Killerincho Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Така като гледам новия болид, имам чуството че гледам шампионския болид Остава сами и Кими да е на ниво тази година Такива са ми на мене очакванията Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 На тренировките Алонсо мажеше ... дано и в състезанието да е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 На тренировките Алонсо мажеше ... дано и в състезанието да е така Искаж да кажеш "се омаза" 1 5 Felipe Massa Ferrari 1:27.353 2 6 Kimi Räikkönen Ferrari 1:27.750 3 2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:27.829 4 3 Giancarlo Fisichella Renault 1:27.941 5 9 Nick Heidfeld BMW 1:27.970 6 17 Alexander Wurz Williams-Toyota 1:27.981 7 1 Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:28.040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Дано целия сезон завършва както втората тренировка днес. Другите отбори освен Ферари не ме интересуват. БТВ и двете рендета са спрели на пистата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Нека да пораздвижим темата.Пол позишън е за К.Райконен.От втора стартова позиция ще потегли Алонсо.Още преди старта най-очакваната битка за сезона се очертава да е сериозна.Аз лично очаквам победа ба Райконен и едно интересно състезание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Фераристите да не се радвате прекалено много...според мен Макларън отново имат повечко гориво. Може и да греша и просто така да ми се иска, но историята показва това. Иначе утре ще е интересно и в дъното при Маса...на Албърт Парк няма много места за изпреварване и битката ще е мощна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Фераристите да не се радвате прекалено много...според мен Макларън отново имат повечко гориво. Може и да греша и просто така да ми се иска, но историята показва това. Иначе утре ще е интересно и в дъното при Маса...на Албърт Парк няма много места за изпреварване и битката ще е мощна. Горивото не ме притеснява, а новото правило за гумите Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Горивото не ме притеснява, а новото правило за гумите Може ли малко информация, защото не съм особено запознат с това правило Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Може ли малко информация, защото не съм особено запознат с това правило Ама може разбира се. Всеки тим е длъжен да използва в едно състезание и МЕКИТЕ и ТВЪРДИТЕ смеси на доставчика. Както се сещаш тук в Австралия, а и на повечето писти меките смеси дават по-бързи времена и примерно правиш(настройваш) колата да работи добре с тях, но идва фаза, в която караш с "неудобни" гуми. Друг е въпроса и кое шаси как се държи в състезателно темпо и с двата типа гуми. От тестовете се видя, че Алонсо има ядове с меките гуми щото ги "яде" много бързо заради стила си на каране. Хамилтън пък няма такъв проблем. Ние пък май нямаме проблеми с тях или се бъркам. То толкова много инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 10x Доста се прецака Алонсо в началото ... да го минат 2-ма ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Иска ми се от тук до края да нямаме проблеми и шасито ни да е добро към двата тима гуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.