djadomraz Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 В новите тестове няма никви фалшификации и глупости,а иначе нета не ми е спирал от коледа някъде(тогава нямах за 1 ден).Просто в кичука визио са номер 1 и като подръжка и всичко. И все пак би ли обяснил защо фалшифицира ПЪРВИЯ тест който пусна? Мммм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 (edited) И все пак би ли обяснил защо фалшифицира ПЪРВИЯ тест който пусна? Мммм? Обясних защо по рано в темата. А иначе за нета на визио - ами номер 1 са Но вия вече го разбрахте надявам се. Edited May 3, 2009 by petkox_ray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Абе мечката да не е започнал да спонсорира няква групировка от фанатици на визио? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Добре толкова ли са пропаднали вашите нетове,че не можете да повярвате че има свястен нет в тоя град ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 ...А иначе за нета на визио - ами номер 1 са Но вия вече го разбрахте надявам се. Ами да - разбрали сме и без твоя помощ, и то много отдавна. Като бивш визио клиент мога да споделя опит: Отначало нета беше 6, после стана 5.5 и така нататък до пълна нула година след включването ми. Проблемите ми изобщо не бяха по локалната мрежа. За 1 година имаше само 1 прекъсване за една нощ, така че нямам оплакване към техниката. Просто тихомълком ме отрязаха от към скорост и твоите тестове ги имах само в 6 часа сутринта когато не ми трябват. Смених Визио с НетГруп, и сега имам твоите скорости през цялото време на денонощието изключвайки времето м/у 18 и 21 часа когато скоростта ми "пада" до 20-40 Mb/s за страната и 10-15 за навън. Ако ти трябват тестове - погледни темата за НетГруп/АнгелСофт. Тук няма да се занимавам с пишкомерене - вече съм голям за такива неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Целия проблем дойде от това как почна с визио рулз.Никой тук не е тръгнал да променя твойте виждания относно тях след като си си доволен но редно беше коментара ти да бъде малко по детайлен все пак това е тема за препоръки.Можеше да започнеш с това че си на визио тарифа ....лв и че си абонат от ...........дена/месеца/година и кой квартал си(понеже това за съжаление има значение)имал ли си проблеми спирания и така нататък и после да дадеш резултати от speedtest просто за няква информация.Например към София, Пловдив, Франкфурт, Лондон или някой град отвъд океана, а може би и скрийншот с каква скорост сваляш драйвери от сайта на нвидиа или въобще и нещо странично тогава мисля повечето тук нямаше да реагират така остро към теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 (edited) Според мен пък твърде сериозно се отнесоха повечето съфорумци с пича. ОчевАдно е за какво става дума в случая, за всеки средноинтелигентен човек, номера е майтап да става . Нека да има и доволни хора в тая държава, а не като мен и много други, от цялата помия в тая ш****а държава и всички абсурди, на които се налага да ставаме ш***и свидетели, и после що съм бил черноглед. Ако имаше цвят, по-тъмен от черното, аз съм мерило за тва! Добре че поне нета ни в тая ш****а държава е бял. Иначе за нищо нямаше да ставаме. При първа възможност ще намалея населението с -1 . Та в тоя дух, дали визио, дали друг, нека е щастлив момъка. Просто на някои хора им се видя като спам, ама то ако модератори и админи решат, ще вземат мерки. Дотогава да си правим веселото. Доколкото е възможно в тази черна държава. Edited May 3, 2009 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Обясних защо по рано в темата.А иначе за нета на визио - ами номер 1 са Но вия вече го разбрахте надявам се. А сега прочетох, пропуснал съм покрай обясненията за парите и снимката на касовия бон. За номер 1 не ми се спори, нека за теб да са номер 1, радваме се че си доволен, странното е че си единствен... аз от това което получавам също съм доволен даже мисля да "уволнявам" БТК-то скоро... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 А сега прочетох, пропуснал съм покрай обясненията за парите и снимката на касовия бон. За номер 1 не ми се спори, нека за теб да са номер 1, радваме се че си доволен, странното е че си единствен... аз от това което получавам също съм доволен даже мисля да "уволнявам" БТК-то скоро... AA.Aма ти на БТК-а ли си Господ да те пази Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Мани мани. БТК нет ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 AA.Aма ти на БТК-а ли си Господ да те пази На Лангейм е, БТК му се води за бекъп, и казва, че не е доволен от него хич, уж по-стабилно, ама то поне да беше бързо, а то нито едното, нито другото, затова мисли да го разкарва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Да си пусне 1 визио Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Да си пусне 1 визио Четох, четох, траях...но вече ми писна. Ако още веднъж споменеш самоцелно за визио в тази тема, която изобщо не е за визио, а благодарение на теб вече се изписаха няколко страници в нея - моментално ще получиш заслужена почивка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Аз пък ще помоля за 1 пинг към google примерно с -n 1000 в .txt file да го разгледам /да,за визио/ :х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 (edited) Добре че поне нета ни в тая ш****а държава е бял. Иначе за нищо нямаше да ставаме. между другото по бързина на интернет сме доста напред http://speedtest.net/global.php Edited May 3, 2009 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Четох, четох, траях...но вече ми писна. Ако още веднъж споменеш самоцелно за визио в тази тема, която изобщо не е за визио, а благодарение на теб вече се изписаха няколко страници в нея - моментално ще получиш заслужена почивка. Не се дразни така Винаги и ти можеш да преминеш към нещо по-добро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Момче, не си играй с търпението ми - напълно заслужаваш да получиш нещо след толкова спам в тази тема. Нямам нищо против всеки да е силно влюбен в доставчика си, но твоето минава всякакви граници и отдавна излезе от тематиката и предназначението на тази тема. Ако тези същите неща ги беше писал в темата за Визио, изобщо нямаше да обърна внимание - то аз и не влизам там, понеже няма много за гледане. Всички тук разбраха колко велик доставчик е Визио, така че ако имаш нещо да кажеш, съветвам те да продължиш в темата за Визио. Добре е човек да има усет кога започва да прекалява и най-вече кога отдавна е трябвало да спре. :ph34r: Edit: Освен това на първо време ще трия всеки пост под моя, който няма пряка връзка с предназначението на тази тема, а именно - ориентация на неориентираните за различните доставчици. @djadomraz и Evil_Hacker, сори за изтритите постове - не мисля, че съжалявате много за тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 M-Net, 35лв, в почивен ден на обяд. Денонощен интернет, без прекъсвания вече месеци наред. Бивш абонат съм на Визио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 @MideX ok спирам Teddy-King не са лоши резултатите,но... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 M-Net, 35лв, в почивен ден на обяд. Денонощен интернет, без прекъсвания вече месеци наред. Бивш абонат съм на Визио. То тоя нет си е чист Angelsoft значи... Само поддръжката е на M-NET. Нещо като Нетгруп,Asilan и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 То тоя нет си е чист Angelsoft значи... Само поддръжката е на M-NET. Нещо като Нетгруп,Asilan и т.н. Само изграждането на мрежата е от M-net! И това си е напълно официално обявено При евентуален проблем, звъня на Angelsoft, плащам си таксата в Angelsoft. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 А имам спомени че Teddy-King до един момент беше от феновете на Визио или поне доста често съм виждал постнати тестове от него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 А имам спомени че Teddy-King до един момент беше от феновете на Визио или поне доста често съм виждал постнати тестове от него... Да, така беше! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Да, така беше! Браво Значи си мой човек.Иначе чесно казано като гледам и LanGame не са зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Днес по някое време мислех профилактично да забраня в темата поне 10 поста след предишния мой, някой да споменава името Визио, но с удовлетворение виждам, че е нямало нужда да го правя. Занапред спазвайте добрия тон както е положението в момента и не се провокирайте един-друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts