Antares Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Освен отвратителните Близу можете ли да препоръчате друг доставчик в Тракия, предлагащ телефон, нет и кабелна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Виваком оптичната мрежа. Зависи в кой район си - цифрова, оптичен нет и телефон. Или доколкото помня в една част на Тракия има и Кулбокс, май около хлебозавода. Какво им е отвратителното на Близалките? Аз съм предоволен и едната услуга ми е точно в Тракия, с тази разлика, че не ползвам телефон, а само цифрова и нет през модем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 (edited) ... Или доколкото помня в една част на Тракия има и Кулбокс, май около хлебозавода. ... Само да кажа че аз съм до хлебозавода и съм подавал многократно заявки винаги с един и същи отговор - в момента нямаме техническа възможност, ако нещо се промени ще се свържем с Вас :/ Иначе ако избереш бизнес тарифа веднага ще те включат. Иначе по темата ... и Мегалан имат покритие в Тракия, но няма да те лъжа ако ще се включваш ще си имаш работа с Мтел, най-вероятно през тях ще се сключи договора защото Мегалан затвориха офиса си. Също да отбележа че и телефона ти ще е от Мтел, а за телевизията настоявай да си на старата платформа защото новата още не се дъжри добре. Иначе нета е добре и тв-то на старата платформа също го бива. Edited January 3, 2013 by exo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Вече нямали на склад СТБ-та от старата платформа.Ако си със старата и приемника сдаде багажа те чака насичащата,ааааа новата платформа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Към днешна дата кое е най-добре от гледна точка на пинг към международните сървъри? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Зависи от района... Ако не си в Кючука Кулбокс, ако си в Кючука... май Гаров най-добре. Може да видиш и Мегаланци, N3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Кажи към кой сървър пинга те интересува, ще ти пуснем тестове да си прецениш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Coolbox, N3, Гаров - който и да хванеш все е ок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 (edited) В Кършияка съм. Съврите са предимно към battle.net, но и много други ползвам, които нямат точен район.Преди няколко дни ми дадоха оферта от Виваком за оптичен интернет. Тях да ги слагам ли в списъка с възможни варианти? Edited April 11, 2013 by Runner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Не мога да пусна пинг към сървърите на bnet, защото са го забранили. Ако кажеш нещо друго на което не му е забранен пинг-а... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Преди няколко дни ми дадоха оферта от Виваком за оптичен интернет. Тях да ги слагам ли в списъка с възможни варианти? Аз не бих. Можеш в някой техен офис да пробваш, но наистина не бих ги обмислял като вариант... В Кършияка Кулбокс налазиха скоро, можеш да ги преслушаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 N3 по-добре ли са то Гигабит? В момента съм на Гигабит, но май ще се получи така, че трябва да ги сменим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 (edited) Гигабит не са ли на бившия ЕК лан-а? Н3 определено са много добре както и coolbox, както и Гаров (filibe.net/asilan) - имам ги и 3те - супер са. Не знам дали след моето мрънкане или и други е имало, но и Гаров може да се плаща онлайн вече (т.е. от известно време - може би над година/две даже, помня че преди не можеше а другите можеха) Edited April 11, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascona Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Не го мисли! Пускай оптиката на COOOLBOX и няма да сгрешиш! Аз съм от 3 години и повече на нея и до сега не ми е спирал интернета! Тегла с 11 МБ/сек торенти! Ако ти трябва интернет, това е! Жив и Здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Хубав е много Coolbox спор няма.Сега обаче ми предстои смяна на адреса от Кичука в Кършияка.Уж ми обещаха като съм бил "стар клиент" да измислят нещо,но след ден ми се обадиха че нямало техническа възможност към момента.В Кършияка засега прекарват само офис услуга.В този ред на мисли я кажете колеги от Coolbox на какво да се прехвърля(ясно е че няма да се сваля с 10,2 MB) нещо което е комбинирано с телевизия.Пусти Coolbox сума ти години не можаха да прекарат нет в Кършияка(много ме е яд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Щом няма coolbox , значи N3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Ще ми липсва оптиката,но няма как.На N3 пакета интернет и телевизия с кабелен модем ли е?Има ли проблеми.Моля за впечатления Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Не , ЛАН е интернет-а , ТВ–то е по отделен коакс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 (edited) Дам, добра алтернатива на box-a са N3.За някой хора дори N3 са по-предпочитани заради каНалите които предлагат и "минусувите" каНали. Edited April 18, 2013 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 За мен са два варианта ( като цяло ) N3 или coolbox. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 След проблемите с ДСС се отказах от тях и се двоумях между N3 и Coolbox.Избрах N3 и определено не съжалявам Нитро пакета е класен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascona Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 (edited) L1v3ruS кажи ми интернет-а ти как е? С LAN кабел ли е, оптичен ли е? С колко МБ сваляш и съответно качваш? А и N3 с какви цифрови приемници са? Цифровата телевизия по коаксиал ли идва? Edited April 19, 2013 by ascona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Навсякъде интернрта на N3 е по LAN. В кършияка мисля че има опция и за модем но от N3 не предоставят такъв и не препоръчват. В 80% от времето скоростта на интернета е тази която е по договор. Боксовете на доставчика са основно NETA 5110 / 5112, а за HD кaналите от една година предлагат и NETA hd8400 . Не са първа хубост и по доброто решение е телевизор с кабелен тунер и MPEG4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Продават се по около 60-70лв. цифрови приемници Coship или ако сте късметлии Топфилд 7700, който са идеални и работят прекрасно в мрежата на N3. Нетата няма да я коментирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syg221 Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Здравейте, Трябва ми интернет за няколко месеца, т.е. не ми е от полза 12м или 18м договор. За район централен. Дайте някакви предложения... не ми се дават по 30лв само защото съм без срочен договор. Визио ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts