Midex Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Не се изхвърлям брат! Нета хвърка.От замунда под 11мб не падам! Който чете раздела поне от година, ще ме разбере какво искам да кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Абе и аз това подозирах ама,ти ме изпревари.По много оригинален начин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Който чете раздела поне от година, ще ме разбере какво искам да кажа. Мда, сега видях един забързан торент да снове по оптиката Пловдив-София... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Мда, сега видях един забързан торент да снове по оптиката Пловдив-София... И се чудеше към кой медия конвертор да се насочи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Бая сте зле За кво ми е да ви лъжа... Ако искате вярвайте ама Визио в момента рулира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Бая сте зле За кво ми е да ви лъжа... Ако искате вярвайте ама Визио в момента рулира. Така е , като доскоро си бил на dialup (или wimax) и друго не си виждал може и да ти се стори върха на сладоледа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) Така е , като доскоро си бил на dialup (или wimax) и друго не си виждал може и да ти се стори върха на сладоледа... Имал съм интернет още от преди ти да се родиш.Бил съм на бтк с телефона,евроком с модем,Ейнждъл Софт,ГГБИТ,Ейнждъл софт и от 2 и половина години мега доволен от Визио. Edited May 2, 2009 by petkox_ray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Имал съм интернет още от преди ти да се родиш.Бил съм на бтк с телефона,евроком с модем,Ейнждъл Софт,ГГБИТ,Ейнждъл софт и от 2 и половина години мега доволен от Визио. Ейнждъл софт - над 2МБ от международен сървър (не торент) за 20 лв. Визио колко международен предлагат, за да "рулират"? Чисто и просто се кефиш, че сваляш торенти от локалната си мрежа... Oпре ли до ИНТЕРнет сигурно на dialup ще е по-бърз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 2mb от чужд сайт ми са малко... От демоноид под 3 не падам брачет и то с чужди сийдъри... А от калдата между 4,5-7,5 свалям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Имал съм интернет още от преди ти да се родиш Не бъди толкова сигурен кога точно съм роден... леко се изказа неподготвен в случая Не разбирам защо 2мб/сек са ти малко след като големи организации захранват телефонните си сървъри и отдалечените им офиси са свързани с централата през Т1 линия и VPN а Т1 е доста под тези 2мб/сек... не че е лошо да има повече но все пак.... Я постни някой speedtest до щатски сървъри примерно да ни убедиш колко вървежно е Визиото (и да, знам че speedtest-a не е показателен но все пак дай да видим как Визио има 30mbps връзка до щатите за крайни абонати) пък взема и аз да си пусна нет от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Имал съм интернет още от преди ти да се родиш.Бил съм на бтк с телефона,евроком с модем,Ейнждъл Софт,ГГБИТ,Ейнждъл софт и от 2 и половина години мега доволен от Визио. Че тия всичките дето си ги изброил, и аз съм имал такива нетьове, само без ГГБИТ. А да, и само веднъж съм бил клиент на Ейнджъл Софт, и настоящ . Бил имал с бтк телефона - че половина тук сме имали такъв, някои са плащали по 200 лв по тоя начин на месец... Ай да не състарявам Дядомраз, ама щом аз доста години съм карал с нет по телефона, Дядомраз мисля че е от ерата когато модемите бяха по около 1000 бита за секунда . Или 2400. Ти с КОЛКО бита телефонна скорост си започнал, а?! Моля те, кажи с 10 бита, да се посмеем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) Edited May 2, 2009 by petkox_ray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Тая картинка колко време ти отне да я скалъпиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) И за колко лв тва? Аз за 20 те бия и по пинг. Edited May 2, 2009 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) Ааа слаба ракия е. Я виж на мойта ланка какви скорости вадя аз. Мисля да дам още малко шанс на langame докато Визио ги настигнат Edited May 2, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Каквото и да си горовим визио рулз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Каквото и да си горовим визио рулз. Дай доказателства де. Каквото и да си говориШ, е само си губиш времето и си говориш сам. Дотук доказателствата, които се дадоха, нещо не видях да са в полза на твоя доставчик. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) Каквото и да си горовим визио рулз. чак рулз... слаба ракия е спрямо LanGame... моята скорост е около 3 пъти по-добра... Edited May 2, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 В момента съм от лаптопа и рутера ми прече да покажа гига скоростите,но утре ще пусна малко тестчета от настолния компютър А за лангейм няма да коментирам... 3 пъти по-добри били хаха. От торенти по 10мб не падам(НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА че е локална какво да направя като вия сте 10 потребителя на кръст и не става работата при вас). От калдата 4,5-7,5... Чужди 2-4мб... Това е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) В момента съм от лаптопа и рутера ми прече да покажа гига скоростите,но утре ще пусна малко тестчета от настолния компютър А за лангейм няма да коментирам... 3 пъти по-добри били хаха.От торенти по 10мб не падам(НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА че е локална какво да направя като вия сте 10 потребителя на кръст и не става работата при вас). От калдата 4,5-7,5... Чужди 2-4мб... Това е. Момченце, точно десетократни са ми скоростите на гореупоменатите и аз съм през рутер та и той ми реже скоростите но ме мързи да го сменям. Нещо си в грешка струва ми се - на мен това ми се струва доста бавно спрямо това с което съм свикнал... че те и през БТКто ми са по-бързи ако е за въпроса... искаш ли да ти дам speedtest през ADSL-a в този момент за да се убедиш? Edited May 2, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) И да дадеш то е ясно ве визио са класи над другите... Никой друг нет в Пловдив не предлага 100мб бг пиъринг тъй че... Edited May 2, 2009 by petkox_ray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 И да дадеш то е ясно ве визио са класи на другите... Никой друг нет в Пловдив не предлага 100мб скорост тъй че... За теб може и да е ясно... останалите вярваме на фактите а те не подкрепят твоето твърдение. Освен това има при това предлагат и гигабитова свързаност тъй че осъвремени си малко информацията - много изоставаш с материала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 (edited) За теб може и да е ясно... останалите вярваме на фактите а те не подкрепят твоето твърдение. Освен това има при това предлагат и гигабитова свързаност тъй че осъвремени си малко информацията - много изоставаш с материала! Фактите си ги имам за мен и казах че скоро ще пусна резултати Неговоря за оптики и т.н. а за обикновените хоум потребители. За 20 лева надали някой друг предлага такива скорости Edited May 2, 2009 by petkox_ray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Хахахаха, поредния "Визио-бот" е дошъл бе. Още не мога да се оправя от на мечка коментарите ся тоя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkox_ray Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Хахахаха, поредния "Визио-бот" е дошъл бе. Още не мога да се оправя от на мечка коментарите ся тоя Абе шапка ти си бот че не си на Визио Просто не можете да проумеете истината,но нормално е като сте затъпени отвсякъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts