djadomraz Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 И смехотворните им ограничения на кънекции едно време. Дали я има още забраната да ползваш някакъв вид рутер за да не може да включиш 2ри компютър у вас към нета? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Естествено че не!Ама това беше преди 1 година и 2 месеца.Просто давам пример... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Не ме разсмивай човече това, че не са предлагали интернет на обикновените потребители като нас не значи, че не ги е имало ... до скоро бяха насочени единствено къмк доставка на интернет за големи фирми и институции ... ITD се занимават с изграждането на мрежи от мноооого време и знаят какво точно правят за разлика от доста други доставчици ... пък и както каза @jozo - "ITD Network са изграждали мрежата на Мегалан в София и много повече са доволните от недоволните там" и не са изграждали само в София, а и в доста други градове мрежите и винаги са били изключително стабилни Скростите на Cooolbox са ДО 20 мегабита НЕГАРАНТИРАНИ(въпреки, че за България си ги получавам двойно, за Европа около 75%, а за останалата част под 50% ! така че може и да са 1 мегабит, но това пак се включва до определението "ДО 20мбт" :D Писал съм куулбокс,човече.Разтъркай си малко очите преди да пишеш.ITD не ме интересуват,то ако става дума и те са дъщерна фирмичка.Става дума,че отскоро предлагат тая услуга и е нормално като нямат абонати да е наред всичко(макар,както разбирам,да не е).На визио вече 4ти месец няма прекъсване нета с изключение на 1 профилактика.А вие за 1 месец вече по няколко прекъсвания....И какво като се занимават с частни мизерни мрежички,нямат опита и стажа на визио.А ако решиш да се поинтересуваш,ще видиш,че има доста недоволни от мегалан.Аз изчетох цял форум с оплаквания , пък и като им гледам скрийновете със смешните скорости се чудя да се смея ли да плача ли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Писал съм куулбокс,човече.Разтъркай си малко очите преди да пишеш.ITD не ме интересуват,то ако става дума и те са дъщерна фирмичка.Става дума,че отскоро предлагат тая услуга и е нормално като нямат абонати да е наред всичко(макар,както разбирам,да не е).На визио вече 4ти месец няма прекъсване нета с изключение на 1 профилактика.А вие за 1 месец вече по няколко прекъсвания....И какво като се занимават с частни мизерни мрежички,нямат опита и стажа на визио.А ако решиш да се поинтересуваш,ще видиш,че има доста недоволни от мегалан.Аз изчетох цял форум с оплаквания , пък и като им гледам скрийновете със смешните скорости се чудя да се смея ли да плача ли. Спри да се излагаш моля те!"Не ме интересуват ITD".Ами КуулБокс си е на ITD от там си следя и телефона и нета и сичко и те са собственици.Едно е името на фирмата друго е търговската марка.Все едно да кажеш че Фанта или Спрайт не е на Кока Кола....Както казах отскоро предлагат тая услуга в Пловдив, но като цяло имат доста голям опит.Иначе Визио се занимават с частни мизерни мрежички както се изрази в сравнение с ITD.Едно е да направиш една мрежа в 1 град друго е да имаш мрежи в 2-та най-големи града и още няколко по-малки.Щото ако не знаеш ITD имат клиенти и в Хасково,Стара Загора и Пазарджик под друга търговска марка която сигурно пак не те интересува.Иначе недоволни от Мегалан няма как да няма.Както казах по-нагоре в постовете си "винаги има недоволни".Доволните обаче са в пъти повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 (edited) Спри да се излагаш моля те!"Не ме интересуват ITD".Ами КуулБокс си е на ITD от там си следя и телефона и нета и сичко и те са собственици.Едно е името на фирмата друго е търговската марка.Все едно да кажеш че Фанта или Спрайт не е на Кока Кола....Както казах отскоро предлагат тая услуга в Пловдив, но като цяло имат доста голям опит.Иначе Визио се занимават с частни мизерни мрежички както се изрази в сравнение с ITD.Едно е да направиш една мрежа в 1 град друго е да имаш мрежи в 2-та най-големи града и още няколко по-малки.Щото ако не знаеш ITD имат клиенти и в Хасково,Стара Загора и Пазарджик под друга търговска марка която сигурно пак не те интересува.Иначе недоволни от Мегалан няма как да няма.Както казах по-нагоре в постовете си "винаги има недоволни".Доволните обаче са в пъти повече. Абе ти и ти ли си в джаза бе дете.Нали това ти обяснявам,че говоря за кулбокс не за itd.Не знам на къв език да ти го преведа,че да го разбереш.И в други градове нямат мрежи,недей ме взима за вчерашен.И от София са покрили едно нищо,тука също едно нищо и кво излиза ? Общо нямат и 1 град колкото Пловдив покрит.Имат други услуги в други градове,но доставка на интернет за домашни абонати нямат.Визио е подфирма на един гигант на балканския полуостров,но не съм и очаквал да го знаеш това.Така че не спори кой какъв опит има.Имали клиенти в Хасково... да имат те,етернет свързвания на отделни единици... бравос- направо революция. Edited November 8, 2008 by Mechka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 (edited) Абе ти и ти ли си в джаза бе дете.Нали това ти обяснявам,че говоря за кулбокс не за itd.Не знам на къв език да ти го преведа,че да го разбереш.И в други градове нямат мрежи,недей ме взима за вчерашен.И от София са покрили едно нищо,тука също едно нищо и кво излиза ? Общо нямат и 1 град колкото Пловдив покрит.Имат други услуги в други градове,но доставка на интернет за домашни абонати нямат.Визио е подфирма на един гигант на балканския полуостров,но не съм и очаквал да го знаеш това.Така че не спори кой какъв опит има.Имали клиенти в Сасково... да имат те,етернет свързвания на отделни единици... бравос- направо революция. Ами и ти май не си много фред и не гледаш какво ти пиша.Дадох ти прост пример и нима Фанта не е на Кока Кола или Миринда не е продукт на Пепси та ти искаш да ме убедиш че Кулбокс не било на АйТиДи?Хайде стегни се малко.Това че ти не си информиран и че в други градове са с други имена незначи че нямат други мрежи.В случая точно Визио са мизерна фирмичка, защото аз вече непознавам луди да седят на тях, докато преди не беше така.Едно време и ЕК бяха лидер в бранша ама вече не са.Иначе в София Мегалан са доставичикът с най-много потребители!Ти ми разправяш недеволни имало.Сега се зачетох точно 1 от кво бил недоволен."В форума не ползвали истински имена а никове"."Не се поставяли лични снимки за аватар а снимки на Краси Радков от шоуто на Слави".И кво искаш да ме убедиш че това им са проблемите?Доволно се посмях и за това казвам че недоволни винаги има.Визио са такъв гигант че направо като гледам ти си единствен който ги защитава и един от последните им клиенти.Покажи ми в темата за КуулБокс къде са недоволните?Щото аз като гледам всички са доволни. П.П.И що като аз съм абонат на КулБокс и нямам никва връзка с ITD, като влезна в http://itdnet.net/, цъкна "вход за клиенти" въведа си даните и получавам достъп?(не че не е риторичен въпрос).Нали съм на Кулбокс не на ITD? Edited November 8, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Ами и ти май не си много фред и не гледаш какво ти пиша.Дадох ти прост пример и нима Фанта не е на Кока Кола или Миринда не е продукт на Пепси та ти искаш да ме убедиш че Кулбокс не било на АйТиДи?Хайде стегни се малко.Това че ти не си информиран и че в други градове са с други имена незначи че нямат други мрежи.В случая точно Визио са мизерна фирмичка, защото аз вече непознавам луди да седят на тях, докато преди не беше така.Едно време и ЕК бяха лидер в бранша ама вече не са.Иначе в София Мегалан са доставичикът с най-много потребители!Ти ми разправяш недеволни имало.Сега се зачетох точно 1 от кво бил недоволен."В форума не ползвали истински имена а никове"."Не се поставяли лични снимки за аватар а снимки на Краси Радков от шоуто на Слави".И кво искаш да ме убедиш че това им са проблемите?Доволно се посмях и за това казвам че недоволни винаги има.Визио са такъв гигант че направо като гледам ти си единствен който ги защитава и един от последните им клиенти.Покажи ми в темата за КуулБокс къде са недоволните?Щото аз като гледам всички са доволни. П.П.И що като аз съм абонат на КулБокс и нямам никва връзка с ITD, като влезна в http://itdnet.net/, цъкна "вход за клиенти" въведа си даните и получавам достъп?(не че не е риторичен въпрос).Нали съм на Кулбокс не на ITD? ....Фанта , Кока кола..... Първо примера ти няма никва връзка,второ е неуместен,тъй като кока кола е и търговска марка,не само компания.Няма връзка,защото не ме интересува,че кулбокс е услуга на itd.Това е все едно някой да говори за проблем с градския транспорт в Пловдив и ти да му обясняваш,че българските транспортни услуги били с традиция в тоя бранш....Търсиш си просто за какво да се хванеш,че да не признаеш,че визио е по-добро и че ти си единствения недоволен от тях,и djadomraz,който никога не е бил на тях,а се води от слухове....И я като си информиран с какви имена са в другите градове,светни ме какви са тея имена да видим,защото съм сигурен,че си измисляш или просто се бъркаш.В момента визио има най-много абонати,не знам как реши,че няма луди,които да стоят на тях.И знаеш ли откъде визио взима нет ? Като гледам какви твърдения вкарваш си мисля ,че не.Взимат нет от компанията с най-голяма свързаност и най-много абонати в страната,така че изобщо не ми ги сравнявай тея мижитурки itd.Не четеш правилния форум.Много ясно,че ще трият лошите коментари от собствения си форум-искаш да фалират ли? Пробвай с неутрален форум.Няма да ти давам конкретен да не кажеш нещо.Аз в темата за куулбокса виждам доста недоволни,щом се оплакват от няколко спирания,макар и за малко,все пак и малко време е минало откакто са се включили.Пък и сигурно са доволни,понеже са сменили от ЕК,ADSL или някоя друга помия.При тея условия и аз бих бил доволен,в сравнение с предишното положение.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 (edited) @Mechka, какво ще кажеш да спреш със спама в тази тема, че вече дразниш? И глухите чуха колко си доволен от Визио. Ми харно, ама стига толкоз, щото избива на сектантство. @jozo, и ти я карай по-споко. То и ти дразниш,ама нищо не ти казвам.Не виждаш ли,че аз просто отговарям на въпроси и неправилни разбирания на първия ми пост.Прочети първо темата преди да спамиш. Темата съм я чел. Това, което виждам е поредица от ненужни за темата постове, главно с твое участие - колко велик доставчик е Визио и колко всички останали са боклуци. Та в тоя ред на мисли вземи се поспри. Edited November 8, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 @Mechka, какво ще кажеш да спреш със спама в тази тема, че вече дразниш? И глухите чуха колко си доволен от Визио. Ми харно, ама стига толкоз, щото избива на сектантство.@jozo, и ти я карай по-споко. То и ти дразниш,ама нищо не ти казвам.Не виждаш ли,че аз просто отговарям на въпроси и неправилни разбирания на първия ми пост.Прочети първо темата преди да спамиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted November 8, 2008 Author Share Posted November 8, 2008 аз не съм чувал за недоволни от куулбокса, ако някой знае за таката информация - да даде линк-че Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) [...]И знаеш ли откъде визио взима нет ?[...]Взимат нет от компанията с най-голяма свързаност и най-много абонати в страната,така че изобщо не ми ги сравнявай тея мижитурки itd Честно казано за втори път намекваш за тази най-голяма компания, но някак си все пропускаш да й кажеш името. Да не би случайно да е ITD. Едно време visio взимаха всичкия си нет от тях. Сега май минава през evro.net, което мисля е просто софийския клон на visio. Информацията ми е малко стара, от доста време не съм мяркал лебеда. Edited November 9, 2008 by iso14496 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 djadomraz,който никога не е бил на тях,а се води от слухове.... Аааа да си имаме уважението - Жорката го познавам лично... И като гледам ти изприказва за него доста неща а аз не съм плюл по негов адрес поне не повече отколкото да се съглася с казаното от теб. Да не стане - опази боже от такива приятели, от врагове нямам нужда Взимат нет от компанията с най-голяма свързаност и най-много абонати в страната Ъъъъ от БТК? Щото с най-голяма свързаност в ЦЯЛАТА СТРАНА са те да ти кажа Пък и сигурно са доволни,понеже са сменили от ЕК,ADSL или някоя друга помия. При тея условия и аз бих бил доволен,в сравнение с предишното положение.... Хайде хайде, за ЕК ще се съглася че не струват, но кажи ти имаш ли впечатления от АДСЛ-а? Защото въпреки че скоростта му за БГ (т.е. торенти) не е като на лангейм или визио, за всичко останало си е идеален а за извън БГ бяхме замервали и излезе че до щатите са с някакви си 10тина милисекунди по-добре въпреки първоначалното забавяне от 30мс на самия модем. Отделно скоростта до сървъри от другата страна на океана е идентична с тази на останалите доставчици. Разбрахме вече, че не РАБОТИШ с интернет, а го ползваш колкото да се ровиш тук-там и да сваляш филми, недей се изказва прекалено компетентно, защото почваш да се излагаш. За сведение познавам съвсем лично както Жоро така и Ангел така и Ники, и пак за твое сведение същите тези хубосници не един път съм ги виждал да си поркат бирата заедно А сега де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Аааа да си имаме уважението - Жорката го познавам лично... И като гледам ти изприказва за него доста неща а аз не съм плюл по негов адрес поне не повече отколкото да се съглася с казаното от теб. Да не стане - опази боже от такива приятели, от врагове нямам нужда Ъъъъ от БТК? Щото с най-голяма свързаност в ЦЯЛАТА СТРАНА са те да ти кажа Хайде хайде, за ЕК ще се съглася че не струват, но кажи ти имаш ли впечатления от АДСЛ-а? Защото въпреки че скоростта му за БГ (т.е. торенти) не е като на лангейм или визио, за всичко останало си е идеален а за извън БГ бяхме замервали и излезе че до щатите са с някакви си 10тина милисекунди по-добре въпреки първоначалното забавяне от 30мс на самия модем. Отделно скоростта до сървъри от другата страна на океана е идентична с тази на останалите доставчици. Разбрахме вече, че не РАБОТИШ с интернет, а го ползваш колкото да се ровиш тук-там и да сваляш филми, недей се изказва прекалено компетентно, защото почваш да се излагаш. За сведение познавам съвсем лично както Жоро така и Ангел така и Ники, и пак за твое сведение същите тези хубосници не един път съм ги виждал да си поркат бирата заедно А сега де Напротив.От некомпетентност ви се струва,че се излагам.Работя с бази данни,а не като вас само с някви гейм сървърчета.Като го познаваш лично какво ? Съдиш по това,че не си мие зъбите редовно,че е лош шеф Жорката? БТК нямат най-голямата свързаност,провери пак.От ADSL нямам впечатления,само каквото виждам от отзивите.Защо да не си поркат бирата заедно не разбирам....Да се бият ли искаш.Те се бият само с шефа на айтиди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Таман съм се събудил да взема да премеря и моята краставица ли? Ама тя сигурно я има вече в базата данни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) Напротив.От некомпетентност ви се струва,че се излагам.Работя с бази данни,а не като вас само с някви гейм сървърчета.Като го познаваш лично какво ? Съдиш по това,че не си мие зъбите редовно,че е лош шеф Жорката? БТК нямат най-голямата свързаност,провери пак.От ADSL нямам впечатления,само каквото виждам от отзивите.Защо да не си поркат бирата заедно не разбирам....Да се бият ли искаш.Те се бият само с шефа на айтиди.Шапки долу и поклон доземи пред най-великия в ИТ тук! Нормално е всеки да си има мнение, допустимо е да го изказва; по-горе употребих термина сектантство. Сега се поправям - нещата намирисват на патология. Поради тази причина пиша последния си пост в темата. Edited November 9, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) Говориш за неутрални форуми,говориш за колко недоволни има от куул бокса в темата в тоя форум... А все пак прочете ли темата на визио ? :О А факта,че твърдиш,че Визио имат най-много абонати в Пловдив е плачебно смешен p.s. Ако itd са малка фирма.... Edited November 9, 2008 by Evil_Hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Работя с бази данни,а не като вас само с някви гейм сървърчета. Я пак? КОЙ работи с гейм сървърчета? Гледам мен си цитирал щото... А за теб казах че ползваш нета за гледане на страници и сваляне на торенти защото това беше казал самия ти че друго рядко му било трябвало на човек а всеки съди за света по себе си... Като го познаваш лично какво ? Съдиш по това,че не си мие зъбите редовно,че е лош шеф Жорката? Хайде да спрем да обсъждаме Жорката. 10 пъти поне казах че мнението ми е субективно и само че не искам да си имам работа с тази фирма, а който е доволен - още по-добре за него. Но на въпроса като го познавам лично - какво - ами каквото е че си вадя изводи и затова как се върши работа и какви са приоритетите отделно стария лаф че рибата се умирисва от главата. Ти сам каза за "пачите" и защо не могат да бъдат сменени и как не трябвало на тях да им се обаждаме... то от това по-кофти реклама трудно, при това ти го направи, аз се опитвам да се въздържам да злословя срещу хората... Айде стига от мен толкова че заприлича на селска кръчма тука.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Ха ха... явно Мечката бачка за Визио ! Мечка@, аз бях техен абонат. И съм много доволен от факта, че се спасих от тях. Също се спасиха и почти всичките съседи от кооперацията ! Не знам колко е велика тази фирма след като самите им техници повдигат рамене и ми викаха: - Ми кът не дават кинти за обурудване и инструменти шефовете ний к'во да направим.... ти к'во обслужване искаш да е ? Да не говорим колко време трябва да звъниш на техника или в съпорта за да те отрази някой (ако изобщо ти вдигнат де). Ей в сметката за телефона съм си засичал към 30лв. месечно за разговори със съпорта на "Най-великата фирма"..... така, че дай да не си приказваме смешки... щото тия вафли съм ги клъопал вече таа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Говориш за неутрални форуми,говориш за колко недоволни има от куул бокса в темата в тоя форум... А все пак прочете ли темата на визио ? :ОА факта,че твърдиш,че Визио имат най-много абонати в Пловдив е плачебно смешен p.s. Ако itd са малка фирма.... Че то и тоя е неутрален бе колега.Ти пак не си си сверил компаса май Не аз говоря колко недоволни има от кулл бокса,а някой друг спомена,че нямало,та аз просто го поправих....Прочетох темата за Визио и оставам с впечатлението,че всички звъните в офиса...иначе не вярвам,че щяхте да имате проблеми.Не вярваш,че Визио имат най-много абонати в Пловдив (говоря само за града без селцата) ? Кажи ми кой друг тогава ,че да се посмеем.ITD първо не са фирма,а компания и второ- да малка са.Ако искаш да ти дам сайтове да видиш статистиката и подредбата на компаниите доставящи нет в БГ.Изказвате някви такива твърдения без да сте осведомени и спамим само темата.gado не знам кой ти го е казал това,но ако беше отишъл при шефа му,щеше веднага да намери пари и да ти оправи нета въпросния техник.И при мен имаше по едно време едни тупани,които явно са си пиели кафето по цял ден,при поредната авария си пролича,че са продавали нещата,които трябвало да заменят и веднага бяха уволнение и за 2 дни като дойдоха новите се инсталира новото обурудване.Така че се съмнявам да не се отпускат пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 ........ Само дето моите проблеми не бяха от недобра мрежа - докато бях на Визиото нямах нито едно прекъсване. Проблема ми беше че от 8 мегабита декларирана негарантирана международна скорост получавах едва 500 К без значение на времето. През цялото време ме плакнеха с приспивни песнички как суича на който съм вързан може би не работел както трябва, но не обясниха защо имам 70 мегабита локална свързаност - тоест лъжеха ме доста безадарно. Визиото не спазват неписаното правило - през 90% от времето 90% от обявената скорост. Сегашният ми доставчик НетГруп, въпреки че има повече технически проблеми от Визио в моя район, е безупречен по въпроса със скоростите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 @Мечока.Примера ми е много уместен, това че ти се правиш на ударен си е съвсем друг въпрос.Няма да изреждам примери за компани и име на услугите им. Твърдиш че били с най-многото клиенти.