Jump to content
BulForum.com

2Moons

russsi

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Автоматичен е... и ще добави най-вече възможността за Обсади на Замъци. Иначе имаше един крив патч на геймгуарда, който изхвърляше заради кофти шрифт. Мисля обаче, че това вече го фикснаха... то аз така или иначе не го усетих.

имам няколко въпросчета

1. Играта още бета ли е ?

2. Има ли някви бъгове ?

3. Колко е голям левъл гапа ?

4. Има ли ПвП и Инстанси ?

Мерси предварително!

1. Да и ще продължи да е така още поне половин година. Ако се притесняваш дали ще ти заличат акоунта по някое време - не няма. Просто по някое време от бета ще спрат да са бета.

2. Бъгове има след всеки евент, който вкарват. Някои са тежки, други по-малки. Това е следствие на това, че тези Евенти внасят огромна разлика. Бързо се отреагира и до седмица ги оправят, а докато ги има просто не ходиш там където ги има. Изключвам факта, че понякога сървърите дават заето.. в смисъл дриопва конекцията, макар да не съм сигурен дали това не е понеже сървърите в тъпата америка не правят свясна връзка с европа.

3. Левъл Кап-а е 150 лвл.

4. Има ПВП където и когато си поискаш... на повечето карти има ПК възможност. Инстанси има, като някои инстанси са така направени, че накрая партитата които са влезли правят ПВП файт за наградата.

5. Ако нямаш регистриран акоунт до сега вече не можеш да се регистрираш понеже затвориха възможността европейците да се регват и играят тази игра. Причината е, че правата за европа са продадени на друга компания.

Това п2п ако го разбирам правилно е peer to peer? Ако питаш за това, не мога да застана на 100% зад отговара си, но аз лично не вярвам това да стане.

Това п2п ако го разбирам правилно е peer to peer? Ако питаш за това, не мога да застана на 100% зад отговара си, но аз лично не вярвам това да стане.

pay 2 play :)

Появи се и още един въпрос.

Има ли бг мирър за клиента :) ?

Не, остава си фрий то плей. Естествено може да купуваш разни благинки от магазина на аклейм, но те не са задължителни, макар да дават известно преимущество на играчите, които са ги купили - като 20% повече експириънс... което май е единственото по-смислено да се купи :)

клиента го имаше качен в дата.бг, поне преди месец. Е ще трябва да се ъпдейтне, но това става бързо.

Мхм много готина игрица ! Аз по едно време бая я играех, даже мисля че все още имам 37 lvl Azure Knight , но трябва да видя дали седи . :) Инъче ви я препоръчвам, много е добра и бая време ще изгубите с нея, нещо перфектно за предстящата ваканция . :)

Ами като се регистрираш в сайта пиши, че си от Щатите /ако мине номера/, понеже за европейци играта е вече затворена и акоунта ти няма да е валиден. Иначе регистрираш се, дърпаш играта, пускаш я и играеш.

Ами като се регистрираш в сайта пиши, че си от Щатите /ако мине номера/, понеже за европейци играта е вече затворена и акоунта ти няма да е валиден. Иначе регистрираш се, дърпаш играта, пускаш я и играеш.

И значи вече е само за щатите ли ??? :confused

Ами по принцип е така... друг е въпроса, че това ограничение може да се заобиколи с прокси примерно. Ако имаш акоунт създаден преди май беше 9 декември можеш да си цъкаш без грижи. Ако нямаш по-добре чакай да отворят европейският деканарон, който е доста сходен с корейският и 2моонс, макар че всяка от тях има разлики по между си.

Всеки, който си е редактирал hosts файла, по начина описан от мен по-напред в темата... да сложи # пред това, което е добавил и да пусне наново играта, за да му се ъпдейтне. Иначе не се ъпдейтва. След това ако пак ви дропи просто махате #, което в случая е знак за коментиране на всичко до края на реда.

• 4 months later...

кой обикновено дава quest?

девети левъл станах и до сега бяха - човека на който изпълня ми дава следващия, но сега нищо не ми даде и са чуда кво да правя...

Горе в ляво имаш една иконка... кликваш я и там пише. Началните куестове може да ги изпълняваш по няколко пъти... и все пак е безмислено да го правиш предвид, че с гринд ще вдигаш по-бързо... а и не дават нищо интересно.

Горе в ляво имаш една иконка... кликваш я и там пише. Началните куестове може да ги изпълняваш по няколко пъти... и все пак е безмислено да го правиш предвид, че с гринд ще вдигаш по-бързо... а и не дават нищо интересно.

пише, че няма на разположение - no available quests...

помня, че зех куест за някви риби да ловя, ама не съм видял вода...иначе имам въдица :D

ама изчезна от това квадратче, което казваш и съм го зарязъл...евентуално него да трябва да изпълня?

къде да я ловя тая риба :D

едит: еми пожелайте ми наслука :laughing:

Ако си го взел този куест, то значи като натиснеш Q ще можеш да го виждаш в налични куестове. Иначе риба се лови примерно в Braiken... като тръгнеш да излизаш от замъка минаваш по едни мостове... там ще ти е най-лесно да го намериш. Иначе покрай Лоа и Брейкън има мини езерца, където също можеш да ловиш рибоци. Въпроса е, че трябва да ги обходиш от външната страна на градовете, но същата карта... ако държиш да намериш тези вирове...

Всички тук ли играете в Trieste ? Понеже аз съм в Abaddon 35 лвл Segnale , но бих се преместил ако има повечко народ от форума там :)

Аз лично съм в триест... то не знам има ли още някой дето да цъка... то и аз не съм цъкал скоро.. просто към 90ти левъл и нагоре е голяма болка да вдигаш левъл...

ся пак я свалих играта,някакъв експанжън ли е тва Bad Moon Rising нз,

ама много ми сече , направо не се играе.

на лаптоп съм,ама се пак двуядрен 1,9 ; 2гб рам...

на стария комп ( 1,6GHz,mx440,512 ram ) играх опен бетата и си вървеше супер доволно.

кво става !?

само при мен ли е така ?

всичко на low и пак същото.

ся пак я свалих играта,някакъв експанжън ли е тва Bad Moon Rising нз,

ама много ми сече , направо не се играе.

на лаптоп съм,ама се пак двуядрен 1,9 ; 2гб рам...

на стария комп ( 1,6GHz,mx440,512 ram ) играх опен бетата и си вървеше супер доволно.

кво става !?

само при мен ли е така ?

всичко на low и пак същото.

2800+ семпрон, 1гига рам, вградено видео 6100 - всичко на макс и сече, само където има много хора да продават :D

• 1 month later...

сложи си американско прокси, регни си акоунт като се пишеш, че си от щатите и си готов.

Ако сега ще почваш, може да пробваш dekaron, която е европейската версия на играта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...