GoDL1Ke Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Накой знае как мога да си направя и аз ТАКА интерфейса???? Това е Декарон Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 35 lvl но пък с кинтите съм ричи рич Някой може ли да ми каже 34ти левъл куеста в пещерата как се хаваща, че ми се иска да мина всички куестове, а този ми се скри Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Това е Декарон Ъ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathwalk Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 X Това е друга игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Ъ??? Декарон е корейската версия на играта. Двете луни е правена по нея, затова доста си приличат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 ХАхахахахаХАХАА аз пък си мислех че е някъв мод или няаква опция Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Аз тея дни имам бая работа и нямам много време за игра и съм 37 левъл... или 38 не помня GodL1ke ти докъде го докара... гилдия ще правиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 47 Просто става твърде скучно и бавно до 50ти лвл. Не мога да се задуржа и да гриндя като някои други. Все още чакам deadfront-a и дано там да се дига така по-бързо, че да избутам до 60ти да кажем, където е следвашия инстанс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Между другото има вече 2 бг гилдии Scorpions BG i NOD няма нужда от други ако искате повече инфо (или влезте тук http://2moonsbg.forumi.bg/ ) SexyNecroBG пишете обикновенно играя в бладес под сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Човек(GoDL1kE) те деадфронта го имплементираха, но не са го пуснали все още... обаче той е за левъл 21-41 или ти говориш за другите инстанси дето са там? Между другото в парка шрайн онези с различните ключове не дават ли доволно ХП? Аз още не съм ги почнал ама предвид, че тези дето се мотат дават по 500 вътре трябва да са по-добре. Пък и 3 левъла не са много... поразцъквай по малко на ден и то ще стане работата HVB, не че нещо, но нямам време да следя още един форум и затова си питам за някой от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 То целта е да го пуснат де За какво ми е да го има, а да не мога да влизам. Иначе освен 21-45 има 46-70 Просто по-силните мобове дават други такива supply goods. А онези вътре с ключовете дето викаш не само ,че не дават доволно експ. ами не дават въобще. Единствената награда ,която получаваш за убиванетоо на всеки бос е един аргейт. Общо взето трябва да си оправят куестовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Абе то и аз чакам да ги пуснат ама не се знае кога ще е. Те и дурабилитито на оръжията и бронята са имплементирали, но още не са ги пуснали. Сега до няколко дни ще има нов патч (освен днескашния), който ще оправи някви бъгове. После може да е вече ред и на тези неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bressan Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Здравейте!Аз съм нов във форума и се надявам да ми помогнете за една игра наречена "2MoonS".Kaкто търсих в Google.bg "2MoonS" и попаднах на вашия форум.Хареса ми как са подредени темите , как всичко е обяснено и т.н. -Имам 1-3 много сложни проблеми с играта "2MoonS" 1/3 Влизам в играта , логвам се (Вписвам се) и си влизам в героя избирам сървър и и като вляза и започвам да играя.След 3-4 мин. играене ме изхвърли , но не ми изписа долу в ляво - "Disconnect". 2/3 Вече се ядосах много и вместо да влизам и да ме изхвърля опитах нещо.Влязох в играта логнаг се (Вписах се) и оставих да гледам героя без да съм избрал сървър и да играя.Забелязах , че след 20 сек. гледане ме изхвърли преспокойно от играта.Вече не знаех какво да прая и реших да пиша в този форум за играта "2MoonS" 3/3 Гледах форума и др. форуми и разбрах , че не съм само аз с този проблем.Разбрах също , че играта в цял свят е такава само "Disconnect" и играта ще е такава докато не се създаде др. версия , но в официалния форум четох че вече е създаден пач (patch) който отстранява проблема. -Някой , ако може да ми помогне (например да ми даде линк за пача) ще съм му благодарен...Приятна вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Ами хубаво е, че си попаднал на "нашият" форум... ще ти отговоря на въпросите: 1) Това е следствие на ноемврийският патч и евента с бонбоните. 2) Това не съм го пробвал но е логично да те изхвурля така... и това да не е от кофти връзка и патча, а просто "екстра", която разработчиците са пуснали. 3) Въпросният патч се дърпа автоматично. Ако не си забелязъл, gameguard-a се ъпдейтна тази седмица. Мисля вторник. Уви, той не оправя изхвърлянията, а само ги намалява. Друг начин за намаляне на изхвърлянията е да се изтрие кеша преди да почнеш да играеш (или поне така твърдят някои хора). За целта отиваш в директорията на 2moons в data>ad> и изтриваш файла cache Друго, което помагало е: Отиваш в : C:\WINDOWS\system32\drivers\etc Ще видиш файл с име 'Hosts'. Десен клик и го отвори с нотепад. накрая на файла имаш следното - 127.0.0.1 local host Добави на нов ред следното (с копиране): 209.234.247.4 nprotect.acclaimdownloads.com 209.234.247.4 2moons.acclaimdownloads.com Ами дано да съм помогнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bressan Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Ами хубаво е, че си попаднал на "нашият" форум... ще ти отговоря на въпросите:1) Това е следствие на ноемврийският патч и евента с бонбоните. 2) Това не съм го пробвал но е логично да те изхвурля така... и това да не е от кофти връзка и патча, а просто "екстра", която разработчиците са пуснали. 3) Въпросният патч се дърпа автоматично. Ако не си забелязъл, gameguard-a се ъпдейтна тази седмица. Мисля вторник. Уви, той не оправя изхвърлянията, а само ги намалява. Друг начин за намаляне на изхвърлянията е да се изтрие кеша преди да почнеш да играеш (или поне така твърдят някои хора). За целта отиваш в директорията на 2moons в data>ad> и изтриваш файла cache Друго, което помагало е: Отиваш в : C:\WINDOWS\system32\drivers\etc Ще видиш файл с име 'Hosts'. Десен клик и го отвори с нотепад. накрая на файла имаш следното - 127.0.0.1 local host Добави на нов ред следното (с копиране): 209.234.247.4 nprotect.acclaimdownloads.com 209.234.247.4 2moons.acclaimdownloads.com Ами дано да съм помогнал basten стана това което каза и сега върви така играта , че никога преди не ми е вървява толкова добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Тази тема я бях позабравил, та искам да питам basten или който друг играе, дали пуснаха вече Deadfront Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bressan Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Тази тема я бях позабравил, та искам да питам basten или който друг играе, дали пуснаха вече Deadfront Аз както знам той е отворен от когато аз играя 1-2 седмици , защото приятелите ми от време на време отиват да бият/играят в DeadFront Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Отворен е от 14 ноември ама много трудно се влиза... аз от 7 опита до сега 0 влизания... много партита се пробват и накрая... Иначе влезнеш ли и направо излизах 1 левъл нагоре от там. Bressan, радвам се, че съм бил полезен. Ако има още нещом което те вълнува... питай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bressan Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Отворен е от 14 ноември ама много трудно се влиза... аз от 7 опита до сега 0 влизания... много партита се пробват и накрая... Иначе влезнеш ли и направо излизах 1 левъл нагоре от там.Bressan, радвам се, че съм бил полезен. Ако има още нещом което те вълнува... питай. Добре!За сега няма какво да питам само , ако може да се срещем да играем в парти няма да е зле... Играя в Аbaddon , Blood Drinker , име: TSC (TSControl) . Слаб съм , но ме заребиха на тази игричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Ами аз съм в Trieste и аз не съм особено силен 62 левъл, но явно няма да успеем да цъкаме в парти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bressan Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Е жалко , но ако някой играе в Abaddon да ми пише.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Леле хора не ви ли лага тая игрица ? Имам един лвл 66 съмонер ама то толкоз лаг толкоз чудо ,че преди седмица две играта я зарязах ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Не, не ми лагва... освен ако не смяташ, че 400 мс е лаг за игра с такъв енджин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bressan Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 ЗдР пак Много ми е чудно , защо пак става така с тая игра?Ако можете да ми кажете в такива случай какво да правя..ще съм ви благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Пробвай в различен сървър. Често когато има някакво събитие в даден сървър се събират много повече от нормалното играчи и сървъра прави повече мизерии. Иначе скоро ще има нов ъпдейт та може с него да пооправят някои проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.