NeXiS Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 evropeiskata mi othvarlq vsi4ki akaunti [sajelqvam otnovo za latinicata ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zev69 Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 да има някои герои в декарон 102+ и да го дава че много искам да имам моля да ми го даде е-меил:zev69@abv.bg ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Някой играе ли е още тая игра? Мисля да я почвам казвайте в кой сървър сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludaka Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Някой играе ли е още тая игра? Мисля да я почвам казвайте в кой сървър сте. Здр. искъм да ви представя българския сървър на играта Dekaron или тъи наре4ена 2Moons. След дълъг и упорит труд , сървъра е ве4е факт Надявам се да ви хареса... Нашата страница се намира на следния адрес -> http://dek.no-ip.org:81 Там ще намерите нужната информация , ако имате някакви допълнителни въпроси ги отнасяите тук .. Сървъра се поддържа 24 4аса в седмицата .. и се спира единстено и само при профилактика Пожелаваме ви приятна игра в Декарон България ! п.п. До момента с моят екип не сме намерили никакви бъгове .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Ако играта е безплатна, какъв е смисъла от сървър различен от оригиналния? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Ако играта е безплатна, какъв е смисъла от сървър различен от оригиналния? Добре... явно не съм идинствен... и аз това се запитах след като го прочетох вчера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 някой да знае от бг сървър или подобно откадето да я сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.