Jump to content
BulForum.com

2Moons

russsi

Recommended Posts

Играта има проблем с дуалкоре процесорите (както при контър страйк) и върви забързано , ако имате такъв проблем просто нагласете играта да работи само с единия процесор !

Става с ctrl+alt+del и отивате на процеси , после цъкате на играта с дясното копче (преди да сте я пуснали) и избирате set affinity cpu 0 и сте готови !

Иначе може да използвате програмата imagecfg с която да не нагласяте всеки път launcher.exe на играта !

Ето мойто ексе (патчнато е вече) , а после ще се пише за тоя проблем на аклайм !

Download

п.п. аз лично не вижда фаела да се е променил , но при мен работи , а и пише да си направите бакъп преди да използвате програмата , но моя компютър е различен от вашите и за това препоръчвам да влезнете в google и да потърсите програмата и трябва да ви излезне още на първите резултати

:laughing:

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Аз съм с коредуо и нямам никакъв проблем. Нямах проблем дори с версиите от юни месец. Но може при АМД да не са така нещата.

Иначе за никовете... аз съм си казал не един път в темата. Ника ми е Arcane и не отказвам нищо на никой. Даже съм помагал на непознати да се справят с ПК гадове.

Хора за идеята с гилдията и събирането в един подсървър съм съгласен напълно . Казвайте къде да игра я :) Не знам дали ще съм много помощ за по-високите левели за момента съм 29 :) за пада пара добре така че ако някой има нужда да вика :)

Ся се поразгледах във форума на 2те Луни ..... та ето какво намерих http://phpbb.acclaim.com/2moons/viewtopic.php?t=17831

Става въпрос за пускане на рекламите в играта , при което автоматично от всеки крийп получавате +10% експириенс .

Обаче е добре да попрочетете темата ,защото на някои хора им стават грешки при задействането на рекламите :)

Приятно грайндване :punk

В сайта на амд си има драйвери , които оправят проблема като цяло с всички игри !

За интел незнам !

Горният начин може да се използва като алтернатива !

Аз след 10 лвл-а ще направя гилд, ама знаете ли, че трябват 1кк дил-а а?? :D Аз имам само 250к и поне около 80к от тях ми трябват за да си направя оръжието за 42ри лвл да ми свети :)

п.п. Я влизайте да играете само в първия сървър, за да не стават разногласия кой каде играел.

Ми ок аз вече ще играя само в първия ника ми е sematom

Ахрхрххр... тоя инстанс дето е за 34+ е адски труден просто. На 40ти лвл и още не мога да го мина. Просто адски много почна да ме нерви и чак като сложа целия титан сет, тогава ще отида и ще мина :D

Ахрхрххр... тоя инстанс дето е за 34+ е адски труден просто. На 40ти лвл и още не мога да го мина. Просто адски много почна да ме нерви и чак като сложа целия титан сет, тогава ще отида и ще мина :D

/offtopic

ся ти видех подписа - 62.67.42.36:27960 2.60 мн як сървър :)

10% XP за гледане на рекламите беше официално забранено. Оправете си оптион файла понеже са почнали да трият акоунти за това след като се ползва без официално разрешение от аклейм. Също така ако има съмоъри дето си оставят героя да вдига левъли... да знаят, че това също е забранено и вече има оплакали се от затриване на акоунтите им.

10% XP за гледане на рекламите беше официално забранено. Оправете си оптион файла понеже са почнали да трият акоунти за това след като се ползва без официално разрешение от аклейм. Също така ако има съмоъри дето си оставят героя да вдига левъли... да знаят, че това също е забранено и вече има оплакали се от затриване на акоунтите им.

Еми то и без това не работи сега :D Вече съм събрал почти 800к. Общо взето само да стана 50ти лвл и ще направя един гилд :P

Да така е, колкото по-напред ходиш толкова по-голям е дропа от кинти и се трупа много бързо. Аз само за 1 ден направих например колкото за 4. Ама просто смених мястото за гриндинг и за това така :)

Хора, почнах да играя вчера, играта ми се струва добра, тъй че и аз предлагам да праим гийд и почваме да правим дунгеони и т.н. :)

Едит: Някъде да сте си писали ин-гаме имената :О ?

Ако не , аз почвам :О

Delindax

Аз от сега няма да играя много ,тъй като не искам от рано да ми писне тая игра :) Просто ще изчакам да пуснат тийм инстансите и разни други глупости, които да правят играта по-интересна, защото вече на 45+ лвл гринда става непоносим и няма никакви куестове. Иначе само да ги пуснат, вдигам за 1-2 дена 50ти и правя гилда :D Имам над 1кк дил-а.