Еми хубаво къде са можеш ли да ми кажеш?Как един в моята махала нямам, или колега от университета, колега от работата, приятели?Как не познавам поне 1?Ако бжяха чак толкова голями мислиш ли че щеше да е така?Щото аз не. Не че нещо ама в БГ всички зимат нет от БТК.Дали от първа ръка или под друга форма е друг въпрос. Къде ги видя тея недеволни в темата за КулБокс аз там виждам само доволни.Да някой се оплакваша от спиране на нета ама много точно си казаха и защо.Явно ти не си чел хубаво и можеш да се върнеш да погледнеш. Точно независим форум четох за Мегалан и точно цитирах какви бяха оплакванията.Такива оплакващи се аз не ги броя. Стига с тея шефове!То ако в тая фира работи само шефа другите за кво му са?Само той май трябва да пуска кабели да ходи да ремонтира и т.н.Още по-зле говори за тея мижитурки Визио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 @Мечока.Примера ми е много уместен, това че ти се правиш на ударен си е съвсем друг въпрос.Няма да изреждам примери за компани и име на услугите им. Твърдиш че били с най-многото клиенти.Еми хубаво къде са можеш ли да ми кажеш?Как един в моята махала нямам, или колега от университета, колега от работата, приятели?Как не познавам поне 1?Ако бжяха чак толкова голями мислиш ли че щеше да е така?Щото аз не. Не че нещо ама в БГ всички зимат нет от БТК.Дали от първа ръка или под друга форма е друг въпрос. Къде ги видя тея недеволни в темата за КулБокс аз там виждам само доволни.Да някой се оплакваша от спиране на нета ама много точно си казаха и защо.Явно ти не си чел хубаво и можеш да се върнеш да погледнеш. Точно независим форум четох за Мегалан и точно цитирах какви бяха оплакванията.Такива оплакващи се аз не ги броя. Стига с тея шефове!То ако в тая фира работи само шефа другите за кво му са?Само той май трябва да пуска кабели да ходи да ремонтира и т.н.Още по-зле говори за тея мижитурки Визио. Ок,сгрешил съм.Проверих и се оказа,че са започнали и във Велико Търново,но все пак наскоро.Може да имат мрежи в няколко града,но това не значи,че имат повече опит или че задължително предлагат по-добра поддръжка.За преди година-две бих бил сигурен,че визио имат най-много клиенти в Пловдив.Поне тогава повечето ми познати бяха на тях и никой не се оплакваше,от което съдя,че са си запазили клиентите досега.Мислиш,че всички взимат нет от БТК ? Май малко прекали....преди може да е имало такъв монопол,но в момента няма начин.Визио си взима от evro.net,които пък са смъртни врагове с бтк ,така че .....Пусни един traceroute и се убеди сам.А що се отнася до спиранията на нета от куулбокса-причините нямат значение.Важното е,че за по-малко от месец има няколко спирания ? Има ли нужда да се оплакват,че да си проличи,че това не е редно ?Резали им кабелите ,да бе да....още един рекламен трик използван доста на място.Те и на визио им режат кабелите,но поне не са тръгнали да се правят на света вода ненапита,уж че всички им завиждат и че ги е страх от качеството на услугите им,а си казват ,че са мангали и се стремят да направят кабелите недостъпни.Вместо да се измъкват с удобното от 2 гледни точки становище,че нищо не могат да направят,защото конкуренцията им реже кабелите,да вземат да си изградят подземна мрежа или поне да не е на 1 метър от земята и да виси по клоните.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Първо и подземята няма гаранция преди доста време на няколко доставчика им бяха резнали оптиките в шахтите на бтк и второ хиляда пъти беше казано, че няма начин винаги да са под земята кабелите, а тва че визио преди няколко години са имали най-много абонати незнам защо но ми се струва смешно и вярвам че не само на мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Визио никога не са имали най-много абонати. Преди 2 години съм сигурен, че ЕК и гигабит имаха най-много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Визио никога не са имали най-много абонати. Преди 2 години съм сигурен, че ЕК и гигабит имаха най-много ЕК дори нямаха покритие при мен преди 2 години.ГГбит по може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts