stefan Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Работата е елементарна. Изискват се интернет, някакво ниво на английски и няколко часа дневно. Сайта е един, но ако намерите други е само във ваш плюс. За всеки валиден отговор плащам по 50 стотинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emsi Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Уточно по-точно за какво става въпрос.Трябва ли да си пълнолетен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 29, 2007 Author Share Posted January 29, 2007 Не. Не съм фирма и парите са на ръка. Ще уточня точно за какво става въпрос с човека, който сметна, че е подходящ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 аз съм заинтересован но преди това искам да разбера подробности за работата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlairProject Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 stefan, брой ме и мен, стига да може да се работи вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Владея много добро ниво на английски. Разполагам с доста свободно време и добра интернет връзка. Готов съм да работя и срещу по-ниско заплащане. Ако искаш информация за сертификати по английски и т.н. -> лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 И аз имам интерес към работата. За Английския лятото бях в Англия с цел подобряване нивото ми на владеене, имам и диплома за владеене на езика на ниво Advanced. Наистина ако можеш дай повече инфо за работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavreto Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Здрасти интересувам се , пиши едно пм относно условията Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggogi Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Може ли малко инфо на ЛС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 Благодаря на всички, които писаха, човек се намери. Другия месец най-вероятно ще трябва още един при малко по-различни условия и ще се свържа със заинтересованите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.