Jump to content
BulForum.com

2Moons

russsi

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

35 lvl но пък с кинтите съм ричи рич :) Някой може ли да ми каже 34ти левъл куеста в пещерата как се хаваща, че ми се иска да мина всички куестове, а този ми се скри :)

Това е Декарон :D

Ъ???

ХАхахахахаХАХАА аз пък си мислех че е някъв мод или няаква опция :D :D :D

Аз тея дни имам бая работа и нямам много време за игра и съм 37 левъл... или 38 не помня :)

GodL1ke ти докъде го докара... гилдия ще правиш ли?

47 :lol: Просто става твърде скучно и бавно до 50ти лвл. Не мога да се задуржа и да гриндя като някои други. Все още чакам deadfront-a и дано там да се дига така по-бързо, че да избутам до 60ти да кажем, където е следвашия инстанс.

Човек(GoDL1kE) те деадфронта го имплементираха, но не са го пуснали все още... обаче той е за левъл 21-41 или ти говориш за другите инстанси дето са там? Между другото в парка шрайн онези с различните ключове не дават ли доволно ХП? Аз още не съм ги почнал ама предвид, че тези дето се мотат дават по 500 вътре трябва да са по-добре. Пък и 3 левъла не са много... поразцъквай по малко на ден и то ще стане работата :)

HVB, не че нещо, но нямам време да следя още един форум и затова си питам за някой от тук.

То целта е да го пуснат де :D За какво ми е да го има, а да не мога да влизам. Иначе освен 21-45 има 46-70 :P Просто по-силните мобове дават други такива supply goods. А онези вътре с ключовете дето викаш не само ,че не дават доволно експ. ами не дават въобще. Единствената награда ,която получаваш за убиванетоо на всеки бос е един аргейт. Общо взето трябва да си оправят куестовете.

Абе то и аз чакам да ги пуснат ама не се знае кога ще е. Те и дурабилитито на оръжията и бронята са имплементирали, но още не са ги пуснали. Сега до няколко дни ще има нов патч (освен днескашния), който ще оправи някви бъгове. После може да е вече ред и на тези неща.

• 3 months later...

Здравейте!Аз съм нов във форума и се надявам да ми помогнете за една игра наречена "2MoonS".Kaкто търсих в Google.bg "2MoonS" и попаднах на вашия форум.Хареса ми как са подредени темите , как всичко е обяснено и т.н.

-Имам 1-3 много сложни проблеми с играта "2MoonS"

1/3 Влизам в играта , логвам се (Вписвам се) и си влизам в героя избирам сървър и и като вляза и започвам да играя.След 3-4 мин. играене ме изхвърли , но не ми изписа долу в ляво - "Disconnect".

2/3 Вече се ядосах много и вместо да влизам и да ме изхвърля опитах нещо.Влязох в играта логнаг се (Вписах се) и оставих да гледам героя без да съм избрал сървър и да играя.Забелязах , че след 20 сек. гледане ме изхвърли преспокойно от играта.Вече не знаех какво да прая и реших да пиша в този форум за играта "2MoonS"

3/3 Гледах форума и др. форуми и разбрах , че не съм само аз с този проблем.Разбрах също , че играта в цял свят е такава само "Disconnect" и играта ще е такава докато не се създаде др. версия , но в официалния форум четох че вече е създаден пач (patch) който отстранява проблема.

-Някой , ако може да ми помогне (например да ми даде линк за пача) ще съм му благодарен...Приятна вечер :excl:

Ами хубаво е, че си попаднал на "нашият" форум... ще ти отговоря на въпросите:

1) Това е следствие на ноемврийският патч и евента с бонбоните.

2) Това не съм го пробвал но е логично да те изхвурля така... и това да не е от кофти връзка и патча, а просто "екстра", която разработчиците са пуснали.

3) Въпросният патч се дърпа автоматично. Ако не си забелязъл, gameguard-a се ъпдейтна тази седмица. Мисля вторник. Уви, той не оправя изхвърлянията, а само ги намалява. Друг начин за намаляне на изхвърлянията е да се изтрие кеша преди да почнеш да играеш (или поне така твърдят някои хора). За целта отиваш в директорията на 2moons в data>ad> и изтриваш файла cache

Друго, което помагало е:

Отиваш в :

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

Ще видиш файл с име 'Hosts'. Десен клик и го отвори с нотепад.

накрая на файла имаш следното -

127.0.0.1 local host

Добави на нов ред следното (с копиране):

209.234.247.4 nprotect.acclaimdownloads.com

209.234.247.4 2moons.acclaimdownloads.com

Ами дано да съм помогнал

Ами хубаво е, че си попаднал на "нашият" форум... ще ти отговоря на въпросите:

1) Това е следствие на ноемврийският патч и евента с бонбоните.

2) Това не съм го пробвал но е логично да те изхвурля така... и това да не е от кофти връзка и патча, а просто "екстра", която разработчиците са пуснали.

3) Въпросният патч се дърпа автоматично. Ако не си забелязъл, gameguard-a се ъпдейтна тази седмица. Мисля вторник. Уви, той не оправя изхвърлянията, а само ги намалява. Друг начин за намаляне на изхвърлянията е да се изтрие кеша преди да почнеш да играеш (или поне така твърдят някои хора). За целта отиваш в директорията на 2moons в data>ad> и изтриваш файла cache

Друго, което помагало е:

Отиваш в :

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

Ще видиш файл с име 'Hosts'. Десен клик и го отвори с нотепад.

накрая на файла имаш следното -

127.0.0.1 local host

Добави на нов ред следното (с копиране):

209.234.247.4 nprotect.acclaimdownloads.com

209.234.247.4 2moons.acclaimdownloads.com

Ами дано да съм помогнал

basten стана това което каза и сега върви така играта , че никога преди не ми е вървява толкова добре :excl:

Тази тема я бях позабравил, та искам да питам basten или който друг играе, дали пуснаха вече Deadfront :P

Аз както знам той е отворен от когато аз играя 1-2 седмици , защото приятелите ми от време на време отиват да бият/играят в DeadFront :)

Отворен е от 14 ноември ама много трудно се влиза... аз от 7 опита до сега 0 влизания... много партита се пробват и накрая... Иначе влезнеш ли и направо излизах 1 левъл нагоре от там.

Bressan, радвам се, че съм бил полезен. Ако има още нещом което те вълнува... питай.

Отворен е от 14 ноември ама много трудно се влиза... аз от 7 опита до сега 0 влизания... много партита се пробват и накрая... Иначе влезнеш ли и направо излизах 1 левъл нагоре от там.

Bressan, радвам се, че съм бил полезен. Ако има още нещом което те вълнува... питай.

Добре!За сега няма какво да питам само , ако може да се срещем да играем в парти няма да е зле...

Играя в Аbaddon , Blood Drinker , име: TSC (TSControl) . Слаб съм , но ме заребиха на тази игричка :D

ЗдР пак :)

Много ми е чудно , защо пак става така с тая игра?Ако можете да ми кажете в такива случай какво да правя..ще съм ви благодарен!

Пробвай в различен сървър. Често когато има някакво събитие в даден сървър се събират много повече от нормалното играчи и сървъра прави повече мизерии. Иначе скоро ще има нов ъпдейт та може с него да пооправят някои проблеми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...