Оф аз съм 32 левъл... ама имам над 500К. Какво да се прави... мангизлия съм. Още съм лабав като герой ама ми падат все скъпи айтъми дето даже не ги продавам в магазините ами директно по 10К от НПС-тата :)

Тъкмо мислех да те питам докаде си стигнал и кога ще правим гилда, понеже има едни инстанси ако се сещаш точно до Брейкън... и в тях май се влиза само ако си в гилдия и затова давам зор :)

Най сетне почнахте да поствате :П Начи определено има инстанций който са само за гилд , виждал съм, само че забравих името... Тъй че давайте да се хващаме и да го прайм ,че и без тва ми тряят малко напътствие, тъй като се още съм "Newb" XD

Оф аз съм 32 левъл... ама имам над 500К. Какво да се прави... мангизлия съм. Още съм лабав като герой ама ми падат все скъпи айтъми дето даже не ги продавам в магазините ами директно по 10К от НПС-тата :)

Тъкмо мислех да те питам докаде си стигнал и кога ще правим гилда, понеже има едни инстанси ако се сещаш точно до Брейкън... и в тях май се влиза само ако си в гилдия и затова давам зор :)

Не се сещам :D Единствено знам за гилд инстанс онзи в Денеб. Иначе ти както си 32 имаш едни много готини куестчета в Рекуиес, където трябва да утрепеш Х моб-а за много добър експ и за нула време ставаш 34ти, след което отново за нула време в инстанса ставаш 40ти лвл и дори повече ако не ти писне както на мен там :D

Това за Х моба и еди колко си ХП да не са от данеб дето ти давав онея селяните 2та куеста? И отделно за кой инстанс говориш дето се ставало лесно 40ти? Аз се сещам само за комиссион куестовете в момента. Обаче от там ХП 0, само пара пада. А това дето ти говорих за гилд инстансите (поне аз таки мисля, че са) са точно от брейкън като хванеш нагоре (единствената червена стрелка) и после в ляво имаш Нюби инстанс, а в дясно една друга стрелка... е като отидеш там и имаш служба към брейкън и има бая инстанси ама поне аз не съм разбрал как се влиза там... ти ако имаш идея дай акъл. Карта имам за инстанса..даже 2 :) Платил съм над 250 пакета уж да подпомогна икономиката на Брейкън и пак не ме пускат...

Значи за тия куестове точно не мога да ти кажа кой ги дава, защото просто не помня :D А инстанса, за който говоря се намира в Requies горе-долу по средата. На картата ще го видиш като бяла точка. Отделно тези инстанси, за които говориш още не са активни и точно за тях споменах, че ще изчакам да ги пуснат в по-горния ми пост. В тях се събират 4 партита и всички заедно трепят мобове, след които идва някакъв издруски бос. Като го убият почват помежду си и който остане последен взима много голяма награда :) Ако си забелязал падат едни Supply Goods. 20 от тях ти дават 1 билет за този инстанс. Общо взето това ще направи играта много ПО-интересна според мен и за това ще изчакам, за да не си разваля мнението от рано :D

Да, за картите знам... ама не знаех, че ще са няколко партита. Ами весело... ако питаш мен лонг рейндж парти винаги е с предимство понеже някой от другото парти винаги ще е далече спрямо някой от другото парти. А маговете като мен в по-напреднала фаза могат да замразяват цяло парти, така че сещай се кво ще става :) Между другото е голям смях да се бия с рицар. Само го замразявам и бягам, днес така бих двама... онез си изядоха шортите от яд :) Даже не ме жулна и 1 път 1ният. Обаче съмонърите ми разказват играта... от 2 места ме бият, а аз съм слаб в защита и мра много лесно.

Хм а за тоз инстанс дето спомена в Requies, ще мина да го видя... ся съм почти 33ти левъл... да видя за кво става въпрос.

Ето ви едина специализирана страница

http://2moons.mmosite.com/

и един Бългаски фен сайт

http://2moonsbg.forumi.bg/

Аз също играя и съм Сумонър

CorchaTiDaghain

Най-добре се вдига в голямо парти като се ходи да се бият червени гадини. Когато има и Segnale в партито разхода ми за HP колби пада до 0. А и червените гадини тъйкато са по-висок левъл от играчите много често пускат итеми, които може веднага да си сложиш или пък ще ти трябва след малко, като вдигнеш левъл.

Накой знае как мога да си направя и аз ТАКА интерфейса????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...