Danger_Boy Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Според вас , коя е най-хубавата песен на всички времена . Независимо в какъв стил е или колко е стара , коя е песента , която много ви харесва и никога не би ви омръзнала. Давайте предложенията си тук , за да ги чуем и ние . По нататък може да направим и класация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Sasho Roman-Moi Angele...4e koq druga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Мисля, че официално песен на хилядолетието беше November Rain на Guns N' Roses Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 няма такава...по точно няма една такава,много са,но понеже току що слушах crossroads на bone thugs and harmony нека да е тя Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Хъммм труден въпрос.Би ми се искало да кажа "D-Devils - 6 Gates",но всъщност няма "Най-хубава песен за всички времена",по скоро на годината или деситилетието ама на всички времена е невъзможно да се каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 каква тряя да бъде най хубавата песен на всички времена ? нека първо изясним този върпос пък после да е търсим като конкретна песен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 каква тряя да бъде най хубавата песен на всички времена ? нека първо изясним този върпос пък после да е търсим като конкретна песен.. еми квато та кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Всяка стил е за различно настроение.Трябва да си доста ограничен за да имаш една любима песен или може би автора на темата постоянно е в едно и също настроение... Бе като цяло темата е ... Нещо като простотията "Великите Българи" ,където избират кой е най-велик от всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 еми квато та кефи и само това ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Абе това е много относително, "за всички времена". Първо тя може да е излезнала преди 1 месец, може да е излезнала преди 50 години.Много странна темичка и въпреки това ще напиша част от песничките, които ми харесват. La Bouche - Sweet Dreams, Snap! - Rhythm is a dancer, C-Block - We Believe, и общо взето повечкото ретро е уникално за времето са пък и сега не знам в този списак бих добавил още поне 100-тина песни като Fool's Garden - Lemon Tree, Manu Chao - Bongo Bong и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Аз съм за Валя Балканска - Излел е Дельо хайдутин ( незнам как се пише спи ми се и не м иусе мисли точно за това в момента ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Rainbow - Cant Let U Go Поне за мен де Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Единствената чалга, която ми е харесвала: Черна роза на Константин. Иначе - Ice Mc - take away the color и Sonique - Sky. За в момента тези 3-те са ми направили впечатление. Но не като Enigma - Return To Innocence Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Berlin - Take my breath away или Deep Purple - Soldier of fortune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 хм доста общ въпрос... много трудно да се каже 1 песен ако говорим за общо мнение ако в отношение коя песен МИ е НАЙ-ЛЮБИМА!!! MetallicA - One ... КОЛКОТО ПЪТИ да чуя тва соло на края никога не ми омразва напротив всеки път все повече ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Много относително. Всяка песен я свързваме с нещо случка, човек, емоция.... малко ми е трудно да приема Соник, или Си Блок дори и в Топ 10. Но ако хората я свързват с жената на живота им примерно съм за ... иначе препоръчвам Jeff Buckley - Hallelujah, просто я чуйте. Има някаква странна енергия, унася те, изключва всички твои сетива и се пренасяш другаде. Тва е за мен велика песен/група. За съжаление с всичкия тоя боклук дето се бълва ежедневно напоследък е трудно да се забележат, но ги има. Поздрав за Tool, Deftones, Pearl Jam, Alice in Chains ... а къде без Джими и старите блусари Б.Б (не е Бойко Борисов) Кинг, Робърт Джонсон, Стиви Рей Вон .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Такова "най" не съществува - мога да цитирам поне 30 песни, които ме кефят в най-голяма степен и всяка си носи нещо характерно в себе си. Музиката не е точна наука, която се измерва с някакви количествени параметри - изкуството затова е такова, за да се възприема по различен начин....а и мен ме кефи едно, друг - друго.....а и все пак авторът на темата е 15 годишен младеж, дето още вярва, че навсякъде си има по едно "най". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redfad Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Korn - Blind Link to comment Share on other sites More sharing options...
gopeto_007 Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Guns N Roses-Dont Cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Музиката, като почти всяко изкуство, може да се възприема интелектуално и емоционално. Затова ще разделя най-любимите си песни по тоя критерий. И долъпнително, по инструментал / вокали. От песните с вокал, технически и като идеи и изпълнение, най-любима ми е Radiohead - Paranoid Android. А чисто сантиментално, най-любима песен с вокал ми е Mike Oldfield - Moonlight Shadow. От инструменталните парчета: интелектуалния избор е Aphex Twin - Vordhosbn. A чисто емоционално, любимото ми инструментално парче, което печели с много симпатии и преднина е Sonic Mayhem - Antilogic, поради простата причина, че е абсолютна мозъкомелачка. Брейкбийтове, китари с ужасен дисторшън, дистортнати синтезатори, 150bpm... Yum yum! [Edit] Бях написал възприема със "с". Идейно! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 хм, май ще се наложи да си правя топ 10 в най добрия случай хихихи ето част от моето топ 10 Kamelot - Soul Society Kamelot - A Sailormans Hymn Bruce Dickinson - Tears of the dragon Aerosmith - Dream On The Hooters - Johnny B Nightwish - Wish I Had An Angel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diviq amp The E.X.C.E.N.T.R.I.X Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Nothing Else Matters- толкова смисъл има в тва парче ... И поне за мен е свързана с много спомени а и ако се заслушаш в текста ще забележиш, че е особено непреходен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 хм доста общ въпрос... много трудно да се каже 1 песен ако говорим за общо мнение ако в отношение коя песен МИ е НАЙ-ЛЮБИМА!!! MetallicA - One ... КОЛКОТО ПЪТИ да чуя тва соло на края никога не ми омразва напротив всеки път все повече ме кефи Колебая се между - Show must go on и Bohemian Rhapsody на Queen. Мисля, че първата - само искам да поясня някои неща за това парче. Това е последната песен от последния албум на Queen и Фреди вече е знаел, че умира! Освен това си личи че парчето е записвано(поне е изпято) от един път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-r ivanov Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 !!! MetallicA - One ... КОЛКОТО ПЪТИ да чуя тва соло на края никога не ми омразва напротив всеки път все повече ме кефи Напълно съм съгласен с теб , още един глас за MetallicA - One Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 За мен четири песни са наравно на върха. Просто не мога да ги разгранича по никакъв начин парчетата са Deep Purple - Child in time, Uriah Heep - July morning, Queen - Bohemian rhapsody и Led Zeppelin - Stairway to heaven. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.