afx Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Сигурно, защото знаеш, че не можеш да ги имаш или де да знам защо Странно.. мислех си че жените ги е яд най-много за мъже които са можели да имат Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 хахахаха Карамана изби патките Не зная за яда...Не съм "жените". Аз си мислех, че колкото едно нещо е по-недостижимо, толкова по-добро ти се струва. А мъжете, които е можело да се имат - те са в съвсем друга графа Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Тва е писано от жена 100 процента сигурен искат да ни промият мозаците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Абе няма истински мъже.Умряли са много отдавна.Или още не са дошли от Марс. P.s. Може да ме нападате с обвинения вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 има някаква харизма около заетите мъже. Сигурно, защото знаеш, че не можеш да ги имаш или де да знам защо защото неможеш да ги имаш "заетите мъже". и въпреки това за една хубава жена е по-лесно да има даден мъж, отколкото за готин мъж да има дадена курвентия , все пак жените избират мъжете, а не обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 защото неможеш да ги имаш "заетите мъже". и въпреки това за една хубава жена е по-лесно да има даден мъж, отколкото за готин мъж да има дадена курвентия , все пак жените избират мъжете, а не обратното Точно. И аз така мисля и не само мисля, мо имаше и едни експеримент за тва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.