не мога да трия :angry:

Пък и с това AviPreview както казах не е много хубаво да се работи->не винаги се получава това дето очакваш де...

Мерси много за инфото от полза ми беше :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...