GoDL1Ke Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Искам да ви кажа ,че опън бетата почна Обаче даунлоад скоростта е ужасно бавна. Предполагам е така заради многото хора, които теглят. Който ще играе да се обажда тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Когато кликна на DOWNLOAD ми изписва Comming soon . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Когато кликна на DOWNLOAD ми изписва Comming soon . Хаха да. Всикчи мирори спряха. Имат някакъв проблем(отново ). Като го оправят ще си едитна поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Аз ще играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Абе играта се тегли... аз лично щях да съм я дръпнал вече, но имах проблем с нет-а понеже едни пишман-работници пипат един магазин до нас и ебаха майката на нета. Сега обаче се тегли с плачевна скорост. А о торента я тегля с променлива скорост от 50 К до 310 К. Въпроса е, че и там съм в челото на листата и затова скоростта ми не се задържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Да ти кажа чесно не съм сигурен дали си заслужава да я теглиш от тоя торент, защото може накрая да има нов клиент. При този имало при много хора ерори при инстала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Знам... аз имам и един по-стар клиент понеже тъпаците не си защитават сайта. Обаче днес затвориха сървърите. А играта има бъгове но се подкарва... вервай ми Иначе има ингейм ъпдейт... или поне изписва, че ъпдейтва Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Дайте кафеварката ве , няма да се спи ! Няма ли е по торентите някъде да дърпаме всички ? Аре , че ей сега видях ... днеска сме 30 и да не се усетя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 http://source-sector.com/upload/files/NEW2...007.exe.torrent ето торент връзка... аз съм бая напред така че ако се зкачите за мен... имате шанс да дърпате с около 100 К Я сега проверих и са отворили сървърите... с моя старият билд от миналия месец станах хавата... ъпдейтна се и тръгна. Отивам да разцъкам малко... иначе сийдвам за ако някой дърпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Аз играх в CB и ако играем повечко хора ще се включа и аз че сам ми е скучничко Иначе играта е що годе добра като се има в предвид , че още е в начален стадии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Аз играх в CB и ако играем повечко хора ще се включа и аз че сам ми е скучничко Иначе играта е що годе добра като се има в предвид , че още е в начален стадии. Не виждам какво има да се чудиш. Почвай да сваляш, пък хора има Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Даже са повече от нужното... поне мен лично ме кефят игри където хората не са много. И групите не са по 20 човека ами по 3-4ма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Свалих я, ъпдейтнах я, само трябва да кажете в кой сървър ще играем Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 igrata o6te li e na zoni ili e edna golqma karta kato L2,wow.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Godlike, q vlezni v DC++ Joke... pusnal s1m torrenta da tegli.. dano stane skoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 И аз свалям. Изглежда зарибено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Аз днес поцъках... скромно но от сърце си направих магъосника 13ти левъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Аз днес поцъках... скромно но от сърце си направих магъосника 13ти левъл. Я си кажи ника да ти пиша Аз съм с ник Slaith. Иначе имах време да поиграя само 1 час и станах 7ми лвл. Като цяло играта ми харесва Играя в първия сървър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Само да питам , куестовете задължителни ли са и дали са като пъзели или само вървиш и биеш за левел ! И сега гледах кви животинки има на 35 левел , които могат да се яздят и ако се качва бързо левел скоро ще хвърча с някъв пет из сървъра ! А , вие в кой сървър играете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Аз съм винаги в Калибрус или нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Хора аз си свалих играта ама нещо неще да се инсталира о.О пише някакъв проблем някой да хелп плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Хора аз си свалих играта ама нещо неще да се инсталира о.О пише някакъв проблем някой да хелп плс същия филм свалих я от торента и не тръгва сега я свалям от сайта, но ще я пробвам довечера като се прибера Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Я си кажи ника да ти пиша Аз съм с ник Slaith. Иначе имах време да поиграя само 1 час и станах 7ми лвл. Като цяло играта ми харесва Играя в първия сървър. Arcane ми е ника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Сега последно торента на basten работи ли или не ? че хич не мисе сваля наново, а на този съм поне на 60 %... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 След малко ще я кача в локания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.