Jump to content
BulForum.com

2Moons

russsi

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply
Хора при вас има ли подобен проблем

errorer9.jpg

Не :P Нещо май на повечето от вас тази игра не им харесва. Незнам защо, но на мен този стил доста ми допада :) Скоро ставам 30ти лвл.

Аз си направих Archer, изпълних първите 2 куеста, но на 3-ия, дето трябва да мина през оня портал на север и да убивам крокодили, всеки път като портна не мога д апочна да бия, веднага ми дава дисконект... Някакви идеи?!

Ехее...ти направо не спиш бе човек. Карай го по-спокойно :)

Няма какво друго да правя :D Брей... на 30ти лвл идват няколко куеста, които ще отложат малко гринда :P

Омръзна ли ви бе, че не пишете изобщо :) След 30ти лвл става доста интересно. На 34ти може да се влиза в един инстанс, където мобовете дават страшно много експ. и не е кой знае колко трудно. А аз съм вече 37 :D

Аз едва 23ти... не бях играл скоро. Просто имам и други неща да правя :) Днеска срешнах 2ма бургазлии в играта... леко загубени ама какво да ги правиш :)

като пуснат финалната версия героите ще заминат нали...? предполагам да, но да питам :)

Аз лично мисля, че не. Бета версията представлява финална версия, в която оправят бъгове. След определен период просто я обявяват за финална :) Виж за затворената бета е друго.

Аз лично мисля, че не. Бета версията представлява финална версия, в която оправят бъгове. След определен период просто я обявяват за финална :) Виж за затворената бета е друго.

What about after Open Beta?

No official word yet, however if it follows the lead of most MMORPGs, then there will only be one if major bugs/hacks/exploits happen.

явно и те не са решили още... :)

Аре всички си правим герои в един сървар ... кажете вие в кой сте и да почваме , а аз правя съмонър и ще видим какво излиза нататък ! :)

п.п. това с колбите е добре защото са задължителни а не като на някой игри да са просто за лукс което ако беше така наистина щеше да ме изнерви

Аре всички си правим герои в един сървар ... кажете вие в кой сте и да почваме , а аз правя съмонър и ще видим какво излиза нататък ! :)

п.п. това с колбите е добре защото са задължителни а не като на някой игри да са просто за лукс което ако беше така наистина щеше да ме изнерви

Аз цъкам в този Hosea , последния май...Имам два героя : Zigmund Freud и deepkillbg . От тук нататък смятам да играя само с първия ,така че ако някой иска може да ме потърси .

Ами то сървърът е един. Онзи "тристеа" още в началото. Другото се явява като подсървъри, което ще рече, че няма значение в кой ще влезнете. Иначе аз по принцип играя в първия още от самото начало. Ако някой има желание да ми пише. Slaith :)

п.п. вчера видях един българин ама явно беше леко разсеян и не ми отговори :D

Аз играя предимно на 2рият, предпоследният и 1рвият сървър. Зависи от това, къде лага е най-малък (има най-малко хора в сървъра). А и най-вече зависи дали няма някви педерастчета дето да ме нападат. Много ги мразя тея дето правят ПК. Един обаче явно ме беше подценил и му сипнах да яде с голямаtа сопа :)

Имам Segnale 7 левъл.Дайте някъв съвет за какво да го развивам и кво да му дигам.

Брех... станах само 40ти днес, само защото интернета беше ужасен и много трудно се играеше.

X-sert, тези герои се вдигат адски трудно до 59ти лвл. Аз лично не съм играл, но всички така казват :D

Няма нищо трудно даже... те си имат автнономен хийл. Просто им трябва по-бавно подвижна цел и ще правят левъли като азуре, които пък вдигат най-лесно заедно със съмонърите(които може да трупат ХР даже без да се бият лично те).

Еми реших да го развивам за Blood.Смятам също да вдигна и Self Healing-а за да мога все пак да оцелявам.Иначе хийлването не ме влече особено.А пък Проклятията... еми полезни са ама някак си не ми харесва да кърсвам преди всяка битка. ;)

Аз също играя в тристеа и аре да се съберем на едно и да играем парти и да вилнеем из сървара !

Защото всеки като е в отделен и само седим и пишем тука кой какви предмети има !

Както знаете е малък шанса да се падне предмет от гадина и да е за твоя герой и затова като имаме различни герои ще е по-лесно ! Обмислете идеята и дайте идеи в кой сървър ще сме !

Човек, това което не пада от гадините се купува... аз лично имам над 70 К и мога да си позволя всичко което сметна, че ми е потребно. Да не говоря, че на 10 минути правя разтоварване с предмети от по 25+ левъл и то направо при някое НПС понеже не ми се занимава да ги продавам на магазин. Иначе трябва да сме сходни левъли, че иначе какво ще правят високите левъли на места, където не пада никво ХР за тях? Примерно аз гадините дето са до 7ми левъл ги трепа с 1 магия само. А тези дето са по 40ти левъл избщо не ги виждам какво ще правят на места където аз ходя примерно. Иначе идеята става... даже може и гилдийка да се направи и да се правят инстанси.

Ми аз съм навит да нпраим гилд.Аз не мога щото съм мноо малък левъл.Дайте някой голям да я напраи.Ама дайте идеи за име.Моето предложение е BG Moon :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